- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.001
Hahahaha kahkaha attımallahım sabaha karşı bi olay yaşadık ki gülmekten altıma ediyorum hatırladıkça size de yazayım dedim
sabaha karşı 5 gibi falandı sanırım eşimin burnuma doğru salladığı yumruğuyla uyandım. ben de aynı esnada kızımızı kaçırdıklarını görüyorum rüyamda. eşim yumruğu salladığı an tut tut tut diye KIZIMIN UYUDUĞUNUN FARKINDA OLARAK FISILTIYLA eşime hırsızı tutturmaya çalışıyorum. eşim tabii beni tutuyor yataktan düşmeyeyim diye hırsızın peşinden koşuyorum yao beni yatırıyo ben kalkmaya çalışıyorum o yatırıyo ben kalkıyorum derken eliyle ağzımı kapattı rüya görüyosun dedi. e dedim sen hırsızı yumruklamadın mı. ben seni yumrukladım diyo. niye naptım ben diyorum rüyasında terörist sorguluyomuş beyefendi
allahtan tüm gücüyle vurmamış yoksa amel defterimi kapatırdı yemin ederim koca yumruğuyla
burdan onca güreşe rağmen uyanmayan çakimi de öperim ayrıca ❤❤
Hahaa benimki duysa bunları kesin kaç gündür attığım sürat için yalandan uyuyor gibi yapıp tekmeler bı kaç günün acısını çıkarırÜ
Baya aksiyonlu Bi gece geçirmişinizerkekler işlerini uykularına taşıyabiliyırlar benim eşimde benim kafamı duvar sanıp dirseğiyle vura vura delmeye çalışmıştı napıon diyince susale duvar çok zor deliniyor matkap delmiyor dediydi
Ayy yerim onu bennAyy kızlar kızım geliyle gel gel yapmayı öğrendi ısırcam o elleri uykusunda bile bakıyorum gel gel yapıyor çıldırıyorummmmm
Yaa yapar mı öyle yok yaa kıyamazlarHahaa benimki duysa bunları kesin kaç gündür attığım sürat için yalandan uyuyor gibi yapıp tekmeler bı kaç günün acısını çıkarır
Bende eylule söyler gibi yapıyorum ahh biz kadınlarYaa yapar mı öyle yok yaa kıyamazlar
Bende iki gündür konuşmuyorum çocukları araya koyuyorum bişi deneceği zaman karanfil yollamış sanki taziye yolluyor çok sinir oldum
Ben zorunlu bişey olmazsa asla konuşmadım mama bitmişti onun için arattım geldi yemeği yedi ben odama gittim ecmeli alıp Bi yanımıza bile gelmedi orda uyuduBende eylule söyler gibi yapıyorum ahh biz kadınlarya açıkçası bendede bitmeyen bir sinir var ki eşim iyi sabrediyor bana balık burcuyum bide oo sürekli bana daha çok kalmam için sebep ver İstanbul'da ailemin yanından gelmiyim ozlemden çıldır diyorum karanfil sinirini almamış senin ondan taziyeye yolluyor gibi diyorsun bence
Çok doluyum kusura bakmayın kızlar sıkmak istemem burayıBen zorunlu bişey olmazsa asla konuşmadım mama bitmişti onun için arattım geldi yemeği yedi ben odama gittim ecmeli alıp Bi yanımıza bile gelmedi orda uyudu
Bu sefer ben sonuna kadar haklıyım ve çok kırdı beni
Ben iyiyiz sanıyordum Bi şaka yollu gerçekleri söyledim ağır konuştu meğer onca yıl çöpmüş gibi hissediyorum oda eğer gülüp geçseydi böyle olmucaktı ama busefer kolay düzelmicek
Anlatmak istermsiin canım noldugunu ? Keşke gelseydi orda hata yapmış ama bişey diyim mi okadar emek veriyoruz ki onlar sadece para kazanıyor oda zor zor değil diyemem ama bizim yaptiklarimiz saymakla bitmez ister istemez daha alttan alınmak ve daha çok kıymet bilinmesini istiyoruz ama olurda üste çıkmaya çalistilar mi üstüne üstlük gönül almayı bilmediler mi bize 'onca yıl copmus cümlesini kurduruyorlar malesef'Ben zorunlu bişey olmazsa asla konuşmadım mama bitmişti onun için arattım geldi yemeği yedi ben odama gittim ecmeli alıp Bi yanımıza bile gelmedi orda uyudu
Ben iyiyiz sanıyordum Bi şaka yollu gerçekleri söyledim ağır konuştu meğer onca yıl çöpmüş gibi hissediyorum oda eğer gülüp geçseydi böyle olmucaktı ama busefer kolay düzelmicek
Ben zorunlu bişey olmazsa asla konuşmadım mama bitmişti onun için arattım geldi yemeği yedi ben odama gittim ecmeli alıp Bi yanımıza bile gelmedi orda uyudu
ballı ya katılıyorum. bazen tek istediğimiz bir nasılsın olsa bile bunu düşünemeyecek kadar odun oluyorlar. anlat rahatla ❤Anlatmak istermsiin canım noldugunu ? Keşke gelseydi orda hata yapmış ama bişey diyim mi okadar emek veriyoruz ki onlar sadece para kazanıyor oda zor zor değil diyemem ama bizim yaptiklarimiz saymakla bitmez ister istemez daha alttan alınmak ve daha çok kıymet bilinmesini istiyoruz ama olurda üste çıkmaya çalistilar mi üstüne üstlük gönül almayı bilmediler mi bize 'onca yıl copmus cümlesini kurduruyorlar malesef'
Anlatmak istermsiin canım noldugunu ? Keşke gelseydi orda hata yapmış ama bişey diyim mi okadar emek veriyoruz ki onlar sadece para kazanıyor oda zor zor değil diyemem ama bizim yaptiklarimiz saymakla bitmez ister istemez daha alttan alınmak ve daha çok kıymet bilinmesini istiyoruz ama olurda üste çıkmaya çalistilar mi üstüne üstlük gönül almayı bilmediler mi bize 'onca yıl copmus cümlesini kurduruyorlar malesef'
Sağolun kızlar aslında sürekli olan şeyler ama bu sefer sanırım artık tahammülüm azalıyor anlamamaya çalışmaması bid eişin içine kardeşini saçma Bi mevzu yüzünden benim önüme alması ki görümcemle her daim mesafeliyimdir bni çileden çıkardı açıkçası üstüne Bi gelip konuşmadı ben çiçekten nefret ederim ne öyle derim onun yerine istediğim bişeyi al derim hatta Bi tutmuş karanfil yollamış bide 11yıllık karısını daha tanımıyor ya ne denir ki bu adama amann işteballı ya katılıyorum. bazen tek istediğimiz bir nasılsın olsa bile bunu düşünemeyecek kadar odun oluyorlar. anlat rahatla ❤
görümcem de yok kaynım da ama ben de nefret ederim başka birinin ailemin önüne geçmesinden. hatta ilk evlendiğimiz sene sanırım 9 aylık evliydik ben bu yüzden evi terk ettim. baya baya boşanmayı koymuştum kafama. nasıl yaptı bilmiyorum yerimi bulup beni ikna etmeye gelmişti. hayatımda hiç bu kadar sesimi yükselttiğimi hatırlamam.Sağolun kızlar aslında sürekli olan şeyler ama bu sefer sanırım artık tahammülüm azalıyor anlamamaya çalışmaması bid eişin içine kardeşini saçma Bi mevzu yüzünden benim önüme alması ki görümcemle her daim mesafeliyimdir bni çileden çıkardı açıkçası üstüne Bi gelip konuşmadı ben çiçekten nefret ederim ne öyle derim onun yerine istediğim bişeyi al derim hatta Bi tutmuş karanfil yollamış bide 11yıllık karısını daha tanımıyor ya ne denir ki bu adama amann işte
Benimki de çiftetelli oynarken ellerimizi bileklerden çevirip dururuz yaa durmadan o hareketi yapıyorAyy kızlar kızım geliyle gel gel yapmayı öğrendi ısırcam o elleri uykusunda bile bakıyorum gel gel yapıyor çıldırıyorummmmm
maşalllllahbir civciv annesi gözümden yaş geldi okurken Geçen benimki de rüya görüyor sarsmadan uyandırayım diye yüzüne dokunarak uyandırdım. Kalktı zaten uyanamıyom bir de sen kafamı yastığa bastırıyon nefes alamadım diyor
Ya havle dedim iyilikte yaramıyor
Benim kuzu el çırpma için bir şarkı söyleriz bebeklere ilk onu yapmaya başladısonra gel babasına geçtik. Şimdi el sallamadıyız. Arkadaşım eşşek şarkısını çok seviyor. Bütün bunları ortaya karışık yapıp kafa sallıyor. Kendince ritim tutuyor fındığım. Gel de yeme
Bende oğlum 1.5yaşındayken aynı senin gibi yaptım ben bitirmiştim kafamda kalbimde anaannemin Bi sözü beni dönderdi değişmişti gerçekten kendine gelmişti dün beni çileden çıkardı resmen keşke ozmn dönmeseydim dedim ki görümcm şimdi nişan arefesinde herşeyi ben diyordum çok bilmiş kayınvalidem bile nereye gidelim die bana soruyor zamanında Bn herşeyi bilirim derdi fos oldu ama asla kılımı kımıldatmıycam ne halleri varsa görsünlergörümcem de yok kaynım da ama ben de nefret ederim başka birinin ailemin önüne geçmesinden. hatta ilk evlendiğimiz sene sanırım 9 aylık evliydik ben bu yüzden evi terk ettim. baya baya boşanmayı koymuştum kafama. nasıl yaptı bilmiyorum yerimi bulup beni ikna etmeye gelmişti. hayatımda hiç bu kadar sesimi yükselttiğimi hatırlamam.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum. tatlı dilden anlamıyosa ses çıkartacaksın.
Yaa yerim o bilekleri yaaaBenimki de çiftetelli oynarken ellerimizi bileklerden çevirip dururuz yaa durmadan o hareketi yapıyor
aynen öyle. hiiiiç karışma sorarlarsa da bebekten fırsatım olmuyor de.Bende oğlum 1.5yaşındayken aynı senin gibi yaptım ben bitirmiştim kafamda kalbimde anaannemin Bi sözü beni dönderdi değişmişti gerçekten kendine gelmişti dün beni çileden çıkardı resmen keşke ozmn dönmeseydim dedim ki görümcm şimdi nişan arefesinde herşeyi ben diyordum çok bilmiş kayınvalidem bile nereye gidelim die bana soruyor zamanında Bn herşeyi bilirim derdi fos oldu ama asla kılımı kımıldatmıycam ne halleri varsa görsünler
Yaa yerim o bilekleri yaaabiz öyle yaptıkça telsarar tel sarar die Bi şarkı var onu söyleriz nası sevinirlerdi benim diğer ikim
Sağolun kızlar aslında sürekli olan şeyler ama bu sefer sanırım artık tahammülüm azalıyor anlamamaya çalışmaması bid eişin içine kardeşini saçma Bi mevzu yüzünden benim önüme alması ki görümcemle her daim mesafeliyimdir bni çileden çıkardı açıkçası üstüne Bi gelip konuşmadı ben çiçekten nefret ederim ne öyle derim onun yerine istediğim bişeyi al derim hatta Bi tutmuş karanfil yollamış bide 11yıllık karısını daha tanımıyor ya ne denir ki bu adama amann işte
Herşeye anlayış herşeye sükunet sevgiden saygıdan yaptıkça tepeye cikabiliyorlar eş aile arkadaş ben hep bı yer kadar sabreder en son patlarim ama çok fena patlarim o yüzden patlama evresine kimsenin gelmesini istemem gerektiği her an çıkaracaksın sesini yoksa tepeye çıkıyorlargörümcem de yok kaynım da ama ben de nefret ederim başka birinin ailemin önüne geçmesinden. hatta ilk evlendiğimiz sene sanırım 9 aylık evliydik ben bu yüzden evi terk ettim. baya baya boşanmayı koymuştum kafama. nasıl yaptı bilmiyorum yerimi bulup beni ikna etmeye gelmişti. hayatımda hiç bu kadar sesimi yükselttiğimi hatırlamam.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum. tatlı dilden anlamıyosa ses çıkartacaksın.
Ne ara bukadar büyüdüler yaa gözlerim yaşardı bugün toka takayım dedim olmayan saçlarına ay bı hoş gözüktü gözümeBenimki de çiftetelli oynarken ellerimizi bileklerden çevirip dururuz yaa durmadan o hareketi yapıyor
Gözümde canlandı ponçik ellerinden bizim yerimizede öpbir civciv annesi gözümden yaş geldi okurken Geçen benimki de rüya görüyor sarsmadan uyandırayım diye yüzüne dokunarak uyandırdım. Kalktı zaten uyanamıyom bir de sen kafamı yastığa bastırıyon nefes alamadım diyor
Ya havle dedim iyilikte yaramıyor
Benim kuzu el çırpma için bir şarkı söyleriz bebeklere ilk onu yapmaya başladısonra gel babasına geçtik. Şimdi el sallamadıyız. Arkadaşım eşşek şarkısını çok seviyor. Bütün bunları ortaya karışık yapıp kafa sallıyor. Kendince ritim tutuyor fındığım. Gel de yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?