• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için
Çok geçmiş olsun cnm çok zor bir durum ne desek boş inşallah en koşa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Kızlar bu sabah kahvaltı hazırlarken aniden soğuk soğuk terlemeye başladım kendimi hemen yatağa attım teri attıktan sonra kendime geldim tansiyonuma baktım daha iyi olduğumda 10/7 di sizce niye olmuştur büyük ihtimal o an tanaiyonum daha düşüktü
büyük ihtimalle tansiyonunuz düşmüş. benim de tansiyonum sık düşer. hatta birkaç defa da bayılmıştım bu sebeple. bayılmadan önce buz gibi bir ter atıp kulak çınlaması yaşamıştım. gerisi yok.

kontrollerinizde bunu belirtin belki ilaç verirler.

Canım geçmiş olsun. Ben dün düşük yaptım. Ultrasonda doktorlar pek anlamadı düşük olduğunu . Hcg değerim de bir yandan arttığı icin mudahale edemediler kanama oldugu halde. Çok şiddetli bir agriyla geldim hastaneye ve bulantı, kusma halsizlik derken yatisimi yaptilar devlet hastanesine. Kanamam dün gündüz pek yoktu ama ağrıyla beraber şiddetlendi. Hcg değerim de düşüyor yavas yavaş.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan

kızlar ben de bugün kontrole gideceğim. randevuyu bekleyemiyorum artık özele gidiyorum. inşallah hayırlı haberlerle dönerim. çok meraklı ve tedirginim.

Sana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için
Geçmiş olsun canım. Daha sağlıklısı daha kısa zamanda olacak merak etme sen

Slm hanımlar netim bitti bayadr giremiyordum. Dün dün kahrengi leke geldi bugünde vardı. Dün acile gittim. Kalp atışları var dedi. 6 artı 4 günlük olmuş. Yine de korkuyorum kanama ilerler die. Diğer boş gebelik de de boyle leke gelmişti . Böle başlamıştı. Progestan kullanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Var mı benim gibi.kafa ma çok mu takıyorum
Kızıma hamileyken kahverengi leke gelmişti. Aynı sizdeki gibi. Kanama alanı görünmüyor dedi. Önlem amaçlı iğnr yaptılar. Progestan kullandım. Zaten bir daha da olmadı.

Gunaydin kizlar benimde kese gorundu 5 subat ta gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi gectigimiz carsamba gunu gittigimde...bende de gogus hassasiyeti disinda bi belirti yok ultrasondan anlayanlar bakabilirmi ?Eki Görüntüle 2581450
Hadi gözünaydın. Çok sevindim. Ben hala gitmedim. Ankaradan dün döndüm. Dr için cumartesiyi bekliyorum.

Kızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.

Çok geçmiş olsun ikinize de çok üzüldüm. Rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı hamilelik haberini versin inşallah 🤲🏻 🤲🏻

Hadi gözünaydın. Çok sevindim. Ben hala gitmedim. Ankaradan dün döndüm. Dr için cumartesiyi bekliyorum.
Sen kalp atisinida duyarsin belki canim baya kaldin ankarada iyi oldu zamanda gecmis oldu senin icin hemde degisiklik oldu😊

kızla 6 hafyalık hamıleyım benım kafam donuyo resmen albım durcak gıbı olıyo o an kalbım cok yavas atıyo sankı kendımı cok kotu hıssedıyırum gınde 2 kez falan oluyo bu sekılde bazen daha fazla panık atagım var korkuyorum kalp rırmımı vozuldu acaba dıye kalp doktoruna gıdeyımmı sızce tansıyonumda dusuk oluyo bu sekıl yasayan varmo

kızla 6 hafyalık hamıleyım benım kafam donuyo resmen albım durcak gıbı olıyo o an kalbım cok yavas atıyo sankı kendımı cok kotu hıssedıyırum gınde 2 kez falan oluyo bu sekılde bazen daha fazla panık atagım var korkuyorum kalp rırmımı vozuldu acaba dıye kalp doktoruna gıdeyımmı sızce tansıyonumda dusuk oluyo bu sekıl yasayan varmo
kansızlığın mı var?

Back