• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
allahım sabaha karşı bi olay yaşadık ki gülmekten altıma ediyorum hatırladıkça size de yazayım dedim 😅

sabaha karşı 5 gibi falandı sanırım eşimin burnuma doğru salladığı yumruğuyla uyandım. ben de aynı esnada kızımızı kaçırdıklarını görüyorum rüyamda. eşim yumruğu salladığı an tut tut tut diye KIZIMIN UYUDUĞUNUN FARKINDA OLARAK FISILTIYLA eşime hırsızı tutturmaya çalışıyorum. eşim tabii beni tutuyor yataktan düşmeyeyim diye hırsızın peşinden koşuyorum ya 🤣🤣🤣🤣 o beni yatırıyo ben kalkmaya çalışıyorum o yatırıyo ben kalkıyorum derken eliyle ağzımı kapattı rüya görüyosun dedi. e dedim sen hırsızı yumruklamadın mı. ben seni yumrukladım diyo. niye naptım ben diyorum rüyasında terörist sorguluyomuş beyefendi 🥱

allahtan tüm gücüyle vurmamış yoksa amel defterimi kapatırdı yemin ederim koca yumruğuyla 😒

burdan onca güreşe rağmen uyanmayan çakimi de öperim ayrıca ❤❤
Hahahaha kahkaha attım 😄😄 sabah 5 te uyanmıştım enerjim sıfırdı mesajın resmen beni kendine getirdi😆😆😆😆 :rolleyes: :KK70:

Ü

Baya aksiyonlu Bi gece geçirmişiniz😂😂 erkekler işlerini uykularına taşıyabiliyırlar benim eşimde benim kafamı duvar sanıp dirseğiyle vura vura delmeye çalışmıştı napıon diyince susale duvar çok zor deliniyor matkap delmiyor dediydi😂😂
Hahaa benimki duysa bunları kesin kaç gündür attığım sürat için yalandan uyuyor gibi yapıp tekmeler bı kaç günün acısını çıkarır😆😆

Ayy kızlar kızım geliyle gel gel yapmayı öğrendi ısırcam o elleri uykusunda bile bakıyorum gel gel yapıyor çıldırıyorummmmm😍😍😍😍😍😍
Ayy yerim onu benn🥰😍😍😍 şuan öğrenmeye çok açıklar taklit yapıyorlar🤭 eylule öpücük atmayı öğrettik kaslarını kaldırıp muaah diye bir öpücük atıyor bide çak yapmayı öğrendi 😆🥰 gel geli bende yaptırayım

Hahaa benimki duysa bunları kesin kaç gündür attığım sürat için yalandan uyuyor gibi yapıp tekmeler bı kaç günün acısını çıkarır😆😆
Yaa yapar mı öyle yok yaa kıyamazlar 🤪
Bende iki gündür konuşmuyorum çocukları araya koyuyorum bişi deneceği zaman karanfil yollamış sanki taziye yolluyor çok sinir oldum

Yaa yapar mı öyle yok yaa kıyamazlar 🤪
Bende iki gündür konuşmuyorum çocukları araya koyuyorum bişi deneceği zaman karanfil yollamış sanki taziye yolluyor çok sinir oldum
Bende eylule söyler gibi yapıyorum ahh biz kadınlar😆 ya açıkçası bendede bitmeyen bir sinir var ki eşim iyi sabrediyor bana balık burcuyum bide oo sürekli bana daha çok kalmam için sebep ver İstanbul'da ailemin yanından gelmiyim ozlemden çıldır diyorum 😆 karanfil sinirini almamış senin ondan taziyeye yolluyor gibi diyorsun bence😏

Bende eylule söyler gibi yapıyorum ahh biz kadınlar😆 ya açıkçası bendede bitmeyen bir sinir var ki eşim iyi sabrediyor bana balık burcuyum bide oo sürekli bana daha çok kalmam için sebep ver İstanbul'da ailemin yanından gelmiyim ozlemden çıldır diyorum 😆 karanfil sinirini almamış senin ondan taziyeye yolluyor gibi diyorsun bence😏
Ben zorunlu bişey olmazsa asla konuşmadım mama bitmişti onun için arattım geldi yemeği yedi ben odama gittim ecmeli alıp Bi yanımıza bile gelmedi orda uyudu 😏

Bu sefer ben sonuna kadar haklıyım ve çok kırdı beni
Ben iyiyiz sanıyordum Bi şaka yollu gerçekleri söyledim ağır konuştu meğer onca yıl çöpmüş gibi hissediyorum oda eğer gülüp geçseydi böyle olmucaktı ama busefer kolay düzelmicek

Ben zorunlu bişey olmazsa asla konuşmadım mama bitmişti onun için arattım geldi yemeği yedi ben odama gittim ecmeli alıp Bi yanımıza bile gelmedi orda uyudu 😏

Ben iyiyiz sanıyordum Bi şaka yollu gerçekleri söyledim ağır konuştu meğer onca yıl çöpmüş gibi hissediyorum oda eğer gülüp geçseydi böyle olmucaktı ama busefer kolay düzelmicek
Çok doluyum kusura bakmayın kızlar sıkmak istemem burayı

Anlatmak istermsiin canım noldugunu ? Keşke gelseydi orda hata yapmış ama bişey diyim mi okadar emek veriyoruz ki onlar sadece para kazanıyor oda zor zor değil diyemem ama bizim yaptiklarimiz saymakla bitmez ister istemez daha alttan alınmak ve daha çok kıymet bilinmesini istiyoruz ama olurda üste çıkmaya çalistilar mi üstüne üstlük gönül almayı bilmediler mi bize 'onca yıl copmus cümlesini kurduruyorlar malesef'

Anlatmak istermsiin canım noldugunu ? Keşke gelseydi orda hata yapmış ama bişey diyim mi okadar emek veriyoruz ki onlar sadece para kazanıyor oda zor zor değil diyemem ama bizim yaptiklarimiz saymakla bitmez ister istemez daha alttan alınmak ve daha çok kıymet bilinmesini istiyoruz ama olurda üste çıkmaya çalistilar mi üstüne üstlük gönül almayı bilmediler mi bize 'onca yıl copmus cümlesini kurduruyorlar malesef'
ballı ya katılıyorum. bazen tek istediğimiz bir nasılsın olsa bile bunu düşünemeyecek kadar odun oluyorlar. anlat rahatla ❤

ballı ya katılıyorum. bazen tek istediğimiz bir nasılsın olsa bile bunu düşünemeyecek kadar odun oluyorlar. anlat rahatla ❤
Sağolun kızlar aslında sürekli olan şeyler ama bu sefer sanırım artık tahammülüm azalıyor anlamamaya çalışmaması bid eişin içine kardeşini saçma Bi mevzu yüzünden benim önüme alması ki görümcemle her daim mesafeliyimdir bni çileden çıkardı açıkçası üstüne Bi gelip konuşmadı ben çiçekten nefret ederim ne öyle derim onun yerine istediğim bişeyi al derim hatta Bi tutmuş karanfil yollamış bide 11yıllık karısını daha tanımıyor ya ne denir ki bu adama amann işte

Sağolun kızlar aslında sürekli olan şeyler ama bu sefer sanırım artık tahammülüm azalıyor anlamamaya çalışmaması bid eişin içine kardeşini saçma Bi mevzu yüzünden benim önüme alması ki görümcemle her daim mesafeliyimdir bni çileden çıkardı açıkçası üstüne Bi gelip konuşmadı ben çiçekten nefret ederim ne öyle derim onun yerine istediğim bişeyi al derim hatta Bi tutmuş karanfil yollamış bide 11yıllık karısını daha tanımıyor ya ne denir ki bu adama amann işte
görümcem de yok kaynım da ama ben de nefret ederim başka birinin ailemin önüne geçmesinden. hatta ilk evlendiğimiz sene sanırım 9 aylık evliydik ben bu yüzden evi terk ettim. baya baya boşanmayı koymuştum kafama. nasıl yaptı bilmiyorum yerimi bulup beni ikna etmeye gelmişti. hayatımda hiç bu kadar sesimi yükselttiğimi hatırlamam.

o yüzden seni çok iyi anlıyorum. tatlı dilden anlamıyosa ses çıkartacaksın.

bir civciv annesi bir civciv annesi gözümden yaş geldi okurken😂 Geçen benimki de rüya görüyor sarsmadan uyandırayım diye yüzüne dokunarak uyandırdım. Kalktı zaten uyanamıyom bir de sen kafamı yastığa bastırıyon nefes alamadım diyor😄
Ya havle dedim iyilikte yaramıyor

Benim kuzu el çırpma için bir şarkı söyleriz bebeklere ilk onu yapmaya başladı😍 sonra gel babasına geçtik. Şimdi el sallamadıyız. Arkadaşım eşşek şarkısını çok seviyor. Bütün bunları ortaya karışık yapıp kafa sallıyor. Kendince ritim tutuyor fındığım. Gel de yeme 😄

bir civciv annesi bir civciv annesi gözümden yaş geldi okurken😂 Geçen benimki de rüya görüyor sarsmadan uyandırayım diye yüzüne dokunarak uyandırdım. Kalktı zaten uyanamıyom bir de sen kafamı yastığa bastırıyon nefes alamadım diyor😄

Benim kuzu el çırpma için bir şarkı söyleriz bebeklere ilk onu yapmaya başladı😍 sonra gel babasına geçtik. Şimdi el sallamadıyız. Arkadaşım eşşek şarkısını çok seviyor. Bütün bunları ortaya karışık yapıp kafa sallıyor. Kendince ritim tutuyor fındığım. Gel de yeme 😄
maşalllllah 😍😍😍

görümcem de yok kaynım da ama ben de nefret ederim başka birinin ailemin önüne geçmesinden. hatta ilk evlendiğimiz sene sanırım 9 aylık evliydik ben bu yüzden evi terk ettim. baya baya boşanmayı koymuştum kafama. nasıl yaptı bilmiyorum yerimi bulup beni ikna etmeye gelmişti. hayatımda hiç bu kadar sesimi yükselttiğimi hatırlamam.

Bende oğlum 1.5yaşındayken aynı senin gibi yaptım ben bitirmiştim kafamda kalbimde anaannemin Bi sözü beni dönderdi değişmişti gerçekten kendine gelmişti dün beni çileden çıkardı resmen keşke ozmn dönmeseydim dedim ki görümcm şimdi nişan arefesinde herşeyi ben diyordum çok bilmiş kayınvalidem bile nereye gidelim die bana soruyor zamanında Bn herşeyi bilirim derdi fos oldu ama asla kılımı kımıldatmıycam ne halleri varsa görsünler
Benimki de çiftetelli oynarken ellerimizi bileklerden çevirip dururuz yaa durmadan o hareketi yapıyor 😍😍😍
Yaa yerim o bilekleri yaaa😍😍 biz öyle yaptıkça telsarar tel sarar die Bi şarkı var onu söyleriz nası sevinirlerdi benim diğer ikim😂

Bende oğlum 1.5yaşındayken aynı senin gibi yaptım ben bitirmiştim kafamda kalbimde anaannemin Bi sözü beni dönderdi değişmişti gerçekten kendine gelmişti dün beni çileden çıkardı resmen keşke ozmn dönmeseydim dedim ki görümcm şimdi nişan arefesinde herşeyi ben diyordum çok bilmiş kayınvalidem bile nereye gidelim die bana soruyor zamanında Bn herşeyi bilirim derdi fos oldu ama asla kılımı kımıldatmıycam ne halleri varsa görsünler

Yaa yerim o bilekleri yaaa😍😍 biz öyle yaptıkça telsarar tel sarar die Bi şarkı var onu söyleriz nası sevinirlerdi benim diğer ikim😂
aynen öyle. hiiiiç karışma sorarlarsa da bebekten fırsatım olmuyor de. 👍🏻

Kızlar, dün aşı oldu oğlum. Eltim yemeğe çağırdı akşamına oğlum ateşlenmezse huysuz olmazsa geliriz dedim. Olmadı gittim. Orda çok sevildi gülücükler oyunlar bi görseniz o güldükçe de mest oldu herkes. Akşam uykusunu bile uyumadı oynıcam diye. Eve gelirken uyudu yolda 10 dk filan evde üstünü değiştirirken uyandı mamasını yedi anca 2 gibi uyudu tektar. Gece çok mıkladı ateşi mi var derken yüzü buz gibiydi hemen bi kat daha örttüm sabah baktım yine buz gibi gittim battaniye örttüm ara ara bakıyorum hep buz gibi bi kat daha örttüm bu arada ateşlenip havale geçircek diye kontrol ettim uyumadım hiç buz gibi çocuk ısınamadı öğlen 11 gibi uyandı emdi bi daha uyandı 12 gibi mıklayınca alıp emzirdim tektar yine uyudu emerken pusetine yatırdım iyice örttüm yanaklar kızarmış burnu tıkalı gibi ve çocuk buz gibi hala uyuyo altını bile değiştiremedim. Hasta olacak diye çok endişeliyim

Herşeye anlayış herşeye sükunet sevgiden saygıdan yaptıkça tepeye cikabiliyorlar eş aile arkadaş ben hep bı yer kadar sabreder en son patlarim ama çok fena patlarim o yüzden patlama evresine kimsenin gelmesini istemem gerektiği her an çıkaracaksın sesini yoksa tepeye çıkıyorlar 😡

Gözümde canlandı ponçik ellerinden bizim yerimizede öp 🥰🥰🥰

Back