• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar bende eylül annesiyim🥰 çok şükür bugün öğrendikk betam 950 gebeliğiminde 4. Haftasındayım henüz keseyi göremedik doktor cuma çağırdı inşallah aksilik olmaz
Merhabalar hayırlı olsun ☺️ İnsallah hepimiz sorunsuz güzel sağlıkla atlatırız ☺️ Değerin aslında iyiymiş dr üstten baktı dimi?

Kızlar belirti yaşayanlar varmı, bende inanılmaz yorgunluk ve uyku hali var. Birde kokulara çok az hassasiyetim başladı.

Şimdilik yolunda sanırım henüz gitmedim dr a yoğun bir araştırma içerisindeyim 8. Hafta gidicem hem kalp atışını da net duyarım diye ondan sonraki kontrollerde 8-12-16 daha düzgün olur diye düşündüm ☺
Merakla bekliyoruz minikleri :)

Ya dün benimde oldu bende çok telasladin o yüzden soruyorum Doktorum dün bana aynı ilacı verdi
benim durum hiç iç açıcı degil az buz değil adet kanaması gibi birsey geçirdim ve yine çok ayakta durunca yada kendimi yordugum zaman kırmızı renkte kanamam oluyor kalkmamaya calisiyorum sonu ne olur bilmiyorum

benim durum hiç iç açıcı degil az buz değil adet kanaması gibi birsey geçirdim ve yine çok ayakta durunca yada kendimi yordugum zaman kırmızı renkte kanamam oluyor kalkmamaya calisiyorum sonu ne olur bilmiyorum

Benim adet kanaması gibi değil nokta nokta ama bnde korkuyorum daha keseyi de gormedim

Merhabalar hayırlı olsun ☺ İnsallah hepimiz sorunsuz güzel sağlıkla atlatırız ☺ Değerin aslında iyiymiş dr üstten baktı dimi?
Evet canım ama cuma günü tekrar çağırdı bol su iç dedi karından göremezsek alttan bakarız dedi ama ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum

Bana dün alttan muaneye yapalım dedi ben istemedim cuma gorunmezse mecbur. Bir de aklında vuku sun unturasana girmeden şu iç sıkış iyice doktor oyle dedi daha iyi görünüyor dedi
evet biliyorum ayrıca alttan muaynenin hiç bir sakıncası yok benim kanamam olduğunda baktılar başka biryerden mi geliyor diye hiç zor degil

Back