• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gerçekten de yine çok ama çok yorucu ,yıpratıcı bir gece geçirdim.bu gece 4 kez uyandı.uyuyup uyanmaktan sersem gibiyim resmen.sabahın 6:30unda güne başladık.gece uyumadan önce 125 ml muhallebi yemesine ve üstüne deli gibi emmesine rağmen tam 1.5 saat sonra uyanıp tekrar emdi 😢 sonra periyodik olarak 2/2.5 saatte bir uyandı ve emdi.sanırım ek gıdayı bugünlerde reddetmesiyle alakalı bir durum.çünkü 3 gündür kaka da yapmıyor.
bu yazıyı okurken dedim ki dişi geliyor, çünkü geçen hafta ve bu hafta aynısını yaşıyoruz. alt sağ dişi geçen hafta çıktı dünden beri de soldaki dişi çıkmak üzere. Felaket kötü bir geceler yaşıyoruz. en son çareyi yatağa alıp emerek uyuttum. saatlerce ağzında memeyi tuttu. Ama tabi ki ben uyuyamadım :( . soğuk elma, havuç, armut veriyorum. o rahatlatıyor. jeli sürdüğümde kusuyor. Öyle ağlıyor ki emmeye zor geçiyor. Zeytinyağı , karanfil kürü de rahatlatıyor. Ek gıdayı bırak ilaç için bile çok zor açıyor ağzını . gece 3-4 saatte bir uyanırsa bil ki dişin ucu çıkmıştır. Allah yardımcımız olsun

Bende bunu soracaktım kızlar size?benim kızında özellikle emerken uyurken başı çok terliyor.ayakkarida.D vitamini bitmişti bugün eşime alsın diye başka marka araştırıyorum.Dozaj farkı var markalar arasında. araştırırken d vitamini dozajinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.Fazlasi bingildagin erken kapanmasına beynin gelisememesine neden olurken azı da geç kapanmasına neden oluyormus.

Dr bize pedia d marka vermişti günde 5 Damla.Ama 400 Ui d vitamini nin bile sadece 3 damla öneriyor bazı çocuk drlari makalelerinde🤔bizimki 50000Ui olduğu için endişe duyuyorum şuan.okuduklarimi baz alırsam benim kızıma verdiğim çok çook fazla ...ama terleme de eksiklikte oluyormuş🤔?drumuza sorsam net bir yanıt alamayacağımi biliyorum artık.hep yuvarlak cümleler kuruyor adam.Siz kac ünite d vitaminini kaç damla kullanıyorsunuz?
Bizimki de pedia d 3 damla demişti bize . öyle kullanıyorum. Bizimki de terliyor ama yapısı öyle gelmişti bana.umsrım eksiklik falan yoktur

Bizimki de pedia d 3 damla demişti bize . öyle kullanıyorum. Bizimki de terliyor ama yapısı öyle gelmişti bana.umsrım eksiklik falan yoktur
Sizin yine 3 damla daha ayarlı bir dozaj olmuş gibi geldi bana.az değil ki zaten.canim terlemenin bir çok nedeni olabilir tabi endiselenmeniz için yazmamıştım.buna neden olduysam kusura bakmayın.sadece gerçekten bazen önemsiz gördüğümüz şeylerin çok önemli sonuçları olabiliyor.Hem dozaja dikkat çekmek hemde sormak için yazmıştım.neden bazı Dr lar test yapmadan 400ıu 3damla yeterli görürken bazıları 50000iu 5damla birden verir bunu merak ettim gerçekten çünkü arada ciddi dozaj farkı var.gereksiz endişeye neden olduysam tekrar affola 🙏

bu yazıyı okurken dedim ki dişi geliyor, çünkü geçen hafta ve bu hafta aynısını yaşıyoruz. alt sağ dişi geçen hafta çıktı dünden beri de soldaki dişi çıkmak üzere. Felaket kötü bir geceler yaşıyoruz. en son çareyi yatağa alıp emerek uyuttum. saatlerce ağzında memeyi tuttu. Ama tabi ki ben uyuyamadım :( . soğuk elma, havuç, armut veriyorum. o rahatlatıyor. jeli sürdüğümde kusuyor. Öyle ağlıyor ki emmeye zor geçiyor. Zeytinyağı , karanfil kürü de rahatlatıyor. Ek gıdayı bırak ilaç için bile çok zor açıyor ağzını . gece 3-4 saatte bir uyanırsa bil ki dişin ucu çıkmıştır. Allah yardımcımız olsun
Dişi çıktı canım.sabah ek gıdasını verirken çay kaşığıyla dişetine vurdum ve çıtçıt sesini duydum.alt ön.sabah dişjelini sürerken keskin bir sivrilik parmağıma gelmişti.keşke 3/4 saatte bir uyansa.1.5/2 saatte bir uyanıyor.uyku düzenim berbat sersem gibiyim yeminle 😭😭

Sizin yine 3 damla daha ayarlı bir dozaj olmuş gibi geldi bana.az değil ki zaten.canim terlemenin bir çok nedeni olabilir tabi endiselenmeniz için yazmamıştım.buna neden olduysam kusura bakmayın.sadece gerçekten bazen önemsiz gördüğümüz şeylerin çok önemli sonuçları olabiliyor.Hem dozaja dikkat çekmek hemde sormak için yazmıştım.neden bazı Dr lar test yapmadan 400ıu 3damla yeterli görürken bazıları 50000iu 5damla birden verir bunu merak ettim gerçekten çünkü arada ciddi dozaj farkı var.gereksiz endişeye neden olduysam tekrar affola 🙏
Yok estağfurullah önceki postlarda da görmüştüm.oyuzden öyle düşündüm

Şu günler biran önce geçip gidebilir mi? Yeminle kafayı yicem.sinir sistemim çökecek az kaldı 😭😭😭😭 huysuzlukta nirvanayı yaşıyoruz resmen
Yere koyuyorum mizirdiyo kucağma aliyrm siyriliyo mizirdiyo gece 278943kez uyanıp mizirdiyo.kisacasi hep mizirdiyo kafam i hissetmiyorum artik

hepsiburada indiriminden aldığım oyuncaklar geldi bugün. bayağı iyiler almayı düşünen varsa aldıklarımın linkini bırakıyorum 👍🏻

bundan çok memnun kalmadım. ahşapla bunun arasında kalmıştım iade edip ahşap alacağım. bu biraz ince çakarken kırılabilir geldi.

küçük boy dendiğine bakmayın bayağı büyük hem topu hem lobutları.

bu en beğendiğim oldu. bayağı oyalayıcı ve renkli.

bunu da sevdi. önüne dizince ayaklarıyla vurup dağıtıyo 🤣🤣🤣

bu daha gelmedi inşallah beğenir 😅

Gecemiz diğer gecelere göre daha iyi geçti ama akşam resmen çıldırmıştı.kaynımlara gittik ve iki saniye ağlamadan durmadı.eve geldik ve ağrı kesici verdim ,emdi ve uyudu.çok şükür ki dün gece ağrı kesici etkisinden sanırım 4 saatte bir uyandı.yani sadece 2 kez uyanmış oldum.biraz kendime geldim çok şükür 🙏

Farklı bir soru sorayım😊 Malum havalar ısınıyor bebişime ayakkabı almak istiyorum dışarı çıkarız artık. Daha önce büyük diye kenara koyduğum yürüme öncesi ayakkabılar olmayacak galiba. 19 numaralılar girmiyor çorapla. Tontik ayaklım benim😄
Deri patiklere çok özenmiştim terliyor ayakları diye alamadım😕
İlk adımlar da tabanlı ağır gelebilir mi diyorum?
Sizin aldığınız veya almak istediğiniz markalar var mı?

Bende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı

Bende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı
Evet her geçen gün daha iyi oturuyor. Başının altında destek varsa doğrulup oturabiliyor şu sıra. Henüz dışarıda kullanmadık arabayı ama evde koyduğumda normal arabasında arkaya dayanmadan durup öndeki aparata tutunuyor. Puseti bırakalı çok oldu biz sadece elde taşımak için kullandık gerçi. Rahat değildi artık ayakları dışarı çıkıyordu.
Araba koltuğu evde duruyordu monte etmemiştik. Bir yere gidemiyoruz diye. Şimdi onu koyup deneyeceğiz bakalım içinde duracak mı?

Back