- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Teşekkür ederim canim inşallah boyle devam eder, dr cok minik dedi kese için şekli şemali düzgün büyüyecek dedi, haftaya kontrole çağırdı:) sen neler yaptın?Ayy cok cok sevindim canım benimde aklıma geldin inan yazını okuyunca cok mutlu oldum ☺ Kaç haftalık çıktı kontrolde? Haftaya kalp atışı için mi çağırdı?
haftaya çarşambaya randevu aldım ben 5+3 olmuş olcam önce beta Hcg ye bakılır 10 gun sonra keseye bakmak icin cagiriyor genelde doktorlarinşallah sağlıklı ve hayırlı bi kız evladın olur doktora daha gitmedim ben bariz çift çizgiyi gördüm kese için ne zaman gitsem bilemedim canım sen gittin mi
bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora 5+4 olacağım ozaman keseyi hem net görürüm sonra ki 10 gün de de kalp atışını görürüm diye düşündümhaftaya çarşambaya randevu aldım ben 5+3 olmuş olcam önce beta Hcg ye bakılır 10 gun sonra keseye bakmak icin cagiriyor genelde doktorlar
evet bende öyle yapacağım inşallahbende pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora 5+4 olacağım ozaman keseyi hem net görürüm sonra ki 10 gün de de kalp atışını görürüm diye düşündüm
Hadi hayirlısi canim maşallahSat 30 Kasım doktora Cuma günü gittim beta hcg 232 di bugün yine çağırdı beta hcg 909 olmuş vajinal usg ile gördü haftası ile uyumlu dedi 4+5 günlükmüş miniğim
Normal bence 2 kat artmış ortalama korkmayın :)Kızlar bugun tekrar kan verdim ama doktor yoktu.Parsembe gunü ultrason ićin tekrar gidicem.
İlk testim
31 Aralikta beta hcg 637.39 du
Bugün yani 7 Ocak beta hcg 11104.25 çıktı. Bir haftada bu yukselme iyimi sizce.Sağlik ocağindaki ebe güzel dedi ama doktorum hastanede olmadigindan tereddütte kaldim.
kan tahlili verdiniz mi acabaHepinize hayırlı olsun kızlar
Rabbim isteyenlere hayırlısıyla sağlık sıhhat ile hayırlı evlat versin
Sanırım bende aranıza dahil olacağım
Son adet tarihim 29 kasım.
Yılbaşında adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün sonra yani 4 ocakta kırmızı kanlı akıntım oldu sonrası yok sanırım yerleşme kanaması oldu
Bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı
Yarın gidip kan vereceğim
Herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin
Benim ikinci gebeliğim ama diğerini 6.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum
Tesekkur ederimNormal bence 2 kat artmış ortalama korkmayın :)
Hayırlı olsun canım adetini kaç gün geçti? Benim de 4+3te kese görüldü. Bir dahaki kontrolde seninki de görülür muhtemelen :)Merhaba kızlar bende eylül annesiyimçok şükür bugün öğrendikk betam 950 gebeliğiminde 4. Haftasındayım henüz keseyi göremedik doktor cuma çağırdı inşallah aksilik olmaz
Adet günüm bugündü henüz geçmemişti canım karındanmı görüldü yoksa alttan ultrasonlamı gözüktüHayırlı olsun canım adetini kaç gün geçti? Benim de 4+3te kese görüldü. Bir dahaki kontrolde seninki de görülür muhtemelen :)
Alttan baktılar direkt canım, çok miniktiAdet günüm bugündü henüz geçmemişti canım karındanmı görüldü yoksa alttan ultrasonlamı gözüktü
hayırlı olsun inşallah boşver geçmişi önüne bakmaya çalış rabbim sana bir şans daha vermiş bak :)merhaba kızlar bende aranıza geldim cuma günü kan verdim 232 beta hcg dün tekrar verdim 909 olmuş kese göründü haftaya perşembe bir daha çağırdı doktorum benim geçmiş biraz karanlıkbakalım hayırlısı rabbim bu sefer nasip eder inşaallah
Canım merhaba keseyi gördüğünde beta hcg kaçtı?selam kızlar 25 aralıkta öğrenmiştim hamileliğimi ilk kanda 107 çıkmıştı sonra 335 ve sonra 826 olarak 2 gün arayla kan vermiştim 4 ocak cumada kesesini gördük çok şükür kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi şimdi gün sayıyorum kalp için
Kızlar bugun tekrar kan verdim ama doktor yoktu.Parsembe gunü ultrason ićin tekrar gidicem.
İlk testim
31 Aralikta beta hcg 637.39 du
Bugün yani 7 Ocak beta hcg 11104.25 çıktı. Bir haftada bu yukselme iyimi sizce.Sağlik ocağindaki ebe güzel dedi ama doktorum hastanede olmadigindan tereddütte kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?