- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
canım 19 bin küsürdü o gün kan testi ve idrar testi yapdırmıştı doktorumCanım merhaba keseyi gördüğünde beta hcg kaçtı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 19 bin küsürdü o gün kan testi ve idrar testi yapdırmıştı doktorumCanım merhaba keseyi gördüğünde beta hcg kaçtı?
canım benimde 25 aralıkta 107 çıktı 11 gün sonra 4 ocakta 19 bin küsürdü doktor gayet iyi bir sorun yok demiştiKızlar bugun tekrar kan verdim ama doktor yoktu.Parsembe gunü ultrason ićin tekrar gidicem.
İlk testim
31 Aralikta beta hcg 637.39 du
Bugün yani 7 Ocak beta hcg 11104.25 çıktı. Bir haftada bu yukselme iyimi sizce.Sağlik ocağindaki ebe güzel dedi ama doktorum hastanede olmadigindan tereddütte kaldim.
Çok tesekkür ederim canim içimi rahatlattiniz vallahicanım benimde 25 aralıkta 107 çıktı 11 gün sonra 4 ocakta 19 bin küsürdü doktor gayet iyi bir sorun yok demişti
İnşallah gelirsin canım Allah gönlüne göre versin.Eylül anneleri buluşmaya başlamış bile
Benimde bat 24 ocak eğer tutarsa bende Eylül annesi adayı olucam inşallah.
Hamişlerin duası makbul olur banada dua edin bidaha ben geldim diye yazayım inşallah. Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza minikleri
Umarım benimde en korktuğum...meraba hanımlar bende 4+5 günlük hamileyim 2. çocuğuma inşallah bi kızım var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve ayak üşümem var şuan sadece umarım bulantılar başlamaz
Amin hayırlısıyla inşallah. Bu ay mucize ayı olsun hepimiz için zira benim hamile kalmam tam bi mucize:) nasıl olduğu hakkında fikrim bile yok 10 yıldan sonra ilk defa kendiliğimden hamile kaldım. tüm değerler daha iyiyken, yumurta ve sperm daha gençken olmadı ama şimdi oldu. Var bu ayda bi güzellik, öyle düşünelim öyle olsun..merhaba kızlar bende aranıza geldim cuma günü kan verdim 232 beta hcg dün tekrar verdim 909 olmuş kese göründü haftaya perşembe bir daha çağırdı doktorum benim geçmiş biraz karanlık bakalım hayırlısı rabbim bu sefer nasip eder inşaallah
Ay maşaallah sübhanallah çok çok sevindim benimde 2013 doğumlu bir kızım var sonra 3 tane 7 haftalık kaybım ve 1 tane boş gebeliğim benimde bu ay imkansız gibiydi ama Rabbim ol dedim mi oluyor bu defa bebeğimi de kucağıma alacağıma inanıyorum Rabbim nasip ederse inşaallahAmin hayırlısıyla inşallah. Bu ay mucize ayı olsun hepimiz için zira benim hamile kalmam tam bi mucize:) nasıl olduğu hakkında fikrim bile yok 10 yıldan sonra ilk defa kendiliğimden hamile kaldım. tüm değerler daha iyiyken, yumurta ve sperm daha gençken olmadı ama şimdi oldu. Var bu ayda bi güzellik, öyle düşünelim öyle olsun..
Hayır yarın kan vermeye gideceğimkan tahlili verdiniz mi acaba
Aaa benimde tahmini doğum tarihim 5 Eylül ve kilom 66 ikinci gebelik ama ilk çocuk olacakbenimde tahmini doğum tarihim 5 eylül kilom 66 1. çocuk
Güzell birr tesadüff kalp atışını duydunz muAaa benimde tahmini doğum tarihim 5 Eylül ve kilom 66 ikinci gebelik ama ilk çocuk olacak
Henüz Dr gitmedimGüzell birr tesadüff kalp atışını duydunz mu
Yaaa benii bıraksalarr bu hafta yinee gitcem hiç belrtmm yokk bi sorun mu var diyee günler geçmkk blmyorr ikinci geblk ilk bebk olcak demşsnn düşük mü yaptnnHenüz Dr gitmedim
Evet canım ilki gecikmeli düşük oldu 6 hafta içinde kalbi durduğunu sonraki kontrolde öğrenip kürtaj oldumYaaa benii bıraksalarr bu hafta yinee gitcem hiç belrtmm yokk bi sorun mu var diyee günler geçmkk blmyorr ikinci geblk ilk bebk olcak demşsnn düşük mü yaptnn
İlk kanda takp ettm 107 335 826 çıktı sırayla daha 4 ocakta keseyi gördükk kalp içn 2 hafta sonra gell dedi canmmEvet canım ilki gecikmeli düşük oldu 6 hafta içinde kalbi durduğunu sonraki kontrolde öğrenip kürtaj oldum
Dr kese gördü mü sende yoksa kan mı veriyorsun
Had inşallah güzel haberler ile bende haftaya salıya kadın doğuma randevu aldım hem kalp atışı hem kese birlikte görülür artıkİ
İlk kanda takp ettm 107 335 826 çıktı sırayla daha 4 ocakta keseyi gördükk kalp içn 2 hafta sonra gell dedi canmm
İlk hamileliğimde bende kandan takip ettim o kadar çok kan verdim ki her yerim delik deşik olmuştuİ
İlk kanda takp ettm 107 335 826 çıktı sırayla daha 4 ocakta keseyi gördükk kalp içn 2 hafta sonra gell dedi canmm
Sen bnden önce gitceksn ozmn mutlka yazz canmmHad inşallah güzel haberler ile bende haftaya salıya kadın doğuma randevu aldım hem kalp atışı hem kese birlikte görülür artık ☺