• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben 3 yaşına kadar öyle yıkayın diyorlar ama lekeler gitmiyor🥴
ben bizim deterjanla yıkıyorum lekeler için ön yıkamalı uzun programda hiç kalmıyor. sonra da kendi deterjanıyla yıkıyorum en kısa programda.
Ben iz yaptıkça bir büyüğüne geçiyorum. Geçen sefer çoklu alma dedim eşime zaten çok kullanıyoruz diye aldı. Son paketteyiz bitsin diye bakıyorum. Kızarıyor çünkü teni. Hangi kilodaysa onunla başlayanı alıyorum. Bugün sipariş verdim hatta eşime. Doğru alırsa tabi😄
ben de 6+ ya geçeyim bari 🤔
Acaba nerden hangi bez i stokluyrsnz ben doğduğundan beri bim in bezini kullanıyordum ama pişik yapmaya başladı son zamanlarda.
akakçeyi takip ediyorum fiyatlar için. toplu alıyorum uyguna geliyor. doğduğu günden beri sleepy kullandım hem ıslak mendilde hem bezde.
Meyve filelerini hiç sevmedi
Kaşıkla iyi gidiyorduk hatta bir ara biberonu bile reddetti
Şimdi de kaşığı istemiyor dişten mı bilmiyorum
Günde olan öğünleri biraz abartmış olabilirim yiyor diye porsiyonları çok verdim bozuldu yavrumun bağırsakları:KK43:
Meyve püresi seviyor şu hazır olanları
Olmadi eşimden gelirken almasını isteyeyim belki onu yer
sıkma canını belki geçici bişeydir.

Meyve filelerini hiç sevmedi
Kaşıkla iyi gidiyorduk hatta bir ara biberonu bile reddetti
Şimdi de kaşığı istemiyor dişten mı bilmiyorum
Günde olan öğünleri biraz abartmış olabilirim yiyor diye porsiyonları çok verdim bozuldu yavrumun bağırsakları:KK43:
Meyve püresi seviyor şu hazır olanları
Olmadi eşimden gelirken almasını isteyeyim belki onu yer
Benim oğlumda ilk 3 gün yorğurdu 4. Gün balkanağını çok güzel yedi sonra ne denediysem ağzını sımsıkı kapadı almadı bi türlü. Parmağımı bandırıp öyle ağzına veriyorum aldı ama ara verdim ben bi hafta sonra baştan başlıcam

Benimki çok güzel yiyordu 4 gündür ağzını asla açmıyor kızlar delireceğim
Asla yediremiyorum
Ben tadimlari yapmıştım artık öğün olarak veriyordum ağır mı geldi acaba bilmiyorum
Şimdi resmen kilitliyor ağzını
Beğenip beğenmemek değil
Tadmiyor bile
Ne yapacağım var mı bir tavsiyeniz😪
Canım bi kaç gün ara versen ? Teklif dahi etme, hem o dinlemiş olur hem sen. Belki de o ara tekrar yemeye başlar.

Arkadaşlar Ben kasım annesiyim aslında ama sizi de takip ediyorum . Kızım bugün tam 4.5 aylık. 2390 gr doğdu ama kilo alımı hep yavaş. Doktor 5. Ayda ek gıdaya geçebiliriz demişti. Bu ay da yavaş gidiyor gene kilosu. Muhtemelen 5. Ayda 6 kilo ancak olacak. Bu aralıkta kilosu olanlar oldu mu 5. Ayda? Neler yaptınız siz ?

Arkadaşlar Ben kasım annesiyim aslında ama sizi de takip ediyorum . Kızım bugün tam 4.5 aylık. 2390 gr doğdu ama kilo alımı hep yavaş. Doktor 5. Ayda ek gıdaya geçebiliriz demişti. Bu ay da yavaş gidiyor gene kilosu. Muhtemelen 5. Ayda 6 kilo ancak olacak. Bu aralıkta kilosu olanlar oldu mu 5. Ayda? Neler yaptınız siz ?
Ben ben ben ✋✋2580 Gr dogdu. Mama ve anne sütü alıyor.5.ayda doktor tavsiyesi ile ek gıda başladık. Çok şükür yemesi yerinde ama kilo yavaş alıyor 6 ayın içindeyiz henüz 7 kilo olmadı az kaldı inşallah. Ama yanaklardan dolayı herkes tontik diye seviyor 🤷 kilo alımı da genetik diye düşünüyorum babası tarafı yiyip kilo almayanlardan

Ben ben ben ✋✋2580 Gr dogdu. Mama ve anne sütü alıyor.5.ayda doktor tavsiyesi ile ek gıda başladık. Çok şükür yemesi yerinde ama kilo yavaş alıyor 6 ayın içindeyiz henüz 7 kilo olmadı az kaldı inşallah. Ama yanaklardan dolayı herkes tontik diye seviyor 🤷 kilo alımı da genetik diye düşünüyorum babası tarafı yiyip kilo almayanlardan
Ay olabilir canim, biz de mama ve anne sütü ile gidiyoruz hep. Gün de 250-300 cc kadar mama aliyor. Aç olsa ağlar diyorum ama yok. Gün-de ortalama 5 bez civarı da kirletiyor. Ek gıda süreci nasıl geçiyor peki?

Kızlar bebeğim gene yataktan düştü halbuki desteklemiştim nasıl oldu da o şekilde döndürdü kendini aklım almıyor hemen emzirdim sustu sonra gülücükler ve babıldamalar oldu normal seyrinde yani ama aradan daha 4 gün geçti ve 2.kez düştü kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor bayılacak gibiyim eşimle de kavga ettik bu yüzden. kalbim sıkışıyor çok kötüyüm

Uyuyor şimdi her yeri çin seddi gibi kapladık ama uyuyamıyorum ödüm kopuyor

Elim ayağım boşaldı tir tir titriyorum çok kötüyüm

Kızlar bebeğim gene yataktan düştü halbuki desteklemiştim nasıl oldu da o şekilde döndürdü kendini aklım almıyor hemen emzirdim sustu sonra gülücükler ve babıldamalar oldu normal seyrinde yani ama aradan daha 4 gün geçti ve 2.kez düştü kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor bayılacak gibiyim eşimle de kavga ettik bu yüzden. kalbim sıkışıyor çok kötüyüm

Uyuyor şimdi her yeri çin seddi gibi kapladık ama uyuyamıyorum ödüm kopuyor
Canım çok geçmiş olsun , allahın izniyle bisi yoktur ins🤲 beşiğinde yatmıyor mi bebişin ? Sen kontrollerini yaptı isen tedirgin olma gözlemle yine de.

Elim ayağım boşaldı tir tir titriyorum çok kötüyüm
Sakin ol canım benim,senin isteyerek sebebiyet verdiğin birşey değil ki bu...çok hareketli demek ki, kaşla göz arası yuvarlanıyor belli ki. En azından bu huyunu öğrenmiş oldun kötü bişey olmadan, daha tedbirli olursun. Ne kadar dikkat etsekte olabiliyor. en nihayetinde Allah koruyor onları

Canım çok geçmiş olsun , allahın izniyle bisi yoktur ins🤲 beşiğinde yatmıyor mi bebişin ? Sen kontrollerini yaptı isen tedirgin olma gözlemle yine de.

Beşiğinde değildi bizin yatağın üzerinde yorgan ve yastık arasında oynuyordu yani sağında yorgan solunda yastık vardı ve ortadaydı buna rağmen baş tarafına doğru dönüp oradan koridora düşmüş mutfağı topluyodum küt sesi ve çığlığa koştum midem bulanıyor hala kendime gelemedim

Görünürde iyi çok şükür inşallah hiç bir şey olmaz amin

Sakin ol canım benim,senin isteyerek sebebiyet verdiğin birşey değil ki bu...çok hareketli demek ki, kaşla göz arası yuvarlanıyor belli ki. En azından bu huyunu öğrenmiş oldun kötü bişey olmadan, daha tedbirli olursun. Ne kadar dikkat etsekte olabiliyor. en nihayetinde Allah koruyor onları
Evet tabii ki... Eşimle çok kötü tartıştık ona da kızamıyorum eşim tam bir tedbir insanıdır sağlamcının hasıdır yani dolayısıyla ağır konuştu... Bir yanım alınıyor bir yanım haklı diyor kendimde değilim hala daha

Canım ben 6.ayında doğduğu kilonun iki katına ve yaşına girdiğinde üç Katına çıktıysa yeterli besleniyor diye biliyorum. Doymadığını mı düşünüyorsun? Yada Doktorunun bir uyarısı mı oldu ki? Eğer doyuyorsa ve huzurlu bir bebekse bence kilosuna takılma önemli olan sağlıklı olması.

Back