• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Peki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışında
Benim tup bebekti betahcg zaten ilk 3 tanesi %65 civari artti dorduncu testte birden firladi. Dr pek saglikli degil gibi dedi.
6 haftalikken kese cok guzel ama yolksac yok bos gebelik olabilir dedi. 8. haftada cagirdi. Ozamanda kese hala bostu. O zamana kadar agri bulanti vs. Hic iyi yada kotu belirtim olmadi.

8. Haftada ilaclari biraktiktan bir sure sonra kanama ve agri basladi ve dustu

Benim tup bebekti betahcg zaten ilk 3 tanesi %65 civari artti dorduncu testte birden firladi. Dr pek saglikli degil gibi dedi.
6 haftalikken kese cok guzel ama yolksac yok bos gebelik olabilir dedi. 8. haftada cagirdi. Ozamanda kese hala bostu. O zamana kadar agri bulanti vs. Hic iyi yada kotu belirtim olmadi.

8. Haftada ilaclari biraktiktan bir sure sonra kanama ve agri basladi ve dustu
Anladım canım sapolasın

Yolk sacı 8.haftada mı görmüştü yani canım ? Öncesinden gözükmedi yani kafam karıştı
[/QUOTE]
Yok hic yolksac olusmadi.
Simdikinde cok korkarak gittim yine bosmu diye, suanki dr umda dediki yolksac varsa bos gebelik olmaz ama bebek gelismez o ayri.

Canim senin daha erken oldugu icin gorunmemistir bebeğin niye uzuluyorsunki. Hem senin ultrason görüntünde var gibi degil miydi. Yanlış mı hatırlıyorum
Ya ne biliyim yolk kesesi gözüktü bebek yok daha daha belirtilerimde gitti daha da artması gerekirken 2 yıldır bekliyorum çok zor Rabbim sabır versin inşallah sıkıntısız devam eder hepimizin ki 🙏🏻

Ya ne biliyim yolk kesesi gözüktü bebek yok daha daha belirtilerimde gitti daha da artması gerekirken 2 yıldır bekliyorum çok zor Rabbim sabır versin inşallah sıkıntısız devam eder hepimizin ki 🙏🏻
Nekadarlik suan.

Ben ilk bebegimi 10 yil sonra aldim kucagima. Bu ikinci olacak insallah ve bunuda 3 yil bekledik aradada bir bos gebeligim var.

Hic belirtim yok ama icim rahat aklima kotuyu getirmemeye calisiyorum. Hamilelikte en onemli sey moral

Peki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışında
Bende kahverengi akinti oldu hemen gittim bos olduğunu ogrendim 7. Haftami doldurmuştum. Sonra kanamaya dondu zaten 2 gunde düşük oldu zaten belirti vs bisey olmadi agri olmadi bende

Back