- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.541
Bebeğinin başı terleyen var mı? Emzirirken olurdu genelde bugün normal oynarkende terliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de emzirirken terliyor.acaba oynarken çok mu efor sarfetti de terledi?Bebeğinin başı terleyen var mı? Emzirirken olurdu genelde bugün normal oynarkende terliyor
Benimki herşeyde kafası terliyor ya.Bebeğinin başı terleyen var mı? Emzirirken olurdu genelde bugün normal oynarkende terliyor
Benimki için konuşursam daha küçük olduğu uyku düzeni buydu. Meğer bunlar sık uyanma değilmiş Şimdi öyle bir düzensizlik var ki kaç kere kalktığını hatırlamıyorum. 1 saat uyusa uyudu diyeceğim o kadar. Emme işine gelirse açlıktan emmiyor zaten. Memede olmak istiyor sürekliGerçekten de yine çok ama çok yorucu ,yıpratıcı bir gece geçirdim.bu gece 4 kez uyandı.uyuyup uyanmaktan sersem gibiyim resmen.sabahın 6:30unda güne başladık.gece uyumadan önce 125 ml muhallebi yemesine ve üstüne deli gibi emmesine rağmen tam 1.5 saat sonra uyanıp tekrar emdi sonra periyodik olarak 2/2.5 saatte bir uyandı ve emdi.sanırım ek gıdayı bugünlerde reddetmesiyle alakalı bir durum.çünkü 3 gündür kaka da yapmıyor.
diş yüzünden mi acaba. bazen ne yaparsak yapalım ne verirsek verelim ağrılarının kesilmediğini ondan böyle olduklarını düşünüyorum ben. benim kızım da birkaç gündür daha da düşüyor üstüme. öyle böyle değil oyun oynarken bile bilmiyorum neden sürekli eli üzerimde. tişörtümü sımsıkı kavrıyor sanki kaçacağım. yemeyi içmeyi geçtim onu uyuturken bile gözünü açıp açıp bakıyo başında mıyım diye. şikayet etmemeye çalışıyorum sonuçta bu kadar küçük olmayacaklar bi daha ama bunalıyorum bazen yalan değil.Gerçekten de yine çok ama çok yorucu ,yıpratıcı bir gece geçirdim.bu gece 4 kez uyandı.uyuyup uyanmaktan sersem gibiyim resmen.sabahın 6:30unda güne başladık.gece uyumadan önce 125 ml muhallebi yemesine ve üstüne deli gibi emmesine rağmen tam 1.5 saat sonra uyanıp tekrar emdi sonra periyodik olarak 2/2.5 saatte bir uyandı ve emdi.sanırım ek gıdayı bugünlerde reddetmesiyle alakalı bir durum.çünkü 3 gündür kaka da yapmıyor.
doktorun da böylesi gerçekten. iyi bir doktora denk gelmek de şans işi sanırım. ben şu anki doktorumuzdan önce bi doktora denk gelmiştim aynı hastanede. kadın öyle bi muayene etti ki kızımı pizza hamuru gibi çevirdi elinde. bi acele acele hareketler çabuk çabuk konuşmalar sözümü kesmeler çok irite edici hareketleri vardı. etrafımdaki insanlara tavsiye de etmedim bir daha da gitmedim. kim niye gitsin yani zaten anne baba olarak endişeliyiz bilmiyoruz neyin ne olduğunu bizi rahatlatacak doğrusunu öğretecek insanlara ihtiyacımız var. böyle davranmamalı doktorunuz.Düzgün bir doktor kontrolü şart ama şu sıra diğer korkulardan götüremiyorum Ilcede yaşıyoruz burada götürdüğüm özel bir doktor var ama istediğim gibi değil. Hani gece gündüz veya haftasonu gerekli olur ulaşırız diyorum. Sorduğum bir iki şeye dönüş yapmadı. Ki ben öyle her şey için yazmıyorum. Tahlil yaptıracaktım hangileri diye? Hiç denk gelmiyor bana ya şöyle sen daha sormadan anlatan, seni rahatlatan. Burada okuyorum ne bilgiler veriyor doktorları. Ağzını açmaya üşeniyor bizimki. Sert mizaçlı sanki çocuk doktorları biraz daha farklı olmalı. Zaten gergin o ortamda çocuklar
offf o patlatma dönemi çok sıkıntılı oluyor gerçekten. en mızmız en huysuz dönemleri. sık sık ağlıyolar sürekli bi ıııhlama var.Az önce oğlumun dişetlerine dişjeli süreyim dedim.alt dişler eti zorluyor ve parmağıma keskinlik geldi.iyice baktım diş etleri patlamak üzere.sanırım daha bikaçgün daha bu hallerini çekecem
Ay benimki de aynı.sürekli bakıo odada mıyım diye.eli tişörtümde.dibinde oturacam illaki.uyurken de dalıncaya kadar illa sırtını ve başını okşuyorum ve tek gözüyle sürekli kontrol ediyor.aynen ben de isysn etmiyorum ama bi yerlere yıkılacam az kaldıdiş yüzünden mi acaba. bazen ne yaparsak yapalım ne verirsek verelim ağrılarının kesilmediğini ondan böyle olduklarını düşünüyorum ben. benim kızım da birkaç gündür daha da düşüyor üstüme. öyle böyle değil oyun oynarken bile bilmiyorum neden sürekli eli üzerimde. tişörtümü sımsıkı kavrıyor sanki kaçacağım. yemeyi içmeyi geçtim onu uyuturken bile gözünü açıp açıp bakıyo başında mıyım diye. şikayet etmemeye çalışıyorum sonuçta bu kadar küçük olmayacaklar bi daha ama bunalıyorum bazen yalan değil.
uyku sorunu çok kısa bir süre önce bizde de böyle olmuştu. saat başı kalkıyordu ben artık onu bırakıp kendim uyuyordum dayanamayıp. kendi kendine düzeldi yaptıklarım işe yaramadı hiç
biraz daha büyüyüp rahatlasalar iyi olacak da işteAy benimki de aynı.sürekli bakıo odada mıyım diye.eli tişörtümde.dibinde oturacam illaki.uyurken de dalıncaya kadar illa sırtını ve başını okşuyorum ve tek gözüyle sürekli kontrol ediyor.aynen ben de isysn etmiyorum ama bi yerlere yıkılacam az kaldı
Aynı durumdayız canım bütün gün yapışık ikizler gibiyiz kızımlakaygı haftası mı bilmem de ben kızımı mama sandalyesiyle ksrşıma alıp tuvaletimi yapıyorum artık. benimki ne haftası oluyo acaba
baş terlemesi d vitamini eksikliğinden olur demişti ebe.
Bende bunu soracaktım kızlar size?benim kızında özellikle emerken uyurken başı çok terliyor.ayakkarida.D vitamini bitmişti bugün eşime alsın diye başka marka araştırıyorum.Dozaj farkı var markalar arasında. araştırırken d vitamini dozajinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.Fazlasi bingildagin erken kapanmasına beynin gelisememesine neden olurken azı da geç kapanmasına neden oluyormus.Bebeğinin başı terleyen var mı? Emzirirken olurdu genelde bugün normal oynarkende terliyor
rahatladığı için uyuyordur.Dün benimki de çok mızmızdı sürekli ağlamaklı artık bezdim canı yanıyor diye calpol verdim dün 11 gibi bi uyudu hala uyuyor acaba ağır mı geldi ilaç