- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.721
Kahverengi akıntılarım vardıPeki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi akıntılarım vardıPeki kızlar kanama kahve akıntı ne biliyim ağrı gebelik belirtisisi yaşamama gibi şeyler oldu mu boş gebeliklerinizde bi belirti verdi mi yani usg dışında
Kanama yoksa kasik agrisi normal diyorlar bende de var cunku
yaaaaa maşallah ne kadar güzel bir haber 5.3 mmydi benim mercimek en son 12. haftaya kadar iki haftada bir bakalım dedi doktorum, Beatrice00 ile aynı zamanda kontrolümüz, 4 şubatı merakla bekliyorum, inşallah güzel haberleri yazacağız biz deMerhaba kızlar biz geldik
Her şey yolunda şimdilik, ilaçlara devam dedi boyu 14 mm olmuş 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktık, hareket ediyordu minigim, dr bu 20 gun çok riskli bir donem dedi, genelde bebeklere bisey oluyorsa bu 20 gün içinde oluyormuş, dikkat et dedi, ilişki son aya kadar serbest dedi, içim çok rahatladı, sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarim
olabiliyor diye biliyorum, okumuştum böyle şeylerKızlar biz 7+4ken gittiğimizde usg 7+0 olarak belirledi bebiş daha sonra farkı kapatır mı sizce, yani böyle bir şey oluyor mudur?
Kızlar biz 7+4ken gittiğimizde usg 7+0 olarak belirledi bebiş daha sonra farkı kapatır mı sizce, yani böyle bir şey oluyor mudur?
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinyaaaaa maşallah ne kadar güzel bir haber 5.3 mmydi benim mercimek en son 12. haftaya kadar iki haftada bir bakalım dedi doktorum, Beatrice00 ile aynı zamanda kontrolümüz, 4 şubatı merakla bekliyorum, inşallah güzel haberleri yazacağız biz de
Insallah canim su pıtpıtlari duyma fikri cok heyecanlandiriyor beniyaaaaa maşallah ne kadar güzel bir haber 5.3 mmydi benim mercimek en son 12. haftaya kadar iki haftada bir bakalım dedi doktorum, Beatrice00 ile aynı zamanda kontrolümüz, 4 şubatı merakla bekliyorum, inşallah güzel haberleri yazacağız biz de
Bana venaturayi verdi saglik ocagindaki doktor kendi doktorumada sordum devam et guzel dedi hepsi birmis icindeArakadaşlar doktorunuz hangi folik asiti kullanmanızı çnerdi? Ek olarak başka vitamin/mineral kullanıyor musunuz? Omega 3 falan?
Osende'nin folik asit ve b12 vitamini iceren ilacını önermişti onu kullanıyorum ben, bir de d vitaminim düşük onun için orzax ocean diye bir sprey kullanıyorumBana venaturayi verdi saglik ocagindaki doktor kendi doktorumada sordum devam et guzel dedi hepsi birmis icindeEki Görüntüle 2581123
Biranda agri ile olmuyor yavas yavas artiyor benim sahsen ilk gun hic agrim olmadiKızlar biraz tatsız konular açıyorum grupta sürekli ama durumum sıkıntılı. Düşük olanlar bir anda yoğun ağrı ve yoğun kanama mı oluyor, yoksa yavaş yavaş kan gelerek te düşüyor mu.
Yoğun bel ağrısı bence en belirgin belirti. Ben ilk hamileliğimde 5. Haftada keseyi gördüm. Kalp atışı için bekliyordum. 1 hafta sonra bir gün aşırı bel ağrısından gece zor uyudum. Sürekli gerinip belimi rahatlatmaya çalıştım. Derken sabah kanama başladı. Doktora gittim. Kese parçalanmaya başlamış. İçi boş. Kürtaj oldum.Kızlar biraz tatsız konular açıyorum grupta sürekli ama durumum sıkıntılı. Düşük olanlar bir anda yoğun ağrı ve yoğun kanama mı oluyor, yoksa yavaş yavaş kan gelerek te düşüyor mu.
Enfeksiyon olabilir kuzum doktoruna bi sorKızlar sarı yeşilimsi akıntım var neden olur sizce??
Tamam canım teşekkür ederimEnfeksiyon olabilir kuzum doktoruna bi sor