• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugun tekrar kan verdim ama doktor yoktu.Parsembe gunü ultrason ićin tekrar gidicem.
İlk testim
31 Aralikta beta hcg 637.39 du
Bugün yani 7 Ocak beta hcg 11104.25 çıktı. Bir haftada bu yukselme iyimi sizce.Sağlik ocağindaki ebe güzel dedi ama doktorum hastanede olmadigindan tereddütte kaldim.
canım benimde 25 aralıkta 107 çıktı 11 gün sonra 4 ocakta 19 bin küsürdü doktor gayet iyi bir sorun yok demişti

Eylül anneleri buluşmaya başlamış bile 😁
Benimde bat 24 ocak eğer tutarsa bende Eylül annesi adayı olucam inşallah.
Hamişlerin duası makbul olur banada dua edin bidaha ben geldim diye yazayım inşallah. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza minikleri ❣️
İnşallah gelirsin canım Allah gönlüne göre versin.

merhaba kızlar bende aranıza geldim cuma günü kan verdim 232 beta hcg dün tekrar verdim 909 olmuş kese göründü haftaya perşembe bir daha çağırdı doktorum benim geçmiş biraz karanlık :KK43: bakalım hayırlısı rabbim bu sefer nasip eder inşaallah
Amin hayırlısıyla inşallah. Bu ay mucize ayı olsun hepimiz için zira benim hamile kalmam tam bi mucize:) nasıl olduğu hakkında fikrim bile yok 10 yıldan sonra ilk defa kendiliğimden hamile kaldım. tüm değerler daha iyiyken, yumurta ve sperm daha gençken olmadı ama şimdi oldu. Var bu ayda bi güzellik, öyle düşünelim öyle olsun..

Amin hayırlısıyla inşallah. Bu ay mucize ayı olsun hepimiz için zira benim hamile kalmam tam bi mucize:) nasıl olduğu hakkında fikrim bile yok 10 yıldan sonra ilk defa kendiliğimden hamile kaldım. tüm değerler daha iyiyken, yumurta ve sperm daha gençken olmadı ama şimdi oldu. Var bu ayda bi güzellik, öyle düşünelim öyle olsun..
Ay maşaallah sübhanallah çok çok sevindim benimde 2013 doğumlu bir kızım var sonra 3 tane 7 haftalık kaybım ve 1 tane boş gebeliğim benimde bu ay imkansız gibiydi ama Rabbim ol dedim mi oluyor bu defa bebeğimi de kucağıma alacağıma inanıyorum Rabbim nasip ederse inşaallah

Yaaa benii bıraksalarr bu hafta yinee gitcem hiç belrtmm yokk bi sorun mu var diyee günler geçmkk blmyorr ikinci geblk ilk bebk olcak demşsnn düşük mü yaptnn
Evet canım ilki gecikmeli düşük oldu 6 hafta içinde kalbi durduğunu sonraki kontrolde öğrenip kürtaj oldum
Dr kese gördü mü sende yoksa kan mı veriyorsun

Back