2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebekleriniz uyku sayısını 2 ye düşürmeye çalışıyor mu benim bebeğim 2 gündür yapıyor gibi ve artık uyku eğitimine başlamanın vakti geldi memede uyumadan koparmak gerek galiba
Benimki baştan beri 2ydi şimdi 1 e düşürmeye uğraşıyor maalesef

Kızlar sağolun hepsini alıntılayamadım,yarın yumurta sarısı labne bebe bisküvisi karışımını denicem,ertesi gün yoğurtla Allahtan yoğurt seviyor şükür,sonra da omlet denicem.Çünkü asla sarıyı tek yemiyor diliyle geri çıkarıyor.

Etraf batmasında dolayı mi
biraz ondan biraz ne kadar yiyor anlamadığımdan
omlet bizim yediğimiz gibi katı değil biraz daha kıvamlı yapıyorum ben

Bizimki tavuk suyuna ne koysam begeniyor genelde ama bazen dediğin gibi istemiyor yaylayi nasıl yapıyorsun bebek için tarif etme imkanın var mi
Bir bardak suda pirinçleri haşlıyorum canım, seninki tavuk suyu seviyorsa ondada haşlayabilirsin, pirinçler haşlandıktan sonra başka bir kapta un, yumurta sarısı ve kendi mayaladığım yoğurtu çırpıyorum. Ben göz kararı koyuyorum ama tahminimce bir tatlı kaşığı unla, 2 yemek kaşığı yoğurt diyebilirim. Yumurta sarısınırda yarısını koyuyorum, Önce yoğurt kesilmesin diye Haşlanmış pirinç suyundan azar azar yaptığım terbiyeye ekliyorum. Sonra terbiyeyi tencereye alıyorum. Pirinçlerle beraber bir takla kaynatıyorum. O kadar kuzum...Alya çok sulu içmiyor, muhallebi kıvamında olunca yiyor. Sen Eylüle göre kıvamını ayarlarsın canım ben bir daha ki sefere tavuk suyuyla deniyim bakıyım. BİM’e bütün piliç getiriyorlar, ondan alıp kaynatsam olur di mi?

Canım eczanelerde bir bez varmış. İdrar yolu enfeksiyonunu tespit eden, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarda yazmıştı hatta ismini. Bulunması kolay birşey mi acaba , o da aklında olsun

Oy maşallah ya.... bunların hepsini yedi mi ya maşallah valla kocaman alkış

Kızlar ben napıcam ya,.. bu kız kucağıma yapıştı resmenuyutup yerine koyduğumda bile hemen açıyor gözlerini, ağlamaya başlıyor Yada en fazla 15 dakika uyuyor. Ama kucağımdaysa bir saat uyur yani..Annemin mi ahı tuttu nedir, kadın doğumuma geldiğinde yüz defa dedim ki, kucağa alıştırma, yarın öbür sen gideceksin ben iki çocukla başedemem diye..hala der ki torunumu alışacak diye rahat rahat kucaklayamadım diye.. ne olduysa dişten sonra oldu. Gerçekten abartmıyorum, sürekli kucağımda olmak istiyor. Farkettiyseniz Bugün formda ne kadar aktiftim, çünkü kucağımda uyurken takılıyorum burda

aynısı biz. bağlayacağım sırtıma ya da cinnet geçireceğim artık. çok büyük bir öfke geliyor o öyle mızmızlanırken anlatamam yani. karnı tok altı temiz bi sorun yok diştendir ağrısı vardır deyip ilaç veriyorum yok yok yok. illa kucağımda olacak. ağır da taşıyamıyorum artık bırakınca başlıyor mız mız mız hep bi inilti halinde. cinnete az kaldı gerçekten.

Biz de aynı durumdayız gün içinde toplasan 1 saat uyumuştur.o da kucağımda sürekli dipdibeyiz artık çıldırmak üzereyim ben de.dişten herhalde

Kızlar baş terlemesi d vitamini eksikliğinden demişdiniz ama benim kızım d vitamini alıyor günlük ve şu an saçı sırılsıklam.emerken efor sarfediyor ondan sanırım bence ya da dişten.çünkü önceleri olmıyordu baş terlemesi.Bu yeni çıktı.d vitamini attırsam mı yoksa?

Merhabalar Ben 2021 Eylül annesi olacağım. İlk zamanlar beler giydirdiniz. Sıcak bir şehirde yaşıyorum kısa kol mu daha çok alayım uzun kol mu kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar Ben 2021 Eylül annesi olacağım. İlk zamanlar beler giydirdiniz. Sıcak bir şehirde yaşıyorum kısa kol mu daha çok alayım uzun kol mu kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,ne güzeldi o günler hiç özleyeceğimi tahmin etmezdim ama özleniyor.ben hiç kısa kollu giydirmedim canım hep uzun kollu penye,ince kıyafetler.kış memleketindeyiz ama hava sıcaktı o dönem.yine de yenidoğan üşür muhabbeti oluyor,uzun kollu ince penyeler alabilirsin.içine atlet giydirdim tek kat giydi .Bu şekilde canım.Hamileliğin tadını çıkar bol bol.onunla konuş seni hissediyor.

Maşallah dediler canım :) akşam üzeri yoğun su verdim. Bir de Dr hamateni vajinaya sür dedi o da idrar çıkışını kolaylaştırdı

Çok teşekkür ederim her yemekten sonra duş aldirmak gerek resmen sabrına bı maşallah derim ben kirkerince sinirlenirim kesin

Estağfurullah ne kusuru. Suyu her daim.vermeye çalışıyorum çok beceremiyor içmeyi ama zorluyorum. Siz gittiniz mi doktora ?

Çok teşekkür ederim benim burası kasıma kadar çok sıcak ancak yine de dediğin gibi ince uzun kollulardan alayım. Hareketleri hissetmeye başladım çok mükemmel bir duygu. Siz de Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Merhabalar Ben 2021 Eylül annesi olacağım. İlk zamanlar beler giydirdiniz. Sıcak bir şehirde yaşıyorum kısa kol mu daha çok alayım uzun
Hayırlı olsun öncelikle. Çok sıcak olduğu için aldığım hiçbir seyi giydirememiştim ben. Kardeşim gidip ince seyler aldı ama onlar bile fazla geldi. Doktora gittiğimizde atlet niyetine giydirdiğimiz tek badi yeter dedi. Onun bile ip askılısını giydirdik.
Ayy hatırladım yine fenalık geçiriyordum hamileliğin sonunda ve lohusalıkta. Ne felaket sıcaklardı.
Uzun kolluları büyük alın derim ben. Hastane çıkışları giydirmeden küçüldü. Jakarlı dedikleri kumaştan alabalirsiniz daha inceler.

İşte ben de bundan korkuyorum daha hiç bir şey al adım. Kışlık kızımdan da var en kötü hava soğusa ondan giydiririm de lohusa lohusa alışverişe çıkmak zor olur diye ben ilk aya yazlık alayım en iyisi. Çok teşekkür ederim buarada cevabınız için

Benimki de tam bir koala Fıtık olucam yakında az kaldı. Gece de sürekli beşiğe koy, beşikten al. Anneme kızıyordum kullanmayacağım diye yürüteci ama şu an kurtarıcım oldu. Az da olsa dinleniyor kollarım. Bir iki günde ilerletti fır dönüyor valla Yine peşimde ama koridora çıkıp mutfağa geliyor. Tehlike yaratmasın diye çeviriyorum geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…