2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar nasılsınız benim hala kasik agrilarim devam ediyor sari akintim var diyordum enfeksiyon cikti antibiyotik kullanıyorum suan.. yarin tekrar kontrole gidecegim

Kızlar bende kalsiyum eksikliği çıktı
Bende kalsiyum bakılmadı D vitaminin eksik onu kullanıyorum, ilaç yazdı mı
Kizlar nasılsınız benim hala kasik agrilarim devam ediyor sari akintim var diyordum enfeksiyon cikti antibiyotik kullanıyorum suan.. yarin tekrar kontrole gidecegim
Benim de ara ara kasık ağrım oluyor, bazen istemsiz endişeleniyorum kendime engel olamıyorum... kanama lekelenme yok çok şükür

Kızlar merhaba. Cuma gecesi düşük yaptım beta cuma günü 850 lerdeydi. Bugün beta verdim 113 lerdeydi. Korkum herhangi parça felan kalmış olması. Bilgisi olan varmı tam olarak. Kanamam adet kanamasından az ve leke şeklinde devam ediyor. 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.düşük yapıp hemen hamile kalan varmı acaba akabinde.

Beta hcg sifirlanana kdr takip edilmesi gerekiyor parca olsa beta hcg düşmez canım.

Bende kalsiyum bakılmadı D vitaminin eksik onu kullanıyorum, ilaç yazdı mı

Benim de ara ara kasık ağrım oluyor, bazen istemsiz endişeleniyorum kendime engel olamıyorum... kanama lekelenme yok çok şükür

İlaç vermedi bir haftan var dedi sonra eğer yukselmezse ilaç ve çekmiş ama süt iç dedi bende süt içemiyorum

Degerin guzel dusmus ben 120 den sonra baktirmamistim dusukten 1 hafta sonra dr gittim rahim temizlenmis demisti. 1 adet sonrasi korunma dedi dr bana cok sukur oldu benim

çok çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eylesin inşaallah ben ağustos ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım en son da kasım da regli oldum 3 regli reçirdim kuzum

Ya biz video çekmeyi unuttuk varya öyle şaşkın şaşkın dinledik ki aklımıza bile gelmedi

Kızıma hamileyken kahverengi leke gelmişti. Aynı sizdeki gibi. Kanama alanı görünmüyor dedi. Önlem amaçlı iğnr yaptılar. Progestan kullandım. Zaten bir daha da olmadı.
İlk aylar .mi olmuştu canm. Çok gelmiyor ama rahatsız ediyor. Birde rengi siyahlasti.oyle olmusmuydu

Ger ekten mi. Ay çok sağol canm. Benm için çok önemliydi. Hastaneye de gidemiyorum.aksilik ki arabamz bozuldu.gid3micektim. ins atlatirim.
ben de hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce koyu kahve lekelenme yaşadım. bayağı azdı hatta bu ay böyle regl oluyorum dedim kendi kendime. yerleşme kanamasıydı sanırım ya da üstüne görme denilen şeyi yaşadım.

Benm de az geliyor daha öncesinde dusukd3 de yaşadım .ilk önce kahrengi leke sonrasında adet kanaması gibi oldu. Bı an öyle olscakmisim gibi korkuttu. Rengi de siyaha çamura dönünce daha da korktum.sagol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…