2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evden ders veriyrm evet 3bebe ile zaten hiç sağlayamadığım düzenin hepten ucu kaçtı ben derse girince o evi suoursun bari de isim kolaylassin istyrm
Anladım canım hayırlı olsun,Allah kolaylık versin bende de 2 bebe artı canlı ders ben de huni takacam yakında ,ama süpürge büyük rahatlık onu söyliyim.

Kızlar bu d vitaminini ( Devit 3) hala 5 damla olarak mı veriyoruz? hep unutuyorum doktora sormaya. Kiloları vs arttı ya bebeklerin o yüzden soruyorum

Anladım canım hayırlı olsun,Allah kolaylık versin bende de 2 bebe artı canlı ders ben de huni takacam yakında ,ama süpürge büyük rahatlık onu söyliyim.
Ben yıllardır huniliyim orda sorun yokda evde oyuncaktan yürünmüyor oyuncakları da toplayan bı robot var mı acep.yoksa o ben miyim

Peki ne kadar süredir kullanıyrsnz belli bı ömrü var mı acaba bi de nasıl özellik aramaliyim

Kızlar bu d vitaminini ( Devit 3) hala 5 damla olarak mı veriyoruz? hep unutuyorum doktora sormaya. Kiloları vs arttı ya bebeklerin o yüzden soruyorum
Cnm bizimki içinde d vitamini de olan bir multivitamin verdi gümde 20 damla veriyorum.
aklımı çeldiniz valla ben de mi alsam
Ben eşime baskı yaptım ve mayısta doğum günü hediyesi olarak alacak Allah’ın izniyle.normalde ev ihtiyacını asla hediye olarak kabul etmezdim ama ev silip süpürmekten kurtulacağım için kabul ettim

Bı ton model var neye göre baksak acaba

benim doğum günüm de geçti. anneler günü hediyesinde şunu istiyorum dedim tüh 1 mayıs işçi bayramı adına mı istesem acaba

Gün bende de aymıyor Zaten günlerin farkını bile anlamıyorum artık. Sürekli aynı tekrar. Dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan Belim tutmuyor gecede bilmem kaç kez beşikten alıp yerine koymaktan. Varlığına binlerce şükür de ruh halimi iyi görmüyorum şu sıra

Gündüz öğünlerinde fazla mı yedi acaba canım? Gece de emdiyse, geğirirken kusmuş olabilir mi?
Hiç bilemedim ki sabah yumrta peynir, öğlen muz yedi ikindi vakti az çorba, akşamda yarım çay bardahi yoğurt içine cicibebe koymuştum doktoru gözlemle dedi normal karşılarız bu kusmalari tekrar ederse sürekli muane etmek gerek dedi

Bende böyleyim...sanki gün boyu topuklu ayakkabıyla gezmişim gibi ayaklarımın üstüne dahi basamıyorum. Kızım koala gibi, boynuma sarılmış vaziyette. Üstelik eşimde ben derdini anlamıyorum diyerek oyunun başına geçiyor. Ona inanılmaz sinirliyim, bu sinirde beni geriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…