2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Durumun nasıl iyimisin? Dinlenebiliyormusun bol bol?

Dinleniyorum ama kahverengi kanama başladı 3 gündür gittim doktora bi kanama olmadığını kalbinin attığını söyledi kahverengiyse sıkıntı yapma dedi progestan bol su. Böyle işte canım sen naptın son durum?

Benim sol kasıkta batmalarim vardı şimdi sağda olmaya başladı.Beni asıl rahatsız eden mide bulantisi ve kabizlik.Bulanti için ilaç kullanıyorum ama sadece kusmayi önledi öğürme tiksinme hissi geçmedi.Kabizlik için surup aldık o daha beter gaz sancisi yaptı.Oyüzden kasik ağrılarını hissetmeye.bile vakit kalmıyor diyeyim

Doktorun dediği gibi stres yapma şükür bak kalbi atıyormuş yavrunun. Bizim agustos annelerinde biri vardı öyle sonra bi sabah kanlar içinde uyandı. Dr dinlenmesini söylemişti bide progestan. Şimdi maşallah aslan gibi bir oğlu var onunda. O yüzden bebeğinle konuş elini karnına götür ona güç ver çünkü senin bebişin sana skı skı sarılmış anneciğinin kucagına gelene kadar zorlanacaksınız ama sonu güzel olacak inşallah. Valla bende durumlar aynı kanama vs bi durum yok. Pazartesi son kontrole gidecez bebek görünmezse kürtaj olacam. Hakkımızda herseyin hayırlısı.

inşallah herşey güzel olur canım hepimiz için. Allah bebeğini sana bağışlasın.

Kizler benim çok ruhum daralıyor .çok kötü hissediyorum kendimi psikolojik olarak her an kötü bişey olacak gibi .çok korku var bende

kızlar bebeklerinizin cinsiyeti hakkında bir fikriniz var mı?

biz eşimle öğrendiğimizden beri erkek diyoruz ama hayırlısı. önemli olan sağlıklı olması
Gebelik öncesi hep kız geçiyordu aklımızdan, sanırım eşimin hala kız geçiyor, benim şu an içimden geçen birsey yok tek düşündüğüm sağlıklı bir bebek olması Ama annem 2 kere rüyasında erkek bebeğimiz oldugunu gördü, hatta gittikçe rüyalar detaylaniyor son rüyasında sarışın bir bebek gördü Gebelik haberimi de ben daha almadan annem rüyasında görmüştü, böyle sık rüya görmez ama gördükleri genelde çıkıyor, merakla bekliyoruz bakalım

Valla bende de batma şeklinde devam ediyor canım ama bel agrısı ve mide bulantısı çok kötü durumda

kızlar bebeklerinizin cinsiyeti hakkında bir fikriniz var mı?

biz eşimle öğrendiğimizden beri erkek diyoruz ama hayırlısı. önemli olan sağlıklı olması
Valla bende rüyamda kız bebek gördüm ama bilinç altı olabilir bir oğlum olduğu için kız istiyorum tabi sağlıklı olsunda öncelikle ama kız olsa daha bi sevinirim yalan yok

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende songül memnun oldum. İstanbul-37 yaş-2.annelik inşallah
tedavi ile başlayan süreç 7.ayında sonuç verdi. kalp atışını pazartesi duyana kadar içimdeki endişe geçmeyecek.2 bebeğim 8. hafta kalp atmadan düştü. kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi. iğnelerle bu gebeliği devam ettiriyoruz. Rabbim neyi yazmışsa anlımıza yaşayacağız. Tedbirler mükafat olsun inşallah. Selamlar

Canim ayni sey bende de oldu. 5 ve 6 haftalikken kese vardi bebek gorunmuyordu. 7 hafta gittim ustten yine cok net göremedi. Alttan bakti o şekilde gördü. Insallah hayirlisiyla saglikla görürsün bebegini.

Kizler benim çok ruhum daralıyor .çok kötü hissediyorum kendimi psikolojik olarak her an kötü bişey olacak gibi .çok korku var bende

Sürekli bir şey olacak gibi yaşamak kötü canım.Hamilelik günlüğü tut bence. Rahatlatır seni o. Ben öyle yapıyorum
Kızlar selamm bayadır yoktum nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım? Bende acayip bi şekilde uyuyamama sorunu baş gösterdi
Al benden de o kadar. 2 gündür hiç güzel uyuyamıyorum. Uykumu alamıyorum habire kalkıyorum

Ben de 33 yaşındayım .Ankara'da yaşıyorum.ögretmenim. Bir tane kızım var. İkiz eşi.29 haftalik erken doğumla dünyaya geldiler. Diğer kızım 15 gün sonra melek oldu . Rabbim kızımı bize bağışladı. Bu sebeple heralde cinsiyeti hiç merak etmiyoruz. Eşim de ben de ogrenmeyelim dedik . bakalım şimdilik kararımız bu. Sağlıkla kucağımiza alip büyütelim inşallah . Ben de kasik ağrıları oluyor ara ara. Bulantı falan yok. Sık sık tuvalete gitme var. yani hamile olduğum çok belli değil.Annemlerdeyim henüz söylemedim inşallah doktora gittikten sonra söyleyeceğim.henuz doktora hiç gitmedim. Benden de bu kadar.
Hepimiz sağlıkla tamamlayalım bu kutsal yolculuğu inşallah. Sağlıkla güzellikle büyütelim yavrularımızı. Ve son dua olarak tüm isteyen herkese Rabbim yaşatsın bu güzelliği. Hayırlı cumalar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…