- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.521
Teşekkür ederim gerçekten korkutucuydu yataktan nasıl fırladım bir bilsen eşim ilkinde uyanikti salondaydi ikincide ise resmen tramva yaşadımÇok geçmiş olsun canım. Okurken bile korktum. Seni düşünemiyorum
Bir gözleme bakalım canım. Belki bu yazdıklarının üstüne emince fazlasını çıkardı. Uyku esnasında olduğu için tabi çok korkutmuştur seniHiç bilemedim ki sabah yumrta peynir, öğlen muz yedi ikindi vakti az çorba, akşamda yarım çay bardahi yoğurt içine cicibebe koymuştumdoktoru gözlemle dedi normal karşılarız bu kusmalari tekrar ederse sürekli muane etmek gerek dedi
Ben eğer bebeğim neşeliyse o gün beni bu motive ediyor eğer oda yoksa artık bendeki ruh hali berbatGün bende de aymıyorZaten günlerin farkını bile anlamıyorum artık. Sürekli aynı tekrar. Dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan Belim tutmuyor gecede bilmem kaç kez beşikten alıp yerine koymaktan. Varlığına binlerce şükür de ruh halimi iyi görmüyorum şu sıra
Dile getiriyormusun canım ben katlanamiyorum bukadar sorumluluğa hafta sonu özellikle aldım telefonu elinden bebegi ona verdim sadece uyuma yemek verme bendeydi kaç kere söylenmeye çalıştı en son dün çok yorucuymus bebek bakmak dedi bide buna ev isi ekle dedim ama bizimki iki gün sonra yine unuturBende böyleyim...sanki gün boyu topuklu ayakkabıyla gezmişim gibi ayaklarımın üstüne dahi basamıyorum. Kızım koala gibi, boynuma sarılmış vaziyette. Üstelik eşimde ben derdini anlamıyorum diyerek oyunun başına geçiyor. Ona inanılmaz sinirliyim, bu sinirde beni geriyor
gizlice al telefonunu sil oyunu. yine yüklerse yine sil. oh valla dünya babalara güzel. istedikleri gibi yesinler içsinler uyusunlar oyun oynasınlar. 2 dk zora gelemezler. yerim öyle babalığı ben.Bende böyleyim...sanki gün boyu topuklu ayakkabıyla gezmişim gibi ayaklarımın üstüne dahi basamıyorum. Kızım koala gibi, boynuma sarılmış vaziyette. Üstelik eşimde ben derdini anlamıyorum diyerek oyunun başına geçiyor. Ona inanılmaz sinirliyim, bu sinirde beni geriyor
açık havada dolaştıklarında cidden uykuları bile farklı oluyor çok iyi geliyor onlara da.Ben eğer bebeğim neşeliyse o gün beni bu motive ediyor eğer oda yoksa artık bendeki ruh hali berbatbebeğin nasıl bir yapıda sever mi bilmem ama hava iyiyse bol bol çıkın hava alın oyun oyna onla yoksa gerçekten bı yerden sonra ruh halini toparlamaniz zor olur
aynen öyle unuturlar. eşim dün uykum geldi dedi kıvrıldı koltuğa. ay bi anda bi sinir geldi. dedim canınız istediğinde uyuyun nasıl olsa çocuk aç altı değişecek aman kucak isteyecek yemek yapılacak ev süpürülecek derdiniz yok vs vs. 2 gün daha uyumaz herhalde o azarlaDile getiriyormusun canım ben katlanamiyorum bukadar sorumluluğa hafta sonu özellikle aldım telefonu elinden bebegi ona verdim sadece uyuma yemek verme bendeydi kaç kere söylenmeye çalıştı en son dün çok yorucuymus bebek bakmak dedi bide buna ev isi ekle dedim ama bizimki iki gün sonra yine unutur
Süt dökmüş kedi gibi siniyir eylülü alıp hadi gidelim kizim anne sınırlı dinlensin diyorgizlice al telefonunu sil oyunu. yine yüklerse yine sil. oh valla dünya babalara güzel. istedikleri gibi yesinler içsinler uyusunlar oyun oynasınlar. 2 dk zora gelemezler. yerim öyle babalığı ben.
açık havada dolaştıklarında cidden uykuları bile farklı oluyor çok iyi geliyor onlara da.
aynen öyle unuturlar. eşim dün uykum geldi dedi kıvrıldı koltuğa. ay bi anda bi sinir geldi. dedim canınız istediğinde uyuyun nasıl olsa çocuk aç altı değişecek aman kucak isteyecek yemek yapılacak ev süpürülecek derdiniz yok vs vs. 2 gün daha uyumaz herhalde o azarla
eğer imkanın varsa müsait oldukça al tabii. kendini parçalamanın alemi yok. eğer ki imkanın yoksa da yine harap etme kendini. iş bitiyo mu hiç evde hayır tabii ki. H hamsigafa nın yardımcısı vardı sanki. ben de bir şirketle görüştüm anlaşmak üzereydim hatta ama vaka sayılarından dolayı yeniden vazgeçtim. yatılı alacaktım çünkü. hala kararsızım ama bilemiyorum.Kizlar temizlik olsun bebek bakımı olsun eve yardımcı çağıran var mı aranızda ben bazen çok mu yukleniyorum kendime diyorum ayda bir temizletsem mi diyorum ama paraya açıyorum Eylül'ün kumbarasina atmak daha mantıklı geliyor evimiz krediyle aldık etraf karışık iş konusunda bı sorun yaşarsak yandık diyorum ama böylede ya bedenen ve ruhen iflas edersem
Dile getiriyorum canım getirmez miyim.. güzel güzel konuşmam 1 saat etki etti, cırlamam yada kavga çıkarmam daha az... savunması bir tek haftasonu var dinlenebildiği.Dile getiriyormusun canım ben katlanamiyorum bukadar sorumluluğa hafta sonu özellikle aldım telefonu elinden bebegi ona verdim sadece uyuma yemek verme bendeydi kaç kere söylenmeye çalıştı en son dün çok yorucuymus bebek bakmak dedi bide buna ev isi ekle dedim ama bizimki iki gün sonra yine unutur
Ben de benim hafta sonum bile yok diyrm.iyi hoş da bu erkekler neden kavgasz anlamıyor anlasa da tez unutuyor ya sürekli kavga da bı enerji istiyoDile getiriyorum canım getirmez miyim.. güzel güzel konuşmam 1 saat etki etti, cırlamam yada kavga çıkarmam daha az... savunması bir tek haftasonu var dinlenebildiği.Genelde yardımcı olurdu, yapabildiğini bildiğim için gücüme gidiyor zaten. Dün akşam bebeği zar zor uyuttum, 1 saat pışpışladım. Yerine koydum, 5 dakika geçmedi ki birlikte oynadığı arkadaşına bağıra bağıra oyun hakkında birşey söyledi. Kız uyandı tabi.. bana o sırada geldiler, bağırdım başlıycam oyununa diye. Apar topar kapattı. Bende zannettim ki hatasını anladı da kapattı. Meğer benim sesim arkadaşına gidince mahçup olmuş. Mahçup olduğu için kapatmış oyunu.. yani kızlar, böyle devam ederse bizim evde büyük bir kavganın kopması yakındır..
Çok tanıdık şeyler bana senin bir hafta sonun var akşamın var gecen var benim o da yok 7/24 çalışıyor say beni az ye kendine uşak tut dedim bir gün o çok büyük kavgayı yarım doz şeklinde verdim valla iki gün iyi 3. Gün eski taş misaliDile getiriyorum canım getirmez miyim.. güzel güzel konuşmam 1 saat etki etti, cırlamam yada kavga çıkarmam daha az... savunması bir tek haftasonu var dinlenebildiği.Genelde yardımcı olurdu, yapabildiğini bildiğim için gücüme gidiyor zaten. Dün akşam bebeği zar zor uyuttum, 1 saat pışpışladım. Yerine koydum, 5 dakika geçmedi ki birlikte oynadığı arkadaşına bağıra bağıra oyun hakkında birşey söyledi. Kız uyandı tabi.. bana o sırada geldiler, bağırdım başlıycam oyununa diye. Apar topar kapattı. Bende zannettim ki hatasını anladı da kapattı. Meğer benim sesim arkadaşına gidince mahçup olmuş. Mahçup olduğu için kapatmış oyunu.. yani kızlar, böyle devam ederse bizim evde büyük bir kavganın kopması yakındır..
Ev işi bereketsiz ve nankördur gerçekten camları pırıl pırıl ettim cumartesi bugün çamur yağdıeğer imkanın varsa müsait oldukça al tabii. kendini parçalamanın alemi yok. eğer ki imkanın yoksa da yine harap etme kendini. iş bitiyo mu hiç evde hayır tabii ki. H hamsigafa nın yardımcısı vardı sanki. ben de bir şirketle görüştüm anlaşmak üzereydim hatta ama vaka sayılarından dolayı yeniden vazgeçtim. yatılı alacaktım çünkü. hala kararsızım ama bilemiyorum.
Ayda bir yardımcı geliyor evi silip süpürüp aklayıp paklıyor.ben de halıları ve koltukları yıkıyorum.biz de krediyle ev aldık ama cimri anasına !!(anasının bankada bi dünya altını,parası olmasına rağmen )3600 küsür liraya cep telefonu aldı.umrumda bile değil anasının telefonu için nerden bulup buluşturduysa yardımcı için de bulup buluştursun.Hoş adamın günahına da girmeyeyim şimdi yardımcı için bugüne kadar hiç olmaz çağırma para veremem demedi.Kizlar temizlik olsun bebek bakımı olsun eve yardımcı çağıran var mı aranızda ben bazen çok mu yukleniyorum kendime diyorum ayda bir temizletsem mi diyorum ama paraya açıyorum Eylül'ün kumbarasina atmak daha mantıklı geliyor evimiz krediyle aldık etraf karışık iş konusunda bı sorun yaşarsak yandık diyorum ama böylede ya bedenen ve ruhen iflas edersem
Evet canım bana yarım gün bebeğe bakmaya yardımcı geliyor bir de ayda 1-2 temizlik için yardımcı geliyor. Yetişemiyorum. Çünkü evden de çalışıyorumeğer imkanın varsa müsait oldukça al tabii. kendini parçalamanın alemi yok. eğer ki imkanın yoksa da yine harap etme kendini. iş bitiyo mu hiç evde hayır tabii ki. H hamsigafa nın yardımcısı vardı sanki. ben de bir şirketle görüştüm anlaşmak üzereydim hatta ama vaka sayılarından dolayı yeniden vazgeçtim. yatılı alacaktım çünkü. hala kararsızım ama bilemiyorum.
İyi yapıyorsun kuşum eşimde demezde ama ne yalan soyliyim kendim kazanmaya çok alıştım eşimin parasını rahat harcayaMiyorum halen yaaAyda bir yardımcı geliyor evi silip süpürüp aklayıp paklıyor.ben de halıları ve koltukları yıkıyorum.biz de krediyle ev aldık ama cimri anasına !!(anasının bankada bi dünya altını,parası olmasına rağmen )3600 küsür liraya cep telefonu aldı.umrumda bile değil anasının telefonu için nerden bulup buluşturduysa yardımcı için de bulup buluştursun.Hoş adamın günahına da girmeyeyim şimdi yardımcı için bugüne kadar hiç olmaz çağırma para veremem demedi.
Ben de çok çalıştım,çok para kazandım da eşimin parası da tatlı geliyoİyi yapıyorsun kuşum eşimde demezde ama ne yalan soyliyim kendim kazanmaya çok alıştım eşimin parasını rahat harcayaMiyorum halen yaa
Benimde biran önce o konuyu aşıp kocamın parasını sahiplenir çatır çatır harcamam lazımBen de çok çalıştım,çok para kazandım da eşimin parası da tatlı geliyoama para kazanırken tabiki evin maddi yükünü ortak sırtlanıyorduk.asla senin paran,benim param hesabı yoktu
Valla bugün saçımı boyattımBenimde biran önce o konuyu aşıp kocamın parasını sahiplenir çatır çatır harcamam lazımkocişimin kredi kartı bitane banka kartı bende ama sadece bişey lazım olursa olan şey kadar para isteyip hesabım atanı harciyorum bu hiç eğlenceli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?