• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Stres olma bacım. Ben de senin gibiyim. Kahvaltı yaparsa diğer öğünleri yemiyor . Bir de benim yedirmek için maalesef vaktim olmuyor. Bakıcı yarım zamanlı çalışıyor faydası olmuyor. Bayramdan sonra tam zamanlı birini bulacağım. Alakasız konuya girdim bugün 2 kişiyle görüştüm sigorta ile beraber 4000 TL oluyor. Hele biri bizim ofiste çalışıyordu çıkışını verdiler. İhtiyacı var, çocukları var dedim benden ticketimi bile istedi. E o zaman ben evde oturayım 😁😁
Bu nedir arkadaş... gerçi inanırım, temizlik için birini bulmak istedim. Bizim eve 350₺ dedi 😱 2+1 evleri 250’den başlıyorlarmış.

Köy tavuğu kırmızı et gibi bence ama sert geliyor bana bide dediğiniz gibi kokuyor ya ben yine tadını seviyorum pişirmeye göre 😅 eşim hayatta yemez kırmızı ette yemez oyoe pek. Siz kırmızı et yiyormusunuz?
Kırmızı et yerim.market tavugunu da fırında mangalda falan severim. Sulu ,haşlamsevmem.köy tavugunu da sulu pişirşyorlar oyuzden sevmiyorum.fırında dalada çok sert oluyor.öyle yani 🙈

Kırmızı et yerim.market tavugunu da fırında mangalda falan severim. Sulu ,haşlamsevmem.köy tavugunu da sulu pişirşyorlar oyuzden sevmiyorum.fırında dalada çok sert oluyor.öyle yani 🙈
Sulu olursa tabi sevmezsin😆 haşlanıp sonra kizartsinlar yada fırına atsınlar mis gibi olur diyedusunuyorum ben çok oldu yemeyeli tadını bile unuttun😆

Direk kendi maaş kartini eline vereydin.ben de 160dk derste olcagim bebeğe bakar msn dedim ihtiyacı olduğunu düşündüğüm birine bin lira istedi.h sonu da yok ...
Ben günlük 5 saate 1600 veriyorum. Aslında 1250 ye anlaştık. Yol parası da verelim dedik. Sonra eşim milayla güzel ilgileniyor diye 1600 e çekmiş fiyatı. İlk başta kız çok mutluydu , bayağı ilgilendi fln. Sanki son zamanlarda isteksiz gibi. Bir kaç şeyi gözüme battı açıkcası

Sidefer kullanıyorum kabız yapmadı memnunum ama kaç gündür azar azar kaka yapıyor nedense gaz çıkarırken kaçırıyor gibi geldi bize😆😆 ama balkona yada dışarıya çıkar d vitaminini öyle alsın ayriyetten ve emin ol uykularina da etkisi var biri yazmıştı burda bende o ara vermiyordum bitmişti almamıştım uykusu berbattı şimdi biraz daha iyi mesela
Sideferi denicem canım,d vitaminini düzenli veriyorum,balkona dışarı da çıkartıyorum.sidefer ve microfer arasında kaldım,ikisinden birini alıp başlıcam hemen.

BEnim kayinvalidem dedigin gibi yapıyo. Bazen kızartmadan da yapiyo cok lezzetli oluyo. Gerçekten cok iyi pisiriyo. Baska yerde pek yiyemem :) köyden gelen hindiyi de oyle guzel pisiriyo ki :)
Sulu olursa tabi sevmezsin😆 haşlanıp sonra kizartsinlar yada fırına atsınlar mis gibi olur diyedusunuyorum ben çok oldu yemeyeli tadını bile unuttun😆

E orası bodrum. Ünlüler piyasayı yükseltiyordur 😜😜 Muğla'da tek ucuz şey sebze ,meyve. Geri kalan her şey çok pahalı
Yok ya burda onlarda pahalı, yolda yürürken mandalinalar kafamıza dökülüyor, pazara gidiyorsun kilosu 3-4 lira... şaka bir yana burada durumlar hiç iyi değil, pandemiden dolayı esnaf kötü durumda. 50 yıllık oteller kapanıyor, tek geçim turizme dayanıyordu ama geçen yazdan beri gidişat kötü. Oteller iş yapamayacakları için bakımda yaptırmıyorlar, dolayısıyla havuzcusu, peyzajcısı, marangozu..... hiç biri iş yapamıyor. Normalde sezon nisan ayında başlardı, haziranda açarlarsa şükrediceklerini söylüyorlar.

Ben günlük 5 saate 1600 veriyorum. Aslında 1250 ye anlaştık. Yol parası da verelim dedik. Sonra eşim milayla güzel ilgileniyor diye 1600 e çekmiş fiyatı. İlk başta kız çok mutluydu , bayağı ilgilendi fln. Sanki son zamanlarda isteksiz gibi. Bir kaç şeyi gözüme battı açıkcası
Rabbim güzel insanlar la karsilastrsn işin düşünce yokuşa sürüyorlar ama gözü senin kazandığında sanki senle okudu senle uykusuz kaldı sınavlara girdi.benim bahsettiğim Hanım'ın evi yakın öğle 1saat ara var evine de gidebilirdi üstelik çocuğuyla gelecekti çocuğuna da arkadaş olurdu...

Uzun zaman sonra birlikte süpürge yaptık😊 Korkuyordu sesinden birimizin bakması gerekiyordu. Nedense o bakanda hep ben oluyordum. Sağ olsun eşim benden daha yetenekli olduğu için 5 dakikada bitiyordu tüm ev😋 İçime sinerek yapmış oldum iyi oldu. Yürüteçle arkamda gezdi uyutamamıştım zaten. Şimdi hemen gitti gözler😍 Silmek kaldı yatırınca yaparım.

Hatırlıyorum da yıllar öncesinden robot süpürge isteyen ilk bendim çevremde. Bilen bilir tüm yabancı dizilerde vardır hep😊 Şimdi herkeste var bir ben kaldım.

Benim evim uygun değil diye oyalanıyorum bakalım. Zemin kattayım serin oluyor o yüzden her yer halı. Gün gelir taşınabilirsem ilk işim olacak😄

Back