• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sadece meme emmek istiyor,ek gıda yalan olacak bu gidişle.Tabi meme yetmiyor olabilir 🤔
canım damakları ne durumda? benimki dişlerini patlattığı süreçte 4 gün boyunca meme dahi emmek istemedi. birde yapanilirsen bi dudak içlerini kontrol et canım. Aft olabiliyormuş. Şimdi herşeyleri elliyor sonra ağızlarına götürüyorlar, mikrop kapıyorlar sonrada aft çıkıyor. o da acı verir, ağzını açmak istemiyorlar

kızlar bebeği 29.-30. haftalara gelen var mı? bu haftalarda anneden ayrılma korkusu başlıyormuş. Annesinin onu bırakabileceğini anlıyormuş. Hep kucağında tutsun istiyormuş. Uzun süren birşey değilmiş. İnternetteki Bebek atak haftalarında öyle yazıyor. Bizimki zaten hayatını kucağımda idame ettiriyor da o yüzden soruyorumo_O bu haftalara ulaşınca, bir de bu korku başlarsa napıcak, tekrar karnıma mı girecek😂
Evet ayrılık korkusu yaşıyorlarmış bu haftalarda😔 Ten tene temas istiyorlarmış gece muhtemel onun için uyumuyor doğru düzgün. Bilmem kaç kez kalktık zorla 8 ettik saati yatakta. Kahvaltısını yemedi bize de yedirmedi. Bağrınıp duruyor😕
Canları sağ olsun da ne uykumdan bir şey anlıyorum, ne yediğimden. Gün içinde hiç enerji kalmıyor haliyle. Inşallah geçicidir bu zamanlar. Baştan beri böyle diye diye geldik bu vakte ama hala umudum var

Dönem dönem olurmuş öyle korkma farklı şeyler yapıp dene bence hoşuna elbet biseyler gider tavuk suyuna çorba yap mesela
Benimki de 2 gündür iştahsız ve ek gıdayı genel olarak reddediyordu ve geceleri de 2 saatte bir uyanıp memeye saldırıyordu.dün yine muhallebisini yaptım ve yine yemedi.ben de süt,pirinç unu ve şekeri cezvede kaynattım ,soğuyunca biberonuna koydum, 60 cc kadarını ağlaya zırlaya içti.üstüne de meme istedi ama memeyi çok fazla emmeden uyuyakaldı.artık doyduğundan mı nedir yaklaşık 4 saat sonra emmek için uyandı.bir de gün içinde ek gıdayı istemeyip reddettiği için elma suyu sıkıp veriyorum barii o biraz midesini tutsun diye.
Dönem dönem olurmuş öyle korkma farklı şeyler yapıp dene bence hoşuna elbet biseyler gider tavuk suyuna çorba yap mesela
canım damakları ne durumda? benimki dişlerini patlattığı süreçte 4 gün boyunca meme dahi emmek istemedi. birde yapanilirsen bi dudak içlerini kontrol et canım. Aft olabiliyormuş. Şimdi herşeyleri elliyor sonra ağızlarına götürüyorlar, mikrop kapıyorlar sonrada aft çıkıyor. o da acı verir, ağzını açmak istemiyorlar
Bilmiyorum kızlar umarım geçici bir süreçtir devamlı memede olmak istiyor,dişlerin birisi çıktı tek dişli canavar şu an.İnşallah bir an önce geçer bu süreç

Bilmiyorum kızlar umarım geçici bir süreçtir devamlı memede olmak istiyor,dişlerin birisi çıktı tek dişli canavar şu an.İnşallah bir an önce geçer bu süreç
Söylediklerinizi yapacam bu arada özellikle biberona pirinç unlu bir mama yapmayı düşünüyorum bari karnı doysun.

Hahaha ağzımdan kaçtı bende eşime söyledim hayal etmek istemiyorum sizi öyle diyor😆😆
valla ummadığı taş insanın başını yarıyor. ben de neler hayal etmiştim ama en son vaziyet bu. uyuturken gözünü açıp orda mıyım diye kontrol ediyo beni. tek başına tuvalete gitmeme müsade var mı varın siz düşünün 🤣🤣🤣

Hadi attaya gidiyoruz diyerekten🥴😆😆
Ne yapacaksım bıraktığın an kıyamet kopuyor😄 Kollarım tutmaz oluyordu artık tüm gün kucağımda olunca. Dedim eşime aç bebek arabasını en azından 5 dk koyarım mutfakta falan. Bir 3 ay evde kullandık arabayı😂 Mama sandalyesi kurtardı şimdi. Hiçbirinde fazla kalmasada oyalıyor biraz. Şu an oturduğumuz ev geniş Allahtan. Yoksa sığamıyacağız eşyadan. 2 beşik, bir büyük araba, büyük mama sandalyesi, yürüteç. Oyun halısını kaldırdım hiç oynamadı desem yeridir😊
Ev değiştirecektik hamilelik korona derken kalmıştı. Küçük olsa da yeter bize diyordum yetmezmiş😃 iyi oldu bu dönemi atlatacağımız

Selamün aleyküm kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum.ben 3kucuk bebemle evden çalışmaya basladim.bi ara konusu geçmişti ama aklımda kalmamış robot süpürge kullanan önerisi bilgisi olan var mı

Selamün aleyküm kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum.ben 3kucuk bebemle evden çalışmaya basladim.bi ara konusu geçmişti ama aklımda kalmamış robot süpürge kullanan önerisi bilgisi olan var mı
Aleyküm selam,ben xiaomi mop c1 sanırım tam modelini bilmesem de onu kullanıyorum çok memnunum canım,tavsiye ederim.Bu arada öğretmendin sanırım,evden ders mi veriyorsun?Ben de öyleyim,evden canlı ders veriyorum.

Aleyküm selam,ben xiaomi mop c1 sanırım tam modelini bilmesem de onu kullanıyorum çok memnunum canım,tavsiye ederim.Bu arada öğretmendin sanırım,evden ders mi veriyorsun?Ben de öyleyim,evden canlı ders veriyorum.
Evden ders veriyrm evet 3bebe ile zaten hiç sağlayamadığım düzenin hepten ucu kaçtı ben derse girince o evi suoursun bari de isim kolaylassin istyrm

Evden ders veriyrm evet 3bebe ile zaten hiç sağlayamadığım düzenin hepten ucu kaçtı ben derse girince o evi suoursun bari de isim kolaylassin istyrm
Hayırlı olsun canım. 3 bebek seni tebrik ediyorum ben 2 bebekle pskolojimi zor ayakta tutuyorum. işinde kolaylıklar dilerim😍 bende xiaomi mop pro var memnunum. Ortaikta cok esya olmaması gerekiyor bir de uzun püsküllü halin varsa takılabiliyor

Back