• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhabalar bende eylül annesi olacağım nasip olursa 😊. 47 kilo ile hamile kaldım. 26 yaşındayım 1 gebeligim. Ayrıca ben de bazen acaba gebe miyim diyorum fazla bulandım falan olmuyor çok şükür. Galiba biz şanslı kesimiz 😍😀
Merhabalar. Ben de Eylül annesi olacağım inşallah. 6+6 yız şuan. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız umarım 🙏

Hoş geldiniz ikiniz de 🥰🥰 Rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum nasip eylesin inşallah 🤲🏻 🤗 🌸 🌸

Kızlar merhaba benim midem çok kötü doğru düzgün bişey yiyemiyorum kusmuyorum ama sürekli midem kötü kokulara çok hassasiyetim var doktorum dr prilam diye bir ilaç yazdı henüz kullanmadım kullanan var mi ?

Merhabalar bende eylül annesi olacağım nasip olursa 😊. 47 kilo ile hamile kaldım. 26 yaşındayım 1 gebeligim. Ayrıca ben de bazen acaba gebe miyim diyorum fazla bulandım falan olmuyor çok şükür. Galiba biz şanslı kesimiz 😍😀
Merhabalar. Ben de Eylül annesi olacağım inşallah. 6+6 yız şuan. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız umarım 🙏
Hoşgeldiniz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin hepimize inşaallah

Kızlar bugün akşam pembe sulu bişiket geldi acile gittim kese 8mm olmuş hala bebek yok bi de sanki kese az büyümüş gibi kanama alanı fln görmedi doktor dinlen dedi progestan kullanıyorjm zaten bikaç saat sonra azaldı bitti gibi size sorum düşünte kanama alanı gözüküyor mu yoksa direk kanama artıp düşüyoru mu yaşayan var mı moralim çok bozuk, bi de bel ve kasık ağrım varnormalfe fe vardı ama bu sefer daha şiddetlli. Doktor kese büyüyor da olabilir dedi ama bikmyiroum bolur yaşayanlar olunlu olumsuz bişi yazsın bi fe dua edin bolur çok ihtiyacım var 😔

Slm hanımlar netim bitti bayadr giremiyordum. Dün dün kahrengi leke geldi bugünde vardı. Dün acile gittim. Kalp atışları var dedi. 6 artı 4 günlük olmuş. Yine de korkuyorum kanama ilerler die. Diğer boş gebelik de de boyle leke gelmişti . Böle başlamıştı. Progestan kullanıyorum dinlenmeye çalışıyorum. Var mı benim gibi.kafa ma çok mu takıyorum

Tarih yerlesme kanamasina uymuyor ama kese olusup buyurken bazen olabiliyormus kanama ve lekelenme, bende de lekelenme oldu progestan basladi doktorum onunla kesildi, hala devam ediyoruz destekleyelim dedi
Slm canm sende ne zamn oldu lekelenme ne zamn geçti. Benimde oldu korkuyorum acikcasi

Kızlar merhaba benim midem çok kötü doğru düzgün bişey yiyemiyorum kusmuyorum ama sürekli midem kötü kokulara çok hassasiyetim var doktorum dr prilam diye bir ilaç yazdı henüz kullanmadım kullanan var mi ?
İyi akşamlar kızlar. Hayırlı olsun hepinize sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah bebeklerinizi 🙏😊

Ben 2 kutu kullandım canım çok faydasını gördüm. İki gün ara vermiştim o ara anladım nimetlerini prilamın 😂 Şimdi çok şükür azaldı bulantılarım bıraktım iki gün önce

Kızlar bugün akşam pembe sulu bişiket geldi acile gittim kese 8mm olmuş hala bebek yok bi de sanki kese az büyümüş gibi kanama alanı fln görmedi doktor dinlen dedi progestan kullanıyorjm zaten bikaç saat sonra azaldı bitti gibi size sorum düşünte kanama alanı gözüküyor mu yoksa direk kanama artıp düşüyoru mu yaşayan var mı moralim çok bozuk, bi de bel ve kasık ağrım varnormalfe fe vardı ama bu sefer daha şiddetlli. Doktor kese büyüyor da olabilir dedi ama bikmyiroum bolur yaşayanlar olunlu olumsuz bişi yazsın bi fe dua edin bolur çok ihtiyacım var 😔
Oyle birsey yaşamadım ama kese daha cok kucuk degil mi? Benim de kese 5 mm iken boştu, 2 hafta sonra bebeği gördük:KK64:

Gebeliği yeni öğrendiğimde oldu, birkaç gün sürünce doktoruma sordum, progestan başlayınca 2. gün geçti
Şimdi iyisin demi herşey yolunda. O zamn yetlesmemiymis acaba.kahverengi gibimiydi canm. Benm neden oldu anlayamadim. Teşekkür ederim canm.

Şimdi iyisin demi herşey yolunda. O zamn yetlesmemiymis acaba.kahverengi gibimiydi canm. Benm neden oldu anlayamadim. Teşekkür ederim canm.
Rica ederim şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür, ultrasonda bir anormallik görmedim dedi, kahverengi renkteydi hiç pembe ya da kırmızı olmadı benim, şimdi de açık renkli akıntı var ama olacağını söylemişti zaten doktorum

Gunaydin kizlar benimde kese gorundu 5 subat ta gel hem bebegini gostercem hemde kalp atisini dinletcem dedi gectigimiz carsamba gunu gittigimde...bende de gogus hassasiyeti disinda bi belirti yok ultrasondan anlayanlar bakabilirmi ?
20200122_140925.jpg

Canım geçmiş olsun. Ben dün düşük yaptım. Ultrasonda doktorlar pek anlamadı düşük olduğunu . Hcg değerim de bir yandan arttığı icin mudahale edemediler kanama oldugu halde. Çok şiddetli bir agriyla geldim hastaneye ve bulantı, kusma halsizlik derken yatisimi yaptilar devlet hastanesine. Kanamam dün gündüz pek yoktu ama ağrıyla beraber şiddetlendi. Hcg değerim de düşüyor yavas yavaş.

Kızlar bu sabah kahvaltı hazırlarken aniden soğuk soğuk terlemeye başladım kendimi hemen yatağa attım teri attıktan sonra kendime geldim tansiyonuma baktım daha iyi olduğumda 10/7 di sizce niye olmuştur büyük ihtimal o an tanaiyonum daha düşüktü

Canım geçmiş olsun. Ben dün düşük yaptım. Ultrasonda doktorlar pek anlamadı düşük olduğunu . Hcg değerim de bir yandan arttığı icin mudahale edemediler kanama oldugu halde. Çok şiddetli bir agriyla geldim hastaneye ve bulantı, kusma halsizlik derken yatisimi yaptilar devlet hastanesine. Kanamam dün gündüz pek yoktu ama ağrıyla beraber şiddetlendi. Hcg değerim de düşüyor yavas yavaş.
Sana da geçmiş olsun canım benim de gece kanama arttı düşük yapıyorum anlayacağın zaten belitilerim girmişti cumadan beri anladım ben aksilik olduğunu. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah çok kötüyüm ilki kimyasaldı bir yıl beklemiştim bunun için

Kızlar bu sabah kahvaltı hazırlarken aniden soğuk soğuk terlemeye başladım kendimi hemen yatağa attım teri attıktan sonra kendime geldim tansiyonuma baktım daha iyi olduğumda 10/7 di sizce niye olmuştur büyük ihtimal o an tanaiyonum daha düşüktü
Canım tansiyonun ya da kan şekerin düşmüştür, aman dikkat et öyle olduğunda hemen bir yere otur, yakınında oturacak şey yoksa yere otur, bayılmamak için

Back