kızlar bişey sormak istiyorum. bizim bebeğimiz planlı bir gebelik ama ben kaç haftalık olduğunu tahmin edemiyorum.
şöyle ki, çok unutkan bir insan olduğum için mutlaka regl günlerimi, birlikte olduğumuz günleri kaydederim. ama telefonumdaki bir arıza nedeniyle tüm kaydedilmiş bilgilerimi kaybettim. tek aklımda kalan 23 kasımda reglimin başlaması ve 30 unda bitmesi. elimde tam kaydedilmiş tek ay aralık ve o ay telefonumdaki sorun da çözülmüştü zaten.
aralık ayında regl olmadığımı fark ettim ve test yaptım fakat sonuç negatifti. sonra ocak 14 ten 18 e kadar süren hafif ve kahverengi lekelenmem oldu. o kadar azdı ki yani. son testi ocak 2 de yaptım ve yine negatifti. sonra kardeşimin uyarısıyla 20 ocakta yeni bir test yaptım. erken gebelik testiydi ve anında çift çizgiyi gördüm. bir sonraki gün normal testlerden alıp yeniden yaptım ve yine çift çizgi gördüm iki testte de. kan vermek için sağlık ocağına gittiğimde -klasik olarak- kan veremedim. kaydım ikamet ettiğim yerde görünmüyordu.
uzun lafın kısası 3 şubatta randevum var. ilk kanımı da o zaman vereceğim ve ultrasona gireceğim. bebeğimizin ne kadarlık olduğunu orda öğrenebiliriz değil mi?
not: hamile olduğumu öğrenmeden önceki 1 haftadan beri inanılmaz uyku halim var. uyusam da doyamıyorum uykulara. arada kasıklarıma çok zorlamayan kramplar giriyor ve göğüslerim inanılmaz hassas.
sizce durum nedir? inanılmaz şoktayım hala