- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.701
Benim ilk gebeligmde yolk vardı ama bebek yoktu 8.haftada kürtaj ile almislardiKızlar boş gebelik başından geçenler yolk kesesini 5.haftada görmüş müydü acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk gebeligmde yolk vardı ama bebek yoktu 8.haftada kürtaj ile almislardiKızlar boş gebelik başından geçenler yolk kesesini 5.haftada görmüş müydü acaba
Bende gorunmedi. 8 haftaya kadar hep bostu yolk sac olusmadi hic
Ben görmüştüm canim
Peki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışındaBenim ilk gebeligmde yolk vardı ama bebek yoktu 8.haftada kürtaj ile almislardi
Benim tup bebekti betahcg zaten ilk 3 tanesi %65 civari artti dorduncu testte birden firladi. Dr pek saglikli degil gibi dedi.Peki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışında
Anladım canım sapolasınBenim tup bebekti betahcg zaten ilk 3 tanesi %65 civari artti dorduncu testte birden firladi. Dr pek saglikli degil gibi dedi.
6 haftalikken kese cok guzel ama yolksac yok bos gebelik olabilir dedi. 8. haftada cagirdi. Ozamanda kese hala bostu. O zamana kadar agri bulanti vs. Hic iyi yada kotu belirtim olmadi.
8. Haftada ilaclari biraktiktan bir sure sonra kanama ve agri basladi ve dustu
Canim senin daha erken oldugu icin gorunmemistir bebeğin niye uzuluyorsunki. Hem senin ultrason görüntünde var gibi degil miydi. Yanlış mı hatırlıyorumHadi ya boyutunu hatırlıyor musun? Yolk kesesi de kesin bir durum değil o zaman
Ya ne biliyim yolk kesesi gözüktü bebek yok daha daha belirtilerimde gitti daha da artması gerekirken 2 yıldır bekliyorum çok zor Rabbim sabır versin inşallah sıkıntısız devam eder hepimizin kiCanim senin daha erken oldugu icin gorunmemistir bebeğin niye uzuluyorsunki. Hem senin ultrason görüntünde var gibi degil miydi. Yanlış mı hatırlıyorum
Nekadarlik suan.Ya ne biliyim yolk kesesi gözüktü bebek yok daha daha belirtilerimde gitti daha da artması gerekirken 2 yıldır bekliyorum çok zor Rabbim sabır versin inşallah sıkıntısız devam eder hepimizin ki
Soyle soyleyeyim hamilelikte gerçekten her ay her sey olabiliyor . Kese boyutunu ilk ultrasonda sormamıştım kagittada cikmamis ama sonra 9 mm di 7. Hafta dolmustu ama embriyo olusmamistiHadi ya boyutunu hatırlıyor musun? Yolk kesesi de kesin bir durum değil o zaman
5 haftalık dedi salı günü doktor bu salı yine çağırdıP pofudukterlikli icini ferah tut. Oluruna birak. Rabbim hayirlisini versin
Bende kahverengi akinti oldu hemen gittim bos olduğunu ogrendim 7. Haftami doldurmuştum. Sonra kanamaya dondu zaten 2 gunde düşük oldu zaten belirti vs bisey olmadi agri olmadi bendePeki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışında
Sen akışına birak suan ne dusunsen bos hayirlisi olsun diye dua et ben hep oyle yaptım canim5 haftalık dedi salı günü doktor bu salı yine çağırdı
Evet bebek de olusuyordu ama kalp atisi olmamisti az az da olsa kese de buyuyorduCanım boş gebeliğinde yolk kesesi görünmüş müydü?
Hayır canım gözükmedi kese oluşuyor büyüyor yolk hiç yoktu benimCanım boş gebeliğinde yolk kesesi görünmüş müydü?
Kanama yoksa kasik agrisi normal diyorlar bende de var cunkuBende de şuan fazla kaşık ağrısı vartr