• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba. Cuma gecesi düşük yaptım beta cuma günü 850 lerdeydi. Bugün beta verdim 113 lerdeydi. Korkum herhangi parça felan kalmış olması. Bilgisi olan varmı tam olarak. Kanamam adet kanamasından az ve leke şeklinde devam ediyor. 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.düşük yapıp hemen hamile kalan varmı acaba akabinde.
Çok geçmiş olsun ben ekim ayında 11 haftalık bebeğimin kalbime pıhtı atması sebebiyle düşük yaptım zor bir süreçti şu anda 8 haftalık hamileyim sanırım çok az bir süre olması sebebiyle yaklaşık 2 haftadır kanama yaşıyorum bebek sağlıklı gözüküyor ama kanama devam ediyor düşük tehlikesi var galiba düşükle hamilelikle arasında az bir süre olduğu için böyle oldu biraz daha beklemek en sağlıklısı ama düşük arkası çabuk gebeliktir derler

Off gerildim... bir kaç gündür mantar gibi bir akıntı vardı koyu ve sarı-yeşil renklerde. Az önce kahverengi gibi bir akıntı gördüm ne bu şimdi napıcam ben off

Benim gittiğim doktorda , videosunu cekiyim dedim , nasıl cekcen cekemezsin dedi , nasıl bi doktor anlamadım , bu hafta değiştirmem , son kez kontrol randevusu var , yeminle stres yapıyorum doktora gıtcem diye

Ne stresli bir doktormuş öyle😐. Seni rahatlatması lazım. İnsan zati hep tedirgin ne oldu olacak şeklinde bir ruh halinde oluyor. Bence de doktorunu değiştir. Mutlu mesut gitmek varken stres olmak niye. 🥰

Ne stresli bir doktormuş öyle😐. Seni rahatlatması lazım. İnsan zati hep tedirgin ne oldu olacak şeklinde bir ruh halinde oluyor. Bence de doktorunu değiştir. Mutlu mesut gitmek varken stres olmak niye. 🥰
katılıyorum. zaten binbir endişeyle gidiyoruz kontrollere. yardımcı olup sizi desteklemesi lazımdı.

Benim gittiğim doktorda , videosunu cekiyim dedim , nasıl cekcen cekemezsin dedi , nasıl bi doktor anlamadım , bu hafta değiştirmem , son kez kontrol randevusu var , yeminle stres yapıyorum doktora gıtcem diye
Allah allah ekranın videosunu telefon ile çektik nesi varmış ki garip bi doktormuş canım gerçekten 🧐

Evet haklısınız , ben yeteri kadar stresliyim o beni daha cok geriyor , son kez gıtcem carsamba , bi daha tövbe

Gercekten bi garip , beni cok strese sokuyor , hemen değiştircem ,
Bencede kuzum doktora güvenmek doktoru sevmek çok önemli, bak ben kesinlikle iyi bir kadın doktor bulurum diyordum şimdiki doktorum erkek ve çook seviyorum o kadar iyi tatlı bir adam ki dedim kendi kendime neden değiştireyim belki pişman olurum kadını sevmem? Değiştirmedim ve gayette memnunum memnun olmak çok önemli biz hamileyiz çok değişik ruh hallerimiz olabiliyor hormonlardan dolayı, güvenebildiğimiz bi doktor olması lazım kendimizi kasmadan olduğu gibi anlatabildiğimiz

Bencede kuzum doktora güvenmek doktoru sevmek çok önemli, bak ben kesinlikle iyi bir kadın doktor bulurum diyordum şimdiki doktorum erkek ve çook seviyorum o kadar iyi tatlı bir adam ki dedim kendi kendime neden değiştireyim belki pişman olurum kadını sevmem? Değiştirmedim ve gayette memnunum memnun olmak çok önemli biz hamileyiz çok değişik ruh hallerimiz olabiliyor hormonlardan dolayı, güvenebildiğimiz bi doktor olması lazım kendimizi kasmadan olduğu gibi anlatabildiğimiz
Doktor gercekten cok önemli , ben şu carsamba gecsin diye bekliyorum , ben böyle bişey görmedim , hep gergin

Off gerildim... bir kaç gündür mantar gibi bir akıntı vardı koyu ve sarı-yeşil renklerde. Az önce kahverengi gibi bir akıntı gördüm ne bu şimdi napıcam ben off
Canm benim gibi olmuşsun sanki. Bende mantar vardı kaşıntı biliyor um. İdrar enfeksiyon u da çıkmıştı. Bunların üstüne kahverengi akıntım oldu. Geçmiş olsun.atlatiriz insallah

Selam tekrardan kızlar. Ben 5+3 te doktora gittiğimde kese göründü bebek yoktu. Bugün tekrardan gittim doktora 6+3 ve gene kese var bebek yok. 7+3 te doktorum gene bakalım bebek görünmezse boş gebelik olduğu Kesinleşir kürtaj olmak zorundasın dedi:( aranızda böyle birşey yaşayan oldumu? Kalp atışını geç gören?

Selam tekrardan kızlar. Ben 5+3 te doktora gittiğimde kese göründü bebek yoktu. Bugün tekrardan gittim doktora 6+3 ve gene kese var bebek yok. 7+3 te doktorum gene bakalım bebek görünmezse boş gebelik olduğu Kesinleşir kürtaj olmak zorundasın dedi:KK43: aranızda böyle birşey yaşayan oldumu? Kalp atışını geç gören?

Yolk kesesini gördümü doktor bazen geç görülebilir çok okuduk burda 8. Haftada belli olan var yani hemen umutsuzluğa kapılma. Alıcak ömrü varsa kim ne derse desin seni bırakmaz. Üzme kendinide bebeğinide.

Günaydın kızlar , hamileliğin basından beri hep sol kasığım agrırdı , bugün saf tarafta bi agrı var sizce normal mi ?

Yolk kesesini gördümü doktor bazen geç görülebilir çok okuduk burda 8. Haftada belli olan var yani hemen umutsuzluğa kapılma. Alıcak ömrü varsa kim ne derse desin seni bırakmaz. Üzme kendinide bebeğinide.
Yolk keseside görünmedi canım 2 hafta boyunca sadece bomboş bir kese göründü. Hayırlısını diliyorum dediğin gibi kısmeti varsa gelir.

İyi akşamlar kızlar. Hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah bebeklerinizi 🙏😊

Ben 2 kutu kullandım canım çok faydasını gördüm. İki gün ara vermiştim o ara anladım nimetlerini prilamın 😂 Şimdi çok şükür azaldı bulantılarım bıraktım iki gün önce
Ayy bende dün içmeyim dedim belki geçmiştir bulantı boşa hap almayım dedim hala yataktayım bulantıdan kalkamıyorum 🙈😂

Back