2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
canım benimde 25 aralıkta 107 çıktı 11 gün sonra 4 ocakta 19 bin küsürdü doktor gayet iyi bir sorun yok demişti

Merhaba Kızlar,
Buraya yazmakla yazmamak arasında kaldım, Allah nasib ederse bende Eylül annesi olacağım. BAT bugün ama ben iki gün önce yerleşme kanamasını fark edip test yaptım. Sonuç pozitif.... Sizlere de sağlıklı gebelikler inşallah.

İnşallah gelirsin canım Allah gönlüne göre versin.

Amin hayırlısıyla inşallah. Bu ay mucize ayı olsun hepimiz için zira benim hamile kalmam tam bi mucize:) nasıl olduğu hakkında fikrim bile yok 10 yıldan sonra ilk defa kendiliğimden hamile kaldım. tüm değerler daha iyiyken, yumurta ve sperm daha gençken olmadı ama şimdi oldu. Var bu ayda bi güzellik, öyle düşünelim öyle olsun..

Ay maşaallah sübhanallah çok çok sevindim benimde 2013 doğumlu bir kızım var sonra 3 tane 7 haftalık kaybım ve 1 tane boş gebeliğim benimde bu ay imkansız gibiydi ama Rabbim ol dedim mi oluyor bu defa bebeğimi de kucağıma alacağıma inanıyorum Rabbim nasip ederse inşaallah

Yaaa benii bıraksalarr bu hafta yinee gitcem hiç belrtmm yokk bi sorun mu var diyee günler geçmkk blmyorr ikinci geblk ilk bebk olcak demşsnn düşük mü yaptnn
Evet canım ilki gecikmeli düşük oldu 6 hafta içinde kalbi durduğunu sonraki kontrolde öğrenip kürtaj oldum
Dr kese gördü mü sende yoksa kan mı veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…