- 26 Nisan 2019
- 4.511
- 6.697
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.081
Bu nedir arkadaş... gerçi inanırım, temizlik için birini bulmak istedim. Bizim eve 350₺ dediStres olma bacım. Ben de senin gibiyim. Kahvaltı yaparsa diğer öğünleri yemiyor . Bir de benim yedirmek için maalesef vaktim olmuyor. Bakıcı yarım zamanlı çalışıyor faydası olmuyor. Bayramdan sonra tam zamanlı birini bulacağım. Alakasız konuya girdim bugün 2 kişiyle görüştüm sigorta ile beraber 4000 TL oluyor. Hele biri bizim ofiste çalışıyordu çıkışını verdiler. İhtiyacı var, çocukları var dedim benden ticketimi bile istedi. E o zaman ben evde oturayım
Kırmızı et yerim.market tavugunu da fırında mangalda falan severim. Sulu ,haşlamsevmem.köy tavugunu da sulu pişirşyorlar oyuzden sevmiyorum.fırında dalada çok sert oluyor.öyle yaniKöy tavuğu kırmızı et gibi bence ama sert geliyor bana bide dediğiniz gibi kokuyor ya ben yine tadını seviyorum pişirmeye göreeşim hayatta yemez kırmızı ette yemez oyoe pek. Siz kırmızı et yiyormusunuz?
Sulu olursa tabi sevmezsinKırmızı et yerim.market tavugunu da fırında mangalda falan severim. Sulu ,haşlamsevmem.köy tavugunu da sulu pişirşyorlar oyuzden sevmiyorum.fırında dalada çok sert oluyor.öyle yani
İşte tavukların çok eti olmuyor fırına da girince tahta gibi kupkuru oluyorSulu olursa tabi sevmezsinhaşlanıp sonra kizartsinlar yada fırına atsınlar mis gibi olur diyedusunuyorum ben çok oldu yemeyeli tadını bile unuttun
Şu an benim öyle. Yarım gün geliyor ablası. Oynuyorlar , emme ,alt değiştirme bende. E öyle olunca yemek yedirmeye vakit kalmıyor. Zaten çalışıyorum. Tam gün bulmam şart oldu.Benim ki kısa ve aralarda kendim doyurup altına bakiyrm bı genç kız buldum bakalım
Bizde de durum aynı. Odada babasıyla duruyor ben dışarı çıkayım başlıyor ağlamaya. Kapının önünden geçtiğimi görüyor başlıyor ağlamaya. Kucak kucakiyi allaha şükür fazla kucakçı ve mızmız bu ara
E orası bodrum. Ünlüler piyasayı yükseltiyordurBu nedir arkadaş... gerçi inanırım, temizlik için birini bulmak istedim. Bizim eve 350₺ dedi2+1 evleri 250’den başlıyorlarmış.
Ben günlük 5 saate 1600 veriyorum. Aslında 1250 ye anlaştık. Yol parası da verelim dedik. Sonra eşim milayla güzel ilgileniyor diye 1600 e çekmiş fiyatı. İlk başta kız çok mutluydu , bayağı ilgilendi fln. Sanki son zamanlarda isteksiz gibi. Bir kaç şeyi gözüme battı açıkcasıDirek kendi maaş kartini eline vereydin.ben de 160dk derste olcagim bebeğe bakar msn dedim ihtiyacı olduğunu düşündüğüm birine bin lira istedi.h sonu da yok ...
Ben de merak ediyorum. Ama bir şey söyleyim mi bünye saat başı uyanmaya alışmış. Geçen 3 saat uyanmadı mila ben de uyumuşum. Bütün gün başım ağrıdıNe zaman güne dinlenmiş başlayabileceğiz acaba?
Bak onu düşünmemiştimBen de merak ediyorum. Ama bir şey söyleyim mi bünye saat başı uyanmaya alışmış. Geçen 3 saat uyanmadı mila ben de uyumuşum. Bütün gün başım ağrıdı
Sideferi denicem canım,d vitaminini düzenli veriyorum,balkona dışarı da çıkartıyorum.sidefer ve microfer arasında kaldım,ikisinden birini alıp başlıcam hemen.Sidefer kullanıyorum kabız yapmadı memnunum ama kaç gündür azar azar kaka yapıyor nedense gaz çıkarırken kaçırıyor gibi geldi bizeama balkona yada dışarıya çıkar d vitaminini öyle alsın ayriyetten ve emin ol uykularina da etkisi var biri yazmıştı burda bende o ara vermiyordum bitmişti almamıştım uykusu berbattı şimdi biraz daha iyi mesela
Aynı ben dinlenince uzun uyuyunca bünye uyarıp kaldırıyorBen de merak ediyorum. Ama bir şey söyleyim mi bünye saat başı uyanmaya alışmış. Geçen 3 saat uyanmadı mila ben de uyumuşum. Bütün gün başım ağrıdı
İnşallah iyi gelirSideferi denicem canım,d vitaminini düzenli veriyorum,balkona dışarı da çıkartıyorum.sidefer ve microfer arasında kaldım,ikisinden birini alıp başlıcam hemen.
Sulu olursa tabi sevmezsinhaşlanıp sonra kizartsinlar yada fırına atsınlar mis gibi olur diyedusunuyorum ben çok oldu yemeyeli tadını bile unuttun
Yok ya burda onlarda pahalı, yolda yürürken mandalinalar kafamıza dökülüyor, pazara gidiyorsun kilosu 3-4 lira... şaka bir yana burada durumlar hiç iyi değil, pandemiden dolayı esnaf kötü durumda. 50 yıllık oteller kapanıyor, tek geçim turizme dayanıyordu ama geçen yazdan beri gidişat kötü. Oteller iş yapamayacakları için bakımda yaptırmıyorlar, dolayısıyla havuzcusu, peyzajcısı, marangozu..... hiç biri iş yapamıyor. Normalde sezon nisan ayında başlardı, haziranda açarlarsa şükrediceklerini söylüyorlar.E orası bodrum. Ünlüler piyasayı yükseltiyordurMuğla'da tek ucuz şey sebze ,meyve. Geri kalan her şey çok pahalı
Rabbim güzel insanlar la karsilastrsn işin düşünce yokuşa sürüyorlar ama gözü senin kazandığında sanki senle okudu senle uykusuz kaldı sınavlara girdi.benim bahsettiğim Hanım'ın evi yakın öğle 1saat ara var evine de gidebilirdi üstelik çocuğuyla gelecekti çocuğuna da arkadaş olurdu...Ben günlük 5 saate 1600 veriyorum. Aslında 1250 ye anlaştık. Yol parası da verelim dedik. Sonra eşim milayla güzel ilgileniyor diye 1600 e çekmiş fiyatı. İlk başta kız çok mutluydu , bayağı ilgilendi fln. Sanki son zamanlarda isteksiz gibi. Bir kaç şeyi gözüme battı açıkcası
kızlar ilikli kemik suyuna çorba yapıp vereniniz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?