2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yaaaaa maşallah ne kadar güzel bir haber 5.3 mmydi benim mercimek en son 12. haftaya kadar iki haftada bir bakalım dedi doktorum, Beatrice00 ile aynı zamanda kontrolümüz, 4 şubatı merakla bekliyorum, inşallah güzel haberleri yazacağız biz de

Kızlar biz 7+4ken gittiğimizde usg 7+0 olarak belirledi bebiş daha sonra farkı kapatır mı sizce, yani böyle bir şey oluyor mudur?

Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Ben de 20 gün sonra gideceğim, bebislerimiz büyüsünler bir an once

Insallah canim su pıtpıtlari duyma fikri cok heyecanlandiriyor beni

Arakadaşlar doktorunuz hangi folik asiti kullanmanızı çnerdi? Ek olarak başka vitamin/mineral kullanıyor musunuz? Omega 3 falan?
Bana venaturayi verdi saglik ocagindaki doktor kendi doktorumada sordum devam et guzel dedi hepsi birmis icinde

Bana venaturayi verdi saglik ocagindaki doktor kendi doktorumada sordum devam et guzel dedi hepsi birmis icindeEki Görüntüle 2581123
Osende'nin folik asit ve b12 vitamini iceren ilacını önermişti onu kullanıyorum ben, bir de d vitaminim düşük onun için orzax ocean diye bir sprey kullanıyorum

Kızlar biraz tatsız konular açıyorum grupta sürekli ama durumum sıkıntılı. Düşük olanlar bir anda yoğun ağrı ve yoğun kanama mı oluyor, yoksa yavaş yavaş kan gelerek te düşüyor mu.

Kızlar biraz tatsız konular açıyorum grupta sürekli ama durumum sıkıntılı. Düşük olanlar bir anda yoğun ağrı ve yoğun kanama mı oluyor, yoksa yavaş yavaş kan gelerek te düşüyor mu.
Biranda agri ile olmuyor yavas yavas artiyor benim sahsen ilk gun hic agrim olmadi

Yoğun bel ağrısı bence en belirgin belirti. Ben ilk hamileliğimde 5. Haftada keseyi gördüm. Kalp atışı için bekliyordum. 1 hafta sonra bir gün aşırı bel ağrısından gece zor uyudum. Sürekli gerinip belimi rahatlatmaya çalıştım. Derken sabah kanama başladı. Doktora gittim. Kese parçalanmaya başlamış. İçi boş. Kürtaj oldum.

Bende cinsiyet için tahmin bekliyorum ilk foto 5+5 ikincisi 6+4 sizce ? Ben anlamam böyle keseden tahmin etmeyi

Eklentiler

• DA3196F9-F328-4F5A-A3AB-DEA9E3C24010.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 65
  • B2C8BB12-CD4D-43BE-82B1-BEF884FAE9E8.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…