- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.221
Durumun nasıl iyimisin? Dinlenebiliyormusun bol bol?
Benim sol kasıkta batmalarim vardı şimdi sağda olmaya başladı.Beni asıl rahatsız eden mide bulantisi ve kabizlik.Bulanti için ilaç kullanıyorum ama sadece kusmayi önledi öğürme tiksinme hissi geçmedi.Kabizlik için surup aldık o daha beter gaz sancisi yaptı.Oyüzden kasik ağrılarını hissetmeye.bile vakit kalmıyor diyeyimmerhaba arkadaslar 9 hafta 1 günlük oldum ben benim haftamda olanlar ne durumdasınız kasik agrilariniz bittimi yoksa hala devam ediyormu benim hala devam ediyor.. her gun gun icinde mutlaka oluyor batma agri rahimde agrilar basladi.. doktor normal diyor.. siz ne durumdasiniz?
Doktorun dediği gibi stres yapma şükür bak kalbi atıyormuş yavrunun. Bizim agustos annelerinde biri vardı öyle sonra bi sabah kanlar içinde uyandı. Dr dinlenmesini söylemişti bide progestan. Şimdi maşallah aslan gibi bir oğlu var onunda. O yüzden bebeğinle konuş elini karnına götür ona güç ver çünkü senin bebişin sana skı skı sarılmış anneciğinin kucagına gelene kadar zorlanacaksınız ama sonu güzel olacak inşallah. Valla bende durumlar aynı kanama vs bi durum yok. Pazartesi son kontrole gidecez bebek görünmezse kürtaj olacam. Hakkımızda herseyin hayırlısı.Dinleniyorum ama kahverengi kanama başladı 3 gündür gittim doktora bi kanama olmadığını kalbinin attığını söyledi kahverengiyse sıkıntı yapma dedi progestan bol su. Böyle işte canım sen naptın son durum?
Doktorun dediği gibi stres yapma şükür bak kalbi atıyormuş yavrunun. Bizim agustos annelerinde biri vardı öyle sonra bi sabah kanlar içinde uyandı. Dr dinlenmesini söylemişti bide progestan. Şimdi maşallah aslan gibi bir oğlu var onunda. O yüzden bebeğinle konuş elini karnına götür ona güç ver çünkü senin bebişin sana skı skı sarılmış anneciğinin kucagına gelene kadar zorlanacaksınız ama sonu güzel olacak inşallah. Valla bende durumlar aynı kanama vs bi durum yok. Pazartesi son kontrole gidecez bebek görünmezse kürtaj olacam. Hakkımızda herseyin hayırlısı.
Aminnnn canım sağol. Hepimize bağışlasın mucizelerimizi.inşallah herşey güzel olur canım hepimiz için. Allah bebeğini sana bağışlasın.
Gebelik öncesi hep kız geçiyordu aklımızdan, sanırım eşimin hala kız geçiyor, benim şu an içimden geçen birsey yok tek düşündüğüm sağlıklı bir bebek olmasıkızlar bebeklerinizin cinsiyeti hakkında bir fikriniz var mı?
biz eşimle öğrendiğimizden beri erkek diyoruz ama hayırlısı. önemli olan sağlıklı olması
Benim de aynen uyuyamıyorumKızlar selamm bayadır yoktum nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım? Bende acayip bi şekilde uyuyamama sorunu baş gösterdi
Valla bende de batma şeklinde devam ediyor canım ama bel agrısı ve mide bulantısı çok kötü durumdamerhaba arkadaslar 9 hafta 1 günlük oldum ben benim haftamda olanlar ne durumdasınız kasik agrilariniz bittimi yoksa hala devam ediyormu benim hala devam ediyor.. her gun gun icinde mutlaka oluyor batma agri rahimde agrilar basladi.. doktor normal diyor.. siz ne durumdasiniz?
Aynısı bende de var canım gece boyu evin içinde gezip duruyorumKızlar selamm bayadır yoktum nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım? Bende acayip bi şekilde uyuyamama sorunu baş gösterdi
Valla bende rüyamda kız bebek gördüm ama bilinç altı olabilir bir oğlum olduğu için kız istiyorum tabi sağlıklı olsunda öncelikle ama kız olsa daha bi sevinirim yalan yokkızlar bebeklerinizin cinsiyeti hakkında bir fikriniz var mı?
biz eşimle öğrendiğimizden beri erkek diyoruz ama hayırlısı. önemli olan sağlıklı olması
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende songül memnun oldum. İstanbul-37 yaş-2.annelik inşallaheee kızlar sohbeti koyulaştıralım kaynaşalım
topiğe nerden katılıyorsunuz, yaşlarınız kaç, işleriniz ne, belirtileriniz daha da ağırlaştı mı?
hepsine önce kendim cevap vereyim. istanbuldan katılıyorum ve 26 yaşındayım. öğretmenim. ilk öğrendiğim dönemlerde ara ara bel ve kasık ağrılarım oluyodu. 3 gündür de gün içinde beni bunaltan bulantılarım oluyo.
Canim ayni sey bende de oldu. 5 ve 6 haftalikken kese vardi bebek gorunmuyordu. 7 hafta gittim ustten yine cok net göremedi. Alttan bakti o şekilde gördü. Insallah hayirlisiyla saglikla görürsün bebegini.Selam tekrardan kızlar. Ben 5+3 te doktora gittiğimde kese göründü bebek yoktu. Bugün tekrardan gittim doktora 6+3 ve gene kese var bebek yok. 7+3 te doktorum gene bakalım bebek görünmezse boş gebelik olduğu Kesinleşir kürtaj olmak zorundasın dediaranızda böyle birşey yaşayan oldumu? Kalp atışını geç gören?
Kizler benim çok ruhum daralıyor .çok kötü hissediyorum kendimi psikolojik olarak her an kötü bişey olacak gibi .çok korku var bende
Al benden de o kadar. 2 gündür hiç güzel uyuyamıyorum. Uykumu alamıyorum habire kalkıyorumKızlar selamm bayadır yoktum nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım? Bende acayip bi şekilde uyuyamama sorunu baş gösterdi
Ben de kayseride yasiyorumBende kayseride yaşıyorum ama doğumu ankarada yapıcam ailem orada olduğu için 32yaşındayım ikinci bebeğim olacak insallah bol mide bulantılı ve bel ağrılı geçiyor☺
Geceleri ondan uyanıyorum Bn de sürekli bir de susuyorum çok fazlaBnım de geceleri ayaklarım yanıyor
Geceleri ondan uyanıyorum Bn de sürekli bir de susuyorum çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?