- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.841
Canımmm benim çok sevindimKızlarrrr kalp atışını duydukkk çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm benim çok sevindimKızlarrrr kalp atışını duydukkk çok şükür![]()
Bende kalsiyum bakılmadıKızlar bende kalsiyum eksikliği çıktı![]()
Benim de ara ara kasık ağrım oluyor, bazen istemsiz endişeleniyorum kendime engel olamıyorum... kanama lekelenme yok çok şükürKizlar nasılsınız benim hala kasik agrilarim devam ediyor sari akintim var diyordum enfeksiyon cikti antibiyotik kullanıyorum suan.. yarin tekrar kontrole gidecegim
Hayırlı olsun ne güzelinşallah biz de duyarız, darısı başımıza
![]()
gözün aydın canım![]()
![]()
![]()
Kuzummm bende çok sevindim vallahiCanımmm benim çok sevindim ❤❤❤❤❤❤
Beta hcg sifirlanana kdr takip edilmesi gerekiyor parca olsa beta hcg düşmez canım.Kızlar merhaba. Cuma gecesi düşük yaptım beta cuma günü 850 lerdeydi. Bugün beta verdim 113 lerdeydi. Korkum herhangi parça felan kalmış olması. Bilgisi olan varmı tam olarak. Kanamam adet kanamasından az ve leke şeklinde devam ediyor. 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.düşük yapıp hemen hamile kalan varmı acaba akabinde.
Bende kalsiyum bakılmadıD vitaminin eksik onu kullanıyorum, ilaç yazdı mı
Benim de ara ara kasık ağrım oluyor, bazen istemsiz endişeleniyorum kendime engel olamıyorum... kanama lekelenme yok çok şükür
Degerin guzel dusmus ben 120 den sonra baktirmamistim dusukten 1 hafta sonra dr gittim rahim temizlenmis demisti. 1 adet sonrasi korunma dedi dr bana cok sukur oldu benimKızlar merhaba. Cuma gecesi düşük yaptım beta cuma günü 850 lerdeydi. Bugün beta verdim 113 lerdeydi. Korkum herhangi parça felan kalmış olması. Bilgisi olan varmı tam olarak. Kanamam adet kanamasından az ve leke şeklinde devam ediyor. 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.düşük yapıp hemen hamile kalan varmı acaba akabinde.
geçmiş olsun canım aman bol bol su içmeyide ihmal etmeKizlar nasılsınız benim hala kasik agrilarim devam ediyor sari akintim var diyordum enfeksiyon cikti antibiyotik kullanıyorum suan.. yarin tekrar kontrole gidecegim
çok çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eylesin inşaallah ben ağustos ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım en son da kasım da regli oldum 3 regli reçirdim kuzumKızlar merhaba. Cuma gecesi düşük yaptım beta cuma günü 850 lerdeydi. Bugün beta verdim 113 lerdeydi. Korkum herhangi parça felan kalmış olması. Bilgisi olan varmı tam olarak. Kanamam adet kanamasından az ve leke şeklinde devam ediyor. 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.düşük yapıp hemen hamile kalan varmı acaba akabinde.
Ya biz video çekmeyi unuttuk varya öyle şaşkın şaşkın dinledik ki aklımıza bile gelmediçok sağolun kızlarrr darısı hepinize olsun inşallah ❤❤
Kuzummm bende çok sevindim vallahi ❤ 31 inden önce duyamayabiliriz dedi doktor ama sesi bi açtı şaşırdım kaldım sonra hemen kendime geldim video çekti
İlk aylar .mi olmuştu canm. Çok gelmiyor ama rahatsız ediyor. Birde rengi siyahlasti.oyle olmusmuyduKızıma hamileyken kahverengi leke gelmişti. Aynı sizdeki gibi. Kanama alanı görünmüyor dedi. Önlem amaçlı iğnr yaptılar. Progestan kullandım. Zaten bir daha da olmadı.
Sağol canmiyi düşünüyoruz iyi olsun
geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin inşaallah
geçmiş olsun canım benim rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun yine
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben de ayrılıyorum aranizdan. Düşük yaptım . Allah sağlıklı gebelikler yaşatsın herkese.
Evet 6. Haftadaydı sanırım. Aynen rengi koyulaşıyor sonra geciyor.İlk aylar .mi olmuştu canm. Çok gelmiyor ama rahatsız ediyor. Birde rengi siyahlasti.oyle olmusmuydu
Ger ekten mi. Ay çok sağol canm. Benm için çok önemliydi. Hastaneye de gidemiyorum.aksilik ki arabamz bozuldu.gid3micektim. ins atlatirim.Evet 6. Haftadaydı sanırım. Aynen rengi koyulaşıyor sonra geciyor.
ben de hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce koyu kahve lekelenme yaşadım. bayağı azdı hatta bu ay böyle regl oluyorum dedim kendi kendime. yerleşme kanamasıydı sanırım ya da üstüne görme denilen şeyi yaşadım.Ger ekten mi. Ay çok sağol canm. Benm için çok önemliydi. Hastaneye de gidemiyorum.aksilik ki arabamz bozuldu.gid3micektim. ins atlatirim.
Olsun kuzum birdahakine çekersinizYa biz video çekmeyi unuttuk varya öyle şaşkın şaşkın dinledik ki aklımıza bile gelmedi![]()
Benm de az geliyor daha öncesinde dusukd3 de yaşadım .ilk önce kahrengi leke sonrasında adet kanaması gibi oldu. Bı an öyle olscakmisim gibi korkuttu. Rengi de siyaha çamura dönünce daha da korktum.sagol canmben de hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce koyu kahve lekelenme yaşadım. bayağı azdı hatta bu ay böyle regl oluyorum dedim kendi kendime. yerleşme kanamasıydı sanırım ya da üstüne görme denilen şeyi yaşadım.