2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy cok cok sevindim canım benimde aklıma geldin inan yazını okuyunca cok mutlu oldum ☺ Kaç haftalık çıktı kontrolde? Haftaya kalp atışı için mi çağırdı?
Teşekkür ederim canim inşallah boyle devam eder, dr cok minik dedi kese için şekli şemali düzgün büyüyecek dedi, haftaya kontrole çağırdı:) sen neler yaptın? umarım her şey yolundadır

inşallah sağlıklı ve hayırlı bi kız evladın olur doktora daha gitmedim ben bariz çift çizgiyi gördüm kese için ne zaman gitsem bilemedim canım sen gittin mi
haftaya çarşambaya randevu aldım ben 5+3 olmuş olcam önce beta Hcg ye bakılır 10 gun sonra keseye bakmak icin cagiriyor genelde doktorlar

haftaya çarşambaya randevu aldım ben 5+3 olmuş olcam önce beta Hcg ye bakılır 10 gun sonra keseye bakmak icin cagiriyor genelde doktorlar
bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora 5+4 olacağım ozaman keseyi hem net görürüm sonra ki 10 gün de de kalp atışını görürüm diye düşündüm

Kızlar bugun tekrar kan verdim ama doktor yoktu.Parsembe gunü ultrason ićin tekrar gidicem.
İlk testim
31 Aralikta beta hcg 637.39 du
Bugün yani 7 Ocak beta hcg 11104.25 çıktı. Bir haftada bu yukselme iyimi sizce.Sağlik ocağindaki ebe güzel dedi ama doktorum hastanede olmadigindan tereddütte kaldim.

Normal bence 2 kat artmış ortalama korkmayın :)

kan tahlili verdiniz mi acaba

selam kızlar 25 aralıkta öğrenmiştim hamileliğimi ilk kanda 107 çıkmıştı sonra 335 ve sonra 826 olarak 2 gün arayla kan vermiştim 4 ocak cumada kesesini gördük çok şükür kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi şimdi gün sayıyorum kalp için

Merhaba kızlar bende eylül annesiyim çok şükür bugün öğrendikk betam 950 gebeliğiminde 4. Haftasındayım henüz keseyi göremedik doktor cuma çağırdı inşallah aksilik olmaz
Hayırlı olsun canım adetini kaç gün geçti? Benim de 4+3te kese görüldü. Bir dahaki kontrolde seninki de görülür muhtemelen :)

hayırlı olsun inşallah boşver geçmişi önüne bakmaya çalış rabbim sana bir şans daha vermiş bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…