2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende bilmiyorum ki beni de eklemeler keşke rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canlarım bilgisayarıma kavuşursam hepinizi ekleyeceğim inşallah bilgisayarımdan uzaktayım birkaç gündür

merhaba arkadaslar 9 hafta 1 günlük oldum ben benim haftamda olanlar ne durumdasınız kasik agrilariniz bittimi yoksa hala devam ediyormu benim hala devam ediyor.. her gun gun icinde mutlaka oluyor batma agri rahimde agrilar basladi.. doktor normal diyor.. siz ne durumdasiniz?

Benim kasık ağrısı kendini nadiren hissettiriyor, günde bir kez diyebiliriz.
Halsizlik ve iştahsızlık beni mahvetti. Ara ara bulantı da üstüne ekleniyor. Yoruldum gerçekten her gün zorla bir şeyler yemeye çalışmaktan ve yatmaktan. Kontrolün ne zaman? Benim iki gün sonra.

Ben 3 gun once gittim kontrole.. bebek iyi dedi.. rahim büyüyor ondan agrin olur dedi.. benim hala devam yani gun icinde cok oluyor ozellikle sag kasigim batma gibi oluyor asiri rahatsiz eden birsey degil ama kendini hissettiriyor migde bulantim vardi 3 gündür cok şükür olmuyor

kızlar bebeklerinizin cinsiyeti hakkında bir fikriniz var mı?

biz eşimle öğrendiğimizden beri erkek diyoruz ama hayırlısı. önemli olan sağlıklı olması

Canlarım bilgisayarıma kavuşursam hepinizi ekleyeceğim inşallah bilgisayarımdan uzaktayım birkaç gündür

Ben de yazayım bilgileri
29 yaşındayım, kilo 79, ilk gebeliğim, tahmini doğum tarihi 17.09.2020
Şimdiden teşekkürler

Ben mide bulantısı tam azalıyor derken bugün çok fena vurdu umarım son demleridir

Canım teşekkür ederim cevap için bi hafta izin aldım iş yerinden dinlenicem İnşallah. Dün akıntı şeklinde lekelenmem oldu progestan aldım. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin
Durumun nasıl iyimisin? Dinlenebiliyormusun bol bol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…