• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
h

önceki 2 hamileligimde herşeyi yapıyordum öyle olacak sandım eşimde kızdı bi süre yataktan gerekmedikce kalkmama mi soyledi en azından doktora gidene kadar
Her hamilelik farklı işte, aynı vücut olsa da etkileri degisik olabiliyor, o yüzden dikkat etmeye çalış, geçmiş olsun inşallah.

Amin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz. Kasık ağrısı bende de hala devam ediyor, ara sıra bel ağrımda oluyor ama normalmiş bunlar, hatta gebelik ilerledikçe bel ağrıları çok daha artıyormuş
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı biraz her ağrıyı düşük olur mu diye korkar oldum. İlk hamileliğim o yüzden biraz acemi ve endişeliyim

Her hamilelik farklı işte, aynı vücut olsa da etkileri degisik olabiliyor, o yüzden dikkat etmeye çalış, geçmiş olsun inşallah.
sagol canim Evet gerçekten farklı o yüzden ev işini yasaklıyorum kendime annem var nasılsa inşallah kazasız belasız şu ilk 3 ayı geçiririz 🤲

Hepinize hayırlı olsun kızlar
Rabbim isteyenlere hayırlısıyla sağlık sıhhat ile hayırlı evlat versin
Sanırım bende aranıza dahil olacağım
Son adet tarihim 29 kasım.
Yılbaşında adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün sonra yani 4 ocakta kırmızı kanlı akıntım oldu sonrası yok sanırım yerleşme kanaması oldu
Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı
Yarın gidip kan vereceğim
Herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin
Benim ikinci gebeliğim ama diğerini 6.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum

Merhaba,
Dr dan geliyorum keseyi gördük kızlar, henüz çok ufak sadece 5mm :) Yeri, şekli şemali düzgün dedi dr, haftaya kontrol var, çok şükür 🙏
Yazayım dedim kızlar.
Umarım herkes iyidir🤗
Ayy cok cok sevindim canım benimde aklıma geldin inan yazını okuyunca cok mutlu oldum ☺️ Kaç haftalık çıktı kontrolde? Haftaya kalp atışı için mi çağırdı?

Forumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)

42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...

Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder :dua:
Doğal yoldanmı hamile kaldınız, neler yaptınız bilgi verirseniz bizede faydası olur, buara hayırlı olsun bebişinizi sağlıcakla kucağınıza
Forumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)

42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...

Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder :dua:
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin, neler yaptınız neler yiyip içtiniz bilgi verirseniz bizde faydalanırız

Tecrubeli anne nasılda kendini belli ediyor :) benim daha çoook araştırıp okumam lazım, inşallah sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getiririz 🙏
Tesekkur ederim amin hep birlikte insallah. Progesteronu hap olarak ictiginde mide bulantisi bas donmesi gibi yan erkileri var o yuzden vajinal kullanimi tavsiye ediyo doktorlar, hem kana da daha hizli karisiyormus.

meraba hanımlar bende 4+5 günlük hamileyim 2. çocuğuma inşallah bi kızım var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve ayak üşümem var şuan sadece umarım bulantılar başlamazo_O

meraba hanımlar bende 4+5 günlük hamileyim 2. çocuğuma inşallah bi kızım var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve ayak üşümem var şuan sadece umarım bulantılar başlamazo_O
öncelikle hayırlı olsun bebeginiz 😊 ayak üşümesi erkek bebeğe işaret diyorlar ne kadar dogru bilemem bulantı erken gibi daha bende de başlamadı ams baş dönmem çok sık olmaya başladı tekrardan hoşgeldin sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepberaber inşallah 🤗🤲

Tesekkur ederim amin hep birlikte insallah. Progesteronu hap olarak ictiginde mide bulantisi bas donmesi gibi yan erkileri var o yuzden vajinal kullanimi tavsiye ediyo doktorlar, hem kana da daha hizli karisiyormus.
Benim hiç mide bulantım olmadı inşallah da olmaz, en büyük korkumlarımdan bitaneside mide bulantısı çalışırken çok zor olur, o zaman vajinadan kullanmak daha mantıklı

öncelikle hayırlı olsun bebeginiz 😊 ayak üşümesi erkek bebeğe işaret diyorlar ne kadar dogru bilemem bulantı erken gibi daha bende de başlamadı ams baş dönmem çok sık olmaya başladı tekrardan hoşgeldin sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepberaber inşallah 🤗🤲
teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah gönlümden geçen erkek bir kızım var çünkü bide oğlum olsun istiyorum çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım hangisi tutacak:emir_bebek::KK76:

teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah gönlümden geçen erkek bir kızım var çünkü bide oğlum olsun istiyorum çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım hangisi tutacak:emir_bebek::KK76:
2 oğlumuda hissettim ama bunun ne olacağını kestiremiyorum yada kestirmek istemiyorum galiba gönlümden geçen kız tabiki çinde rusta kız gösteriyor benimde bakalım ne çıkacak 😇

2 oğlumuda hissettim ama bunun ne olacağını kestiremiyorum yada kestirmek istemiyorum galiba gönlümden geçen kız tabiki çinde rusta kız gösteriyor benimde bakalım ne çıkacak 😇
inşallah sağlıklı ve hayırlı bi kız evladın olur doktora daha gitmedim ben bariz çift çizgiyi gördüm kese için ne zaman gitsem bilemedim canım sen gittin mio_O

Back