• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İyi akşamlar kızlar. Hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah bebeklerinizi 🙏😊

Ben 2 kutu kullandım canım çok faydasını gördüm. İki gün ara vermiştim o ara anladım nimetlerini prilamın 😂 Şimdi çok şükür azaldı bulantılarım bıraktım iki gün önce
dün akşam içtim canım bende yatmadan 2 tane çok iyiyim şu an valla buna da şükür diyorum sadece çok uyku yapıyor :KK51:

Canim doktora git yine
Cok kisiden duydum baya kanamasi falan oluyo ama yinede bebek duşmemiş
Hastanede yatiyorum canım. Cok sağol igne yada ilaç felan verecekler sanirim düşsün diye. Bir de tavsiye etmek bana düşmez ama yine de etmeden içim rahat etmez. Kalp atışını duymadan progestan almayın arkadaşlar bence. Çünkü benim rahmimin kalınlığı, hcg degerim her sey normaldi. Dış gebelik degil dediler hatta. Ama iki tane alttan progestan aldim keşke almasaydım. Dış gebeligi ilerletmiş olabilirim yani. Bir daha hamile olsam kalp sesini duyana kadar almam ben kendi adıma

Hastanede yatiyorum canım. Cok sağol igne yada ilaç felan verecekler sanirim düşsün diye. Bir de tavsiye etmek bana düşmez ama yine de etmeden içim rahat etmez. Kalp atışını duymadan progestan almayın arkadaşlar bence. Çünkü benim rahmimin kalınlığı, hcg degerim her sey normaldi. Dış gebelik degil dediler hatta. Ama iki tane alttan progestan aldim keşke almasaydım. Dış gebeligi ilerletmiş olabilirim yani. Bir daha hamile olsam kalp sesini duyana kadar almam ben kendi adıma
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin saglikli sihhatli insallah 🥺

Bence canim progesteron la alakali degil
Mesele ben catlama ignesi vuruldum iki gun sonra progesteron kullandim yani 3 haftadir aliyorum gunde 2 doz suan yeni bitti

Canım kesinlikle alakası yok tabi bence ben hcg 32 çıkar çıkmaz başladım dün pembe akıntı gelince artıtrdım ona rağmen arttı kanamam pıhtılı geliyor düşeceği varsa düşüyor zaten bikmiyorum belki de daha önce düşecekti o da var tabi emin değilim ama olacağı varsa her türlü oluyorsa ilaç almaya da ne gerek var di mi. Kendiliğinden düşer canım kanaman varsa korkma dış gebelik die,senin kaç haftalıktı kese görünmemiş miydi canım? Ben şimdi acile gitsem bakarlar mı ya

Slm hanımlar netim bitti bayadr giremiyordum. Dün dün kahrengi leke geldi bugünde vardı. Dün acile gittim. Kalp atışları var dedi. 6 artı 4 günlük olmuş. Yine de korkuyorum kanama ilerler die. Diğer boş gebelik de de boyle leke gelmişti . Böle başlamıştı. Progestan kullanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Var mı benim gibi.kafa ma çok mu takıyorum
iyi düşünüyoruz iyi olsun
Kızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin inşaallah
Sana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için
geçmiş olsun canım benim rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun yine

Canım geçmiş olsun. Ben dün düşük yaptım. Ultrasonda doktorlar pek anlamadı düşük olduğunu . Hcg değerim de bir yandan arttığı icin mudahale edemediler kanama oldugu halde. Çok şiddetli bir agriyla geldim hastaneye ve bulantı, kusma halsizlik derken yatisimi yaptilar devlet hastanesine. Kanamam dün gündüz pek yoktu ama ağrıyla beraber şiddetlendi. Hcg değerim de düşüyor yavas yavaş.
[/QUOTE
Kızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
cok cok gecmis olsuncanim. Dis gebelik deildir umarim normal sekidle sonlanir. Allah saglikli gebelik nasip etsin. Durumlarini paylas bizimle. Malum nolcagimiz belli deil.

merhaba kızlar. çok şükür bir sorun yok zaten bir şikayetim de yoktu allaha şükür. 5 hafta 5 günlük gebeymişim. yani 1 buçuk aylık. keseyi gördük fakat çok küçük olduğu için bebeği göremedik ve kalbini dinleyemedik doğal olarak. 10 15 gün sonra yeniden kontrole gideceğiz.

rabbim tüm isteyenleri hayırlısıyla evlat sahibi etsin inşallah :dua:

Back