• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben bunu bilmiyorum, bir öğünde mi bir çay bardağı yemeli? Yoksa gün boyunca en az bir çay bardağımı? Allahım nolur gün içinde olsun:dua:
Bunu bence kendi belirler yaa bide her öğün yarım çay bardagini gecmicek diye biliyorum 🤗 benimki mi çok yiyor acaba diye düşündüm yazılanları okuyunca sonuçta çok yersede midesi buyur buda iyi değil ek bilgi vereyim mideleri bir yumruklari kadarmış . Bazen bir kaç kaşık zor yer bazen kase bitirir halen mama der😅
Alışıyorsun canım. Akşam brokoli verdim. Hiç ağzını dahi silemedim. En son kulaklarına kadar brokoliydi.. geçenlerde az salçalı bezelye yemeği denedim allerji olmadı. Yemekleri tuzsuz , baharatsız yapıyorum.çünkü bizim tabaklara atlıyor. Zaten ilk önce kendim yiyorum beni izliyor ondan sonra önüne koyduğumu yiyor. Ek gıdamız öyle çok fazla olmuyor. Diş sekteye uğrattı. Bir tatlı kaşığı yese tamam diyorum. Bir de sabah ve öğlen iştahlı olmuyor. Akşam daha iyi yiyor
Ebe ve çocuk hemşiresi olan arkadaşım arada yediğin yemektende tattir o tadada alışsın yoksa ilerde normal yemeği çok yadirgar dedi patatesinden falan vermek gibi. Uyandıktan yarım saat sonra veriyorum yiyor genelde sabah bazen iyi bazen kötü öğlen zaten meyve veriyorum akşamda dediğin gibi yer iştahlı oluyor

aynısı biz. bağlayacağım sırtıma ya da cinnet geçireceğim artık. çok büyük bir öfke geliyor o öyle mızmızlanırken anlatamam yani. karnı tok altı temiz bi sorun yok diştendir ağrısı vardır deyip ilaç veriyorum yok yok yok. illa kucağımda olacak. ağır da taşıyamıyorum artık bırakınca başlıyor mız mız mız hep bi inilti halinde. cinnete az kaldı gerçekten.
Aynı benim kız 5sn de mi bı mutlu oynamaz bebek yerde

Aynı benim kız 5sn de mi bı mutlu oynamaz bebek yerde
Allah var benim kızım ağrısı sızısı yoksa oynar bebeklikten bu yana birlikte oturur oynarız çabuk sıkılır ilgisini çekecek başka bir oyun oyuncak yada oyun oynarım evi resmen turluyor sürekli ama doğduğundan bu yana bizim en büyük problemimiz bir uyku iki meme gündüz bı şekil butiyor ama gece.. resmen imtihan

Stres olma bacım. Ben de senin gibiyim. Kahvaltı yaparsa diğer öğünleri yemiyor . Bir de benim yedirmek için maalesef vaktim olmuyor. Bakıcı yarım zamanlı çalışıyor faydası olmuyor. Bayramdan sonra tam zamanlı birini bulacağım. Alakasız konuya girdim bugün 2 kişiyle görüştüm sigorta ile beraber 4000 TL oluyor. Hele biri bizim ofiste çalışıyordu çıkışını verdiler. İhtiyacı var, çocukları var dedim benden ticketimi bile istedi. E o zaman ben evde oturayım 😁😁
Direk kendi maaş kartini eline vereydin.ben de 160dk derste olcagim bebeğe bakar msn dedim ihtiyacı olduğunu düşündüğüm birine bin lira istedi.h sonu da yok ...

Allah var benim kızım ağrısı sızısı yoksa oynar bebeklikten bu yana birlikte oturur oynarız çabuk sıkılır ilgisini çekecek başka bir oyun oyuncak yada oyun oynarım evi resmen turluyor sürekli ama doğduğundan bu yana bizim en büyük problemimiz bir uyku iki meme gündüz bı şekil butiyor ama gece.. resmen imtihan
Ya birlikte oynadığım kızım 8 yasinda hala benle oynayın diye halen başımızı bekliyor o yüzden birebir oynamayı da sağlıklı bulmuyrm kendimce.gerci şu an çok kucukker oyalanmayi bilmiyrlar da büyüyünce de ogrenemedi öğrenmek istemedi benimkiler

Uyku gerçekten imtihan sahurda benimle ayakta 5 de yatiyrz 6da filan bı uyaniyo 7de tamamen ayaktayz

Direk kendi maaş kartini eline vereydin.ben de 160dk derste olcagim bebeğe bakar msn dedim ihtiyacı olduğunu düşündüğüm birine bin lira istedi.h sonu da yok ...
Resmen onu istedi :) Allah büyük bakalım. İnşallah doğru , düzgün birini bulabiliriz 🙏

Kızlar kahvaltıda yumurtayı nasıl veriyorsunuz.tek sarı verdiğimde yemiyor.karışım mı yapacam,neyle karıştıracağımı bilmiyorum
Ben normalde haşlayıp veriyorum .yiyor. geçen gün az tereyağı ile tavada yaptım onu yemeden yuttu 😬hem de şapırdatarak🤭kırk yıllık tereyağ sever gibi. Kısa sürede de bitirdi.

Çok teşekkür ederim canim deniyim bakalım bizimki sevecek mi. Olur galiba burda köylüler satıyor onlardan temin ediyorum ama köy tavuğu da yemiyoruz aslında heder oluyor😅
Ya ben de yiyemiyorum köy tavuğu.kokuyor gibi geliyor . Eşim ve ailesi çok severek yiyor. Benim yememem tuhaf geliyor böyle bir lezzet nasıl yenmez diye düşünüyorlar. Aslında sevmeyi isterdim çünkü markettekiler gercekten saglıksız . Bende mi sorun var diye düşünüyordum ☺️siz de mi yemiyorsunuz? Evetse neden merak ettim.🤭

Bende Bodrumda yaşıyorum, doğumda yeni doğan için hastaneye 4 adet Uzun kollu pamuklu yeni doğan tulum takım götürmüştüm. Hastanede 2 gece kalmıştık, 3’ünü kullandım.Odada klima açık oluyordu . Doğrudan bebeğe yada bana üflemiyordu ama odanın 24 derece sabit kalmasına ayarlamıştı hemşireler. Evde de aynı şekilde devam ettik. Hep uzun kollu tulum ve içine çıtçıtlı atlet giyindi. Evdeki klimayı da sabitledik. Aralık ayının ilk haftası da polar kumaş tulumlara geçtik. Ben tek parça olduğu için hep çıtçıtlı yada fermuarlı tulum tercih ettim. Özellikle ilk aylar, emzirmek yada gaz çıkarmak için çok fazla kucağımıza alıp indiriyoruz. İki parça kıyafetleri kucağıma alıp indirirken sırtının açıldığını, rahat edemediğimi hatırlıyorum. Hala da evin içinde tulum tercih ederim.
Haklısınız eğer klima kullanırsam ben de uzun giydiririm

Bizimki çok uzun süredir terler kafasibunla ilgili olumsuz hiç yazı okumadım ama sıcak giydiriyor olabilir misiniz?
Canım ben onu demir eksikliğinde diye hatırlıyorum, 🤔 birde sadece emerken terliyorsa senin vücut sıcaklığından da terleyebilir. BEnim ilk aylar çok terlerdi, emzirirken vücut sıcaklığımız yükseliyor ya bebeği de terletirdim. Saçlarıda uzamıştır, belki ensesine değiyordur
Bak bu mantıklı çünkü Demir kabız yapıyor diye vermiyorum kaç gündür uğraşıyor kaka yapmaya.İyi bir Demir ilacı araştırıyorum.çocuğum çok çekti kabızlıktan ben de korktum açıkçası.tek kat giydiriyorum canım kıyafetten olamaz,ama ya Demir eksikliği ya da efor sarfetme.Dediğiniz gibi saçları da uzadı kuzumun.

Ya ben de yiyemiyorum köy tavuğu.kokuyor gibi geliyor . Eşim ve ailesi çok severek yiyor. Benim yememem tuhaf geliyor böyle bir lezzet nasıl yenmez diye düşünüyorlar. Aslında sevmeyi isterdim çünkü markettekiler gercekten saglıksız . Bende mi sorun var diye düşünüyordum ☺️siz de mi yemiyorsunuz? Evetse neden merak ettim.🤭
Köy tavuğu kırmızı et gibi bence ama sert geliyor bana bide dediğiniz gibi kokuyor ya ben yine tadını seviyorum pişirmeye göre 😅 eşim hayatta yemez kırmızı ette yemez oyoe pek. Siz kırmızı et yiyormusunuz?

Bak bu mantıklı çünkü Demir kabız yapıyor diye vermiyorum kaç gündür uğraşıyor kaka yapmaya.İyi bir Demir ilacı araştırıyorum.çocuğum çok çekti kabızlıktan ben de korktum açıkçası.tek kat giydiriyorum canım kıyafetten olamaz,ama ya Demir eksikliği ya da efor sarfetme.Dediğiniz gibi saçları da uzadı kuzumun.
Sidefer kullanıyorum kabız yapmadı memnunum ama kaç gündür azar azar kaka yapıyor nedense gaz çıkarırken kaçırıyor gibi geldi bize😆😆 ama balkona yada dışarıya çıkar d vitaminini öyle alsın ayriyetten ve emin ol uykularina da etkisi var biri yazmıştı burda bende o ara vermiyordum bitmişti almamıştım uykusu berbattı şimdi biraz daha iyi mesela

Back