2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet. Çok iyi oldu. Cumartesi 6+3 oluyorum belki duyarım. Ama ben adetin 17. Günü falan yumurtladığım için 3 gün geriden de gelebilir. Hayırlısı artık.
Saglikli olsunlarda 3gun geriden gelsin benide doktor 5 subata cagirdiginda 6+4olucam nasipse ama benim yumurtlama 11.gun veya12.gundu sanirim

hadi gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayo nasip etsin
Gozunaydin cnm darisi basimiza insallah
Gözün aydın canım darisi bizlere insallah gunler gecmiyor valla
Süper bir haber daha Darısı başımıza gerçekten günler geçmek bilmiyor daha 8 gün var
Çok sağolun canlarımm benimde normalde günüm 31 iydi ama kahverengi lekelenmeler gelince doktor önce görmek istedi çok şükür rahim içinde bi kanama vs yok kese rahime gömüldükçe olur kırmızı kan gelmedikçe korkma dedi progeston kullanıyorum

Slm arkadaşlar bugün kan verdim 12347,96 çıkmış Çarşamba doktora gideceğim kalp atımı değer kaç olunca duyuluyor bilginiz var mı ben daha önce kese vs hiç görmedim yeni gideceğim

Slm arkadaşlar bugün kan verdim 12347,96 çıkmış Çarşamba doktora gideceğim kalp atımı değer kaç olunca duyuluyor bilginiz var mı ben daha önce kese vs hiç görmedim yeni gideceğim
Herkeste farkli seyrediyor,beta değerine göre değil de gebelik haftasina gore genelde 5-8. hf arasında duyuluyor sanırım

kan vermeme gerek kalmadı girer girmez ultrasona aldı doktorum beni. gebelik durumumu ve ne kadarlık olduğunu öğrendim çok şükür. 5 hafta 5 günlük gebeymişim :)
Maşallah canim bebegide gordunmu
Bnmde 5+2 gunluk hamileyim kalp atişini duymadin galiba demi

Maşallah canim bebegide gordunmu
Bnmde 5+2 gunluk hamileyim kalp atişini duymadin galiba demi
keseyi gördük bebeği göremedik maalesef. çok erken olduğu için görünmeyebilir dedi doktorum. 10 gün sonra gel dedi fakat ben 15 gün sonra gitmeyi planlıyorum. inşallah o zaman görürüz.

hemen hemen aynı gibi gebelik süremiz :)

İnsallah bende bu hafta gitmek istiyorum ama nasip bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…