- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.981
ayyy canım benim ☹☹Uzun sürmedi ağızdan verildi ilk sonra iki ayaktan yapıldı ama büyüdüğü için daha bir tepkiler farklilasiyormus boynumuza atlayıp sarıldı iç çekti
Dün duşta daha az döküldü ama dünden öncesine kadar avucumun dolusu dökülüyordu.bıgün de duşa gireceğim tekrardan sana özelden yazarım canım azalıp azalmadığını.B Bebekannesiii canım sen saç dökülmesi için ilaç kullanıyordun. Kullanmaya başladıktan sonra farketti mi? Dökülme kesildi mi yada azaldı mı?
Geçenlerde benimki de tam üç gün o şekildeydi.yastık yorgan kıyafet yıkamaktan bi hal olmuştım 3.gün sabah hah tmm düzelmiş dememle avuç avuç kusması bir olmuştı.koşan adlmlarla sağlık ocağına gittik.boğazını üşütmüştü.ondan kusuyormuşKızlar benim oğlum dün akşamdan beri emiyor kusuyor nedenini tahmin eden,başına gelen var mıdır sinir oldum artık
Canım boğazında balgam olabilir. Bebekler balgam çıkaramadıkları için, kusarak boğazını temizlermiş. Yakınındaki bir sağlık kuruluşuna bir baktır İstersen boğazı iltihaplı olabilirKızlar benim oğlum dün akşamdan beri emiyor kusuyor nedenini tahmin eden,başına gelen var mıdır sinir oldum artık
Benimki 1 ekim doğumlu, tam olarak degil de benzer bi durumdayiz canim. 2 aydir pek kilo almiyo.dr hemen ek gida mama ne varsa yediriyosun acil dedi cunku iyi kilo alirdi. Sutumu sadece onden çekip birakiyo doyurmuyo mama da almiyo cay kasigiyla veriyorum iksiini de biberon da almiyo. Ek gida bir bucuk yemek kaşığı verebildim dun 2 kere en cok dun oldu. Mama 20 veya 30 cc gunde. Aglamiyo bi sorun yok gibi duruyo seninki gibi. Ama insan kafasina cok takiyo gerçekten sikintili bi durum. Butun gun onunla uğraşıyorum, 4 yasina basicak olan bi ufakligim da var o ayrı mesele
Biberon almaması zormus canim, ben biberonla veriyorum mamayı. Ne kadar almıştı ayda canim ? Allahım sağlık versin de kilo önemli değil diyorum bi yandan da annelik isteBenimki 1 ekim doğumlu, tam olarak degil de benzer bi durumdayiz canim. 2 aydir pek kilo almiyo.dr hemen ek gida mama ne varsa yediriyosun acil dedi cunku iyi kilo alirdi. Sutumu sadece onden çekip birakiyo doyurmuyo mama da almiyo cay kasigiyla veriyorum iksiini de biberon da almiyo. Ek gida bir bucuk yemek kaşığı verebildim dun 2 kere en cok dun oldu. Mama 20 veya 30 cc gunde. Aglamiyo bi sorun yok gibi duruyo seninki gibi. Ama insan kafasina cok takiyo gerçekten sikintili bi durum. Butun gun onunla uğraşıyorum, 4 yasina basicak olan bi ufakligim da var o ayrı mesele
Dün duşta daha az döküldü ama dünden öncesine kadar avucumun dolusu dökülüyordu.bıgün de duşa gireceğim tekrardan sana özelden yazarım canım azalıp azalmadığını.
Geçenlerde benimki de tam üç gün o şekildeydi.yastık yorgan kıyafet yıkamaktan bi hal olmuştım 3.gün sabah hah tmm düzelmiş dememle avuç avuç kusması bir olmuştı.koşan adlmlarla sağlık ocağına gittik.boğazını üşütmüştü.ondan kusuyormuş
Ya sağlık ocağına gidip bunu sormayı unuttum inanabiliyo musunuzCanım boğazında balgam olabilir. Bebekler balgam çıkaramadıkları için, kusarak boğazını temizlermiş. Yakınındaki bir sağlık kuruluşuna bir baktır İstersen boğazı iltihaplı olabilir
İlaç verdi mi pekiDün duşta daha az döküldü ama dünden öncesine kadar avucumun dolusu dökülüyordu.bıgün de duşa gireceğim tekrardan sana özelden yazarım canım azalıp azalmadığını.
Geçenlerde benimki de tam üç gün o şekildeydi.yastık yorgan kıyafet yıkamaktan bi hal olmuştım 3.gün sabah hah tmm düzelmiş dememle avuç avuç kusması bir olmuştı.koşan adlmlarla sağlık ocağına gittik.boğazını üşütmüştü.ondan kusuyormuş
Evet antibiyotik vermiştiİlaç verdi mi peki
3350 dogdu bebegim, 7500 su anda.canım doktorun neden acil ne varsa yedir dedi anlamadım. Seni panikletip , üzdüyse de ayrıca kızdım. Kaç kilo doğdu bebeğin, şuan kaç kilo? Yada bizim doktor mu çok rahat onu anlamadımBenim bebeğimde 2500 kg civarı doğdu. Yaşına geldiğinde doğduğu kilonun üç katına çıkması lazım der her kontrole gidişimizde. Ek gıda içinde amacımız yutmayı öğretmek, beslenmesinin %70 anne sütüyle olmalı diyor. Ek gıdayI ver ama anne sütü emmeyi azalttığı an miktarını azalt diyor ve birde mideleri kendi yumrukları kadarmış. Yani 1,5 yemek kaşığı yediyse bence harika . Kendini üzme , her ay 1 kilo aldıklarını düşünsene...yaşlarına geldiklerinde 15-18 kilo olurlardı
Evet canim kendi sutumu de sagip cay kasigiyla veriyorum azaldi iyice. Yukarida kilosunu ayrintiyla yazdim baya bi uzun oldu dökülecegim varmis kusura bakmayinBiberon almaması zormus canim, ben biberonla veriyorum mamayı. Ne kadar almıştı ayda canim ? Allahım sağlık versin de kilo önemli değil diyorum bi yandan da annelik isteneden az aliyor diyorum
3350 dogdu bebegim, 7500 su anda.
3. Ayda bi enfeksiyon geçirdi o 3.ayla 5.ay arasi 550gr kadar almış.
5. Ay kontrolunde 1 haftada hic kilo almamisti. 20 gündür kaka yapmayinca telas oldu. Ilk aylarda cok iyi almisken duraksamasi ve kaka meselesi sebep aslinda. Sütüm var ama bebeğim cekmiyo, önden bir iki cekip birakiyo buzluktaki sutlerimi cikarip vermeye çalışıyodum tarihi gecmesin diye, onlari da almuyodu cogu cope gitti su anda stogum bitti.
Sütle oyalanmak istemiyorum artik dedi acilde mama verdirdi bende görmek istiyorum dedi mama alimini sanki ben veremiyomusum gibi. Kendimi cok kotu hissettim bebegimi aylarca ac birakmisim gibi. Ama gercekten cok cabaliyorum ve kafama takiyorum. Acilde bende hemsire de veremedik çünkü almiyo. Dr kendi geldi o zaman gördü, benim sütümü de cekmiyodu saatlerdir düzgün emmemesine rağmen.o zaman dedi ki bu cocuk ac değil. Cok uzattim kusura bakma . Aslinda dr.um da anne sutu aldigi kadar iyidir kafasindaydi, kakasi telaslandirdi. o gün icapçi ve yorgundu zaten. Gelisim tablosu hic iyi gozukmuyo ne kadar verirsen mama, ek gida ver dedi iste.. benimkinin de gozu hic yok yemekte. Tesekkur ederim sana, insan bilse de duymak istiyo. Esim de cocuk buyumuyo diyo o da her ay ölçusunu takip eder. Laf anlatamiyorum boy kiloya takilanlarla dolu etrafim
Evet canim kendi sutumu de sagip cay kasigiyla veriyorum azaldi iyice. Yukarida kilosunu ayrintiyla yazdim baya bi uzun oldu dökülecegim varmis kusura bakmayin
Her bebeğin gelişimi farklıdır gercekten önce sağlıklı olsun, cok anormal olmayinca sayilara takilmamak lazim.. anne yüreği iste bambaska
canım kişisel fikrim bebeğinin kilo alımı harika3350 dogdu bebegim, 7500 su anda.
5. Ay kontrolunde 1 haftada hic kilo almamisti. 20 gündür kaka yapmayinca telas oldu. Ilk aylarda cok iyi almisken duraksamasi ve kaka meselesi sebep aslinda. Sütüm var ama bebeğim cekmiyo, önden bir iki cekip birakiyo buzluktaki sutlerimi cikarip vermeye çalışıyodum tarihi gecmesin diye, onlari da almuyodu cogu cope gitti su anda stogum bitti.
Sütle oyalanmak istemiyorum artik dedi acilde mama verdirdi bende görmek istiyorum dedi mama alimini sanki ben veremiyomusum gibi. Kendimi cok kotu hissettim bebegimi aylarca ac birakmisim gibi. Ama gercekten cok cabaliyorum ve kafama takiyorum. Acilde bende hemsire de veremedik çünkü almiyo. Dr kendi geldi o zaman gördü, benim sütümü de cekmiyodu saatlerdir düzgün emmemesine rağmen.o zaman dedi ki bu cocuk ac değil. Cok uzattim kusura bakma . Aslinda dr.um da anne sutu aldigi kadar iyidir kafasindaydi, kakasi telaslandirdi. o gün icapçi ve yorgundu zaten. Gelisim tablosu hic iyi gozukmuyo ne kadar verirsen mama, ek gida ver dedi iste.. benimkinin de gozu hic yok yemekte. Tesekkur ederim sana, insan bilse de duymak istiyo. Esim de cocuk buyumuyo diyo o da her ay ölçusunu takip eder. Laf anlatamiyorum boy kiloya takilanlarla dolu etrafim
Benim bebeğimle aynı doğmuş ve kiloları aynı bizim de bir ara 200 tek almıştı o ara doktor bı sonraki ayda bakalım sen iyicene besle süt ver sürekli demişti meme reddi yaşamıştık sonraki kontrolde çok şükür çok iyi almıştı ve şuan senin bebeginle aynı kiloda bence sıkıntı seni böyle üzen doktorda bacim çok şükür iyi gayette3350 dogdu bebegim, 7500 su anda.
Baya aksiyonlu Bi gece geçirmişinizallahım sabaha karşı bi olay yaşadık ki gülmekten altıma ediyorum hatırladıkça size de yazayım dedim
sabaha karşı 5 gibi falandı sanırım eşimin burnuma doğru salladığı yumruğuyla uyandım. ben de aynı esnada kızımızı kaçırdıklarını görüyorum rüyamda. eşim yumruğu salladığı an tut tut tut diye KIZIMIN UYUDUĞUNUN FARKINDA OLARAK FISILTIYLA eşime hırsızı tutturmaya çalışıyorum. eşim tabii beni tutuyor yataktan düşmeyeyim diye hırsızın peşinden koşuyorum yao beni yatırıyo ben kalkmaya çalışıyorum o yatırıyo ben kalkıyorum derken eliyle ağzımı kapattı rüya görüyosun dedi. e dedim sen hırsızı yumruklamadın mı. ben seni yumrukladım diyo. niye naptım ben diyorum rüyasında terörist sorguluyomuş beyefendi
allahtan tüm gücüyle vurmamış yoksa amel defterimi kapatırdı yemin ederim koca yumruğuyla
burdan onca güreşe rağmen uyanmayan çakimi de öperim ayrıca ❤❤
zor deliniyo demeseydi iyiydiÜ
Baya aksiyonlu Bi gece geçirmişinizerkekler işlerini uykularına taşıyabiliyırlar benim eşimde benim kafamı duvar sanıp dirseğiyle vura vura delmeye çalışmıştı napıon diyince susale duvar çok zor deliniyor matkap delmiyor dediydi
yaaa nasıl öğrendi acaba? biz de hep gel gel bay bay öpücük yapıyoruz amaAyy kızlar kızım geliyle gel gel yapmayı öğrendi ısırcam o elleri uykusunda bile bakıyorum gel gel yapıyor çıldırıyorummmmm
Hee aynenzor deliniyo demeseydi iyiydi
yaaa nasıl öğrendi acaba? biz de hep gel gel bay bay öpücük yapıyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?