- 26 Nisan 2019
- 4.514
- 6.702
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.961
O da korkmuştur canım, o korkuyla sağlıklı düşünemeden konuşmuştur. Bende geçen gün bebeği babasına bırakıp markete gitmiştim. Döndüğümde ağlıyordu yatağında, eşimde dört dönüyor evde. Ağladığı için paniklemiş,eli ayağına dolanmış. Ama bebeği kucağına alıp sakinleştirmeyi akıl edememişEvet tabii ki... Eşimle çok kötü tartıştık ona da kızamıyorum eşim tam bir tedbir insanıdır sağlamcının hasıdır yani dolayısıyla ağır konuştu... Bir yanım alınıyor bir yanım haklı diyor kendimde değilim hala daha
Yok canim.doymadigini düşünmüyorum, çünkü açlık ağlaması olmuyor. Bezi de yeterli sayıda çıkıyor. Doymasa Gün de 2 3 kez mama yapmazdı sanırım. Ama yavaş alınca aklıma da takılması.desem yalan olur.Canım ben 6.ayında doğduğu kilonun iki katına ve yaşına girdiğinde üç Katına çıktıysa yeterli besleniyor diye biliyorum. Doymadığını mı düşünüyorsun? Yada Doktorunun bir uyarısı mı oldu ki? Eğer doyuyorsa ve huzurlu bir bebekse bence kilosuna takılma önemli olan sağlıklı olması.
Geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Şu ara çok seri hareket ediyorlar. Geçen gün yanındayken mendilini almak için dönüp arkaya uzandım. Oyuncağı düşünce hemen baktım koltuğun kenarında bir bacağı sarkmış.Dibinde olmasam düşmüştü.Aklım çıktıElim ayağım boşaldı tir tir titriyorum çok kötüyüm
Amin canım sağolasın... Evet işte tam o hisGeçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Şu ara çok seri hareket ediyorlar. Geçen gün yanındayken mendilini almak için dönüp arkaya uzandım. Oyuncağı düşünce hemen baktım koltuğun kenarında bir bacağı sarkmış.Dibinde olmasam düşmüştü.Aklım çıktıanlıyorum seni çok zor bir durum.
Bizimki mama daha fazla CC alıyor. Ek gıda da şükür iyi şimdilik.tadımlar bitti yavaş yavaş öğünlere geçiyorum. Kahvaltı ya başlıcam . öyle bakalım. Sağlıklı olması önemli olan ama işte az kilo olunca da acaba diye düşünmeden olmuyorAy olabilir canim, biz de mama ve anne sütü ile gidiyoruz hep. Gün de 250-300 cc kadar mama aliyor. Aç olsa ağlar diyorum ama yok. Gün-de ortalama 5 bez civarı da kirletiyor. Ek gıda süreci nasıl geçiyor peki?
çok mu ağladı uzun mu sürdüAşıdan geldik kizlar kızımın ilk kez böyle iç çekerek bı büyük edasıyla ağladığını gördüm bize öyle bı sarıldı ki
Gelmiş geçmiş olsun canımAşıdan geldik kizlar kızımın ilk kez böyle iç çekerek bı büyük edasıyla ağladığını gördüm bize öyle bı sarıldı ki
Benimki 1 ekim doğumlu, tam olarak degil de benzer bi durumdayiz canim. 2 aydir pek kilo almiyo.dr hemen ek gida mama ne varsa yediriyosun acil dedi cunku iyi kilo alirdi. Sutumu sadece onden çekip birakiyo doyurmuyo mama da almiyo cay kasigiyla veriyorum iksiini de biberon da almiyo. Ek gida bir bucuk yemek kaşığı verebildim dun 2 kere en cok dun oldu. Mama 20 veya 30 cc gunde. Aglamiyo bi sorun yok gibi duruyo seninki gibi. Ama insan kafasina cok takiyo gerçekten sikintili bi durum. Butun gun onunla uğraşıyorum, 4 yasina basicak olan bi ufakligim da var o ayrı meseleYok canim.doymadigini düşünmüyorum, çünkü açlık ağlaması olmuyor. Bezi de yeterli sayıda çıkıyor. Doymasa Gün de 2 3 kez mama yapmazdı sanırım. Ama yavaş alınca aklıma da takılması.desem yalan olur.
başını çarpmadıysa vücuduna dokununca ağlamıyorsa takip edin. gözlerine dikkat et, burnuna kulaklarına dikkat et. olabilir bu hepimizin başına gelebilir. sendeyken değil ondayken de düşebilirdi insanlık hali bu. o da korkmuştur ondan gerildiği için sana sarmıştırKızlar bebeğim gene yataktan düştü halbuki desteklemiştim nasıl oldu da o şekilde döndürdü kendini aklım almıyor hemen emzirdim sustu sonra gülücükler ve babıldamalar oldu normal seyrinde yani ama aradan daha 4 gün geçti ve 2.kez düştü kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor bayılacak gibiyim eşimle de kavga ettik bu yüzden. kalbim sıkışıyor çok kötüyüm
Uyuyor şimdi her yeri çin seddi gibi kapladık ama uyuyamıyorum ödüm kopuyor
Cok gecmis olsun. Insan ne kadar dikkat etse de bazen oluyo. Esin benimki gibi sanırım benden daha cok titizlenir ve mukemmeliyetcidir. Yazdiklarini okudugumda ilk bebeğimiz aklima geldi bende senin gibi uyuyamazdim bisey olsa, midem bulanır gucum gider istahtan kesilirdim. Hem olay hem esimle ilgili olan durumdan. Bir daha tamamen onlemini alirsin canım, yatakta bırakma isin varsa besige koy. Ya da mama sandalyesi flan varsa guvenli ve kemerli oraya. Aklinda en ufak bi ihmal ihtimali kalmasin. Cocuklar bu, bisey olmadiysa gecmis gitmis olsun insallah, duse kalka büyüyor dediklerine basliyoruz. Allah onlari korusunKızlar bebeğim gene yataktan düştü halbuki desteklemiştim nasıl oldu da o şekilde döndürdü kendini aklım almıyor hemen emzirdim sustu sonra gülücükler ve babıldamalar oldu normal seyrinde yani ama aradan daha 4 gün geçti ve 2.kez düştü kendimi çok kötü hissediyorum midem bulanıyor bayılacak gibiyim eşimle de kavga ettik bu yüzden. kalbim sıkışıyor çok kötüyüm
Uyuyor şimdi her yeri çin seddi gibi kapladık ama uyuyamıyorum ödüm kopuyor
Cok gecmis olsun. Insan ne kadar dikkat etse de bazen oluyo. Esin benimki gibi sanırım benden daha cok titizlenir ve mukemmeliyetcidir. Yazdiklarini okudugumda ilk bebeğimiz aklima geldi bende senin gibi uyuyamazdim bisey olsa, midem bulanır gucum gider istahtan kesilirdim. Hem olay hem esimle ilgili olan durumdan. Bir daha tamamen onlemini alirsin canım, yatakta bırakma isin varsa besige koy. Ya da mama sandalyesi flan varsa guvenli ve kemerli oraya. Aklinda en ufak bi ihmal ihtimali kalmasin. Cocuklar bu, bisey olmadiysa gecmis gitmis olsun insallah, duse kalka büyüyor dediklerine basliyoruz. Allah onlari korusun
Bende aşıya gitcem ateş filan yaptı mı diye sorcaktımAşıdan geldik kizlar kızımın ilk kez böyle iç çekerek bı büyük edasıyla ağladığını gördüm bize öyle bı sarıldı ki
diş yüzünden mi acaba? kakası yaptıysa nasıl?Kızlar benim oğlum dün akşamdan beri emiyor kusuyor nedenini tahmin eden,başına gelen var mıdır sinir oldum artık
Üşümüş olabilir mi? Biraz sıkıca giydir ve gözlemle istersenKızlar benim oğlum dün akşamdan beri emiyor kusuyor nedenini tahmin eden,başına gelen var mıdır sinir oldum artık
çok mu ağladı uzun mu sürdü
Yolda uyudu zaten gitmeden calpol verdim doktor tavsiyesiyle. gelince uyukuya devams etti ama sadece uyanınca ağzından burnundan kustu ama çok süt emmisti. şuana kadar ateş olmadı aksine oyun oynadı güldü tek problem yerde oynamak istiyor ayağı ağrımasın koyma emeklemesin dedi ebe ama sıkılıyor yere atıyor kendiniBende aşıya gitcem ateş filan yaptı mı diye sorcaktımgeçmiş olsun canım
Sütünün tadına bakma imkanın varsa bı baksana canım. Bide üşütme brlirtisi sende yada ında var mı bazen bundan olurmuş yada süt tadında bir değişiklik olabilirKızlar benim oğlum dün akşamdan beri emiyor kusuyor nedenini tahmin eden,başına gelen var mıdır sinir oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?