- 30 Aralık 2019
- 538
- 550
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Merhaba kızlar yavru kartal bende 4+2 yim bugün öğrendim tahmini doğumum 13 eylül ilk bebeğim ilk gebeliğim allahın izniyle kucağıma alıcam inşallah kilomda 55 şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavru kartalaa burasıda mi varmış bende 4+2 haftalik hamileyim son adet tarihim 8 aralık başlangıç kilom 64 3. cocuk
benim başım çok fazla dönmeye başladı uzanırken bile dönüyor progestan kullanıyorum oda yapıyormuşKızlar mide bulantınız kusmanız var mı
Hic kötü düşünme.. Benim 2.bebegim olacak ilkinde bende de hiç bulantı olmamıştı canım.. anlamadım bile hamile olduğumu.. ama bu ikinci bulantılarla başladı.. yani herkeste ve her cocukta değişik olabiliyorBende hiçbir belirti yok gibi ya şuan
Ne kusma ne mide bulantısı yok kötü düşünüyor gibi oluyorum
Hic kötü düşünme.. Benim 2.bebegim olacak ilkinde bende de hiç bulantı olmamıştı canım.. anlamadım bile hamile olduğumu.. ama bu ikinci bulantılarla başladı.. yani herkeste ve her cocukta değişik olabiliyorBende hiçbir belirti yok gibi ya şuan
Ne kusma ne mide bulantısı yok kötü düşünüyor gibi oluyorum
Valla al benden de o kadar stres sebebıyle 10 kilo aldım son 8 ayda simdi de gebelikMerhaba kızlar.. benim de SAT 4 Aralık.. muhtemel doğum tarihi 9 Eylül olarak gözüküyor kilom 73 inanılmaz kilo aldığım bir döneme denk geldi ne yapacagim bilmiyorum...
yerleşme kanaması gibi sanki ağrınız var mıMerhaba kızlar benim Bi sorunum var
Dün öğleden sonra kanamam oldu. Ama adet kanaması gibi değil peçeteye silince geldi. Hemen doktora gittim ilaç verdi. Cuma günü gel dedi şuan kesildi gbi kanamam ama çok korkuyorum
yerleşme kanaması gibi sanki ağrınız var mı
benim başım çok fazla dönmeye başladı uzanırken bile dönüyor progestan kullanıyorum oda yapıyormuş
evet öğrendiğimden beri var canım malesefKanamanjz mi oldu da progestan verdi
Ayy ne güzel insallah duyarsınız Dönünce yazın merak ederizBenim 4+6 da kese gözüktü.Simdi 5+6 yım.Yarin kalp atışı varmi kese büyümüş mü onun için gidicem tekrar
Şimdilik yolunda sanırım henüz gitmedim dr a yoğun bir araştırma içerisindeyim 8. Hafta gidicem hem kalp atışını da net duyarım diye ondan sonraki kontrollerde 8-12-16 daha düzgün olur diye düşündümTeşekkür ederim canim inşallah boyle devam eder, dr cok minik dedi kese için şekli şemali düzgün büyüyecek dedi, haftaya kontrole çağırdı:) sen neler yaptın? umarım her şey yolundadır
Ya dün benimde oldu bende çok telasladin o yüzden soruyorum Doktorum dün bana aynı ilacı verdievet öğrendiğimden beri var canım malesef