• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar.. benim de SAT 4 Aralık.. muhtemel doğum tarihi 9 Eylül olarak gözüküyor kilom 73:( inanılmaz kilo aldığım bir döneme denk geldi ne yapacagim bilmiyorum...

Bende hiçbir belirti yok gibi ya şuan
Ne kusma ne mide bulantısı yok kötü düşünüyor gibi oluyorum
Hic kötü düşünme.. Benim 2.bebegim olacak ilkinde bende de hiç bulantı olmamıştı canım.. anlamadım bile hamile olduğumu.. ama bu ikinci bulantılarla başladı.. yani herkeste ve her cocukta değişik olabiliyor

Bende hiçbir belirti yok gibi ya şuan
Ne kusma ne mide bulantısı yok kötü düşünüyor gibi oluyorum
Hic kötü düşünme.. Benim 2.bebegim olacak ilkinde bende de hiç bulantı olmamıştı canım.. anlamadım bile hamile olduğumu.. ama bu ikinci bulantılarla başladı.. yani herkeste ve her cocukta değişik olabiliyor

Merhaba kızlar benim Bi sorunum var

Dün öğleden sonra kanamam oldu. Ama adet kanaması gibi değil peçeteye silince geldi. Hemen doktora gittim ilaç verdi. Cuma günü gel dedi şuan kesildi gbi kanamam ama çok korkuyorum

Merhaba kızlar benim Bi sorunum var

Dün öğleden sonra kanamam oldu. Ama adet kanaması gibi değil peçeteye silince geldi. Hemen doktora gittim ilaç verdi. Cuma günü gel dedi şuan kesildi gbi kanamam ama çok korkuyorum
yerleşme kanaması gibi sanki ağrınız var mı

Teşekkür ederim canim inşallah boyle devam eder, dr cok minik dedi kese için şekli şemali düzgün büyüyecek dedi, haftaya kontrole çağırdı:) sen neler yaptın? 🤗 umarım her şey yolundadır 🥰
Şimdilik yolunda sanırım henüz gitmedim dr a yoğun bir araştırma içerisindeyim 8. Hafta gidicem hem kalp atışını da net duyarım diye ondan sonraki kontrollerde 8-12-16 daha düzgün olur diye düşündüm ☺️

Back