- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.781
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
Çok geçmiş olsun cnm çok zor bir durum ne desek boş inşallah en koşa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınSana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için
büyük ihtimalle tansiyonunuz düşmüş. benim de tansiyonum sık düşer. hatta birkaç defa da bayılmıştım bu sebeple. bayılmadan önce buz gibi bir ter atıp kulak çınlaması yaşamıştım. gerisi yok.Kızlar bu sabah kahvaltı hazırlarken aniden soğuk soğuk terlemeye başladım kendimi hemen yatağa attım teri attıktan sonra kendime geldim tansiyonuma baktım daha iyi olduğumda 10/7 di sizce niye olmuştur büyük ihtimal o an tanaiyonum daha düşüktü
çok geçmiş olsun çok üzüldüm inanCanım geçmiş olsun. Ben dün düşük yaptım. Ultrasonda doktorlar pek anlamadı düşük olduğunu . Hcg değerim de bir yandan arttığı icin mudahale edemediler kanama oldugu halde. Çok şiddetli bir agriyla geldim hastaneye ve bulantı, kusma halsizlik derken yatisimi yaptilar devlet hastanesine. Kanamam dün gündüz pek yoktu ama ağrıyla beraber şiddetlendi. Hcg değerim de düşüyor yavas yavaş.
Geçmiş olsun canım. Daha sağlıklısı daha kısa zamanda olacak merak etme senSana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için
Kızıma hamileyken kahverengi leke gelmişti. Aynı sizdeki gibi. Kanama alanı görünmüyor dedi. Önlem amaçlı iğnr yaptılar. Progestan kullandım. Zaten bir daha da olmadı.Slm hanımlar netim bitti bayadr giremiyordum. Dün dün kahrengi leke geldi bugünde vardı. Dün acile gittim. Kalp atışları var dedi. 6 artı 4 günlük olmuş. Yine de korkuyorum kanama ilerler die. Diğer boş gebelik de de boyle leke gelmişti . Böle başlamıştı. Progestan kullanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Var mı benim gibi.kafa ma çok mu takıyorum
Hadi gözünaydın. Çok sevindim. Ben hala gitmedim. Ankaradan dün döndüm. Dr için cumartesiyi bekliyorum.Gunaydin kizlar benimde kese gorundu 5 subat ta gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi gectigimiz carsamba gunu gittigimde...bende de gogus hassasiyeti disinda bi belirti yok ultrasondan anlayanlar bakabilirmi ?Eki Görüntüle 2581450
Cok gecmis olsun kendinize dikkat edin bu surec cok hassas olursunuzKızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
Ama senin keseyi gormemisler miydi o zaman anlasilirdi aslindaKızlar benim dış gebelikmis. Detaylı ultrasonla baktılar. Bana göre daha kötü. Hep korkardim bundan başıma geldi
Kese gibi görünen şey aslında dağılan bir sıvıymış. Rahmim de cok güzel kalinlasmisti. Dış gebelik degil diyorlardi hepAma senin keseyi gormemisler miydi o zaman anlasilirdi aslinda
Kızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
Sana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp kavuşursun bebeğine.Kızlar benim dış gebelikmis. Detaylı ultrasonla baktılar. Bana göre daha kötü. Hep korkardim bundan başıma geldi
Sen kalp atisinida duyarsin belki canim baya kaldin ankarada iyi oldu zamanda gecmis oldu senin icin hemde degisiklik olduHadi gözünaydın. Çok sevindim. Ben hala gitmedim. Ankaradan dün döndüm. Dr için cumartesiyi bekliyorum.
kansızlığın mı var?kızla 6 hafyalık hamıleyım benım kafam donuyo resmen albım durcak gıbı olıyo o an kalbım cok yavas atıyo sankı kendımı cok kotu hıssedıyırum gınde 2 kez falan oluyo bu sekılde bazen daha fazla panık atagım var korkuyorum kalp rırmımı vozuldu acaba dıye kalp doktoruna gıdeyımmı sızce tansıyonumda dusuk oluyo bu sekıl yasayan varmo
kansızlığın mı var?
Gecmiş olsun canim hakinda hayırlısıKızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
Dün bi iki ped dolusu oldu. Şuan çok az oldu canım cok sağolGecmiş olsun canim hakinda hayırlısı
İnsallah bi an once tekrar hamile kalip saglikli gebeligin olur
Kanaman mi var cnm