• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar biz geldik🤱
Her şey yolunda şimdilik, ilaçlara devam dedi boyu 14 mm olmuş 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktık, hareket ediyordu minigim, dr bu 20 gun çok riskli bir donem dedi, genelde bebeklere bisey oluyorsa bu 20 gün içinde oluyormuş, dikkat et dedi, ilişki son aya kadar serbest dedi, içim çok rahatladı, sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarim🥰🙏
Ahhh kuzum benim maşaallah sübhanallah çok sevindim kuzum
Benim doktorumda prof ve perinatolog günde bir rahimden bir etkisi olacağını düşünmüyorum sağlıksız öyle ya da böyle düşüyor çünkü.
Ben sizinle aynı düşüncede değilim maalesef başımada geldi boş gebelikmişim doktor progestan verdi vajinal kullandığım için düşmedi boş kese progestanı bıraktım düşmeye başladı bencede tedavi kalp atışı gördükten sonra başlanmalı doktora bol gebelikse neden düşmüyor dedim progestan kullandığın için yoksa şimdiye düşmüştü dedi

Minik bir kese gördü 2 mm dedi. Daha cok küçük dedi. Düşük önleyici iğne verdi. Yerlesme kanaması da olabilir üstüne görme de dedi. Beta hcg fazla artmış dedi. Yani pazartesi kontrole gore karar
E suan igneyi niye verdiler o zaman . Kizlar bu dogru bi yaklasim degil kanamasi olup ilac kullanip saglikli doğum yapan bicok insan var deger artmis ilac vermemesi diger doktorlarin cok sacma o doktorlara gitmeyin bence bir daha . Eger ki ultrasonla baksaydı keseni görecekti. Kalp atisi zaman olarak cok ileri bi zaman Allah yardimciniz olsun ilacini kullan bol bol dinlen sen

Kızlar selam sabah pıhtı şeklinde kan geldi açık kırmızı kan ile birlikte çok korktum dr gittim ultrasonda bebeği ve kalbini dinledik kanama alanı görünmüyor dedi progestani zamanında kullan dedi saatinde .Pazartesi günü kendi dr um gelecek dua edin bana nolur bu 5.gebeligim 4 kez kaybettim yine aynı acıları yaşamak istemiyorum

Ben sizinle aynı düşüncede değilim maalesef başımada geldi boş gebelikmişim doktor progestan verdi vajinal kullandığım için düşmedi boş kese progestanı bıraktım düşmeye başladı bencede tedavi kalp atışı gördükten sonra başlanmalı doktora bol gebelikse neden düşmüyor dedim progestan kullandığın için yoksa şimdiye düşmüştü dedi
Ben de bu konuda size katilmiyorum benim de bos gebelikti progestan kullandigim halde dusuk oldu. O yuzden bunu bilemezsiniz

Ben sizinle aynı düşüncede değilim maalesef başımada geldi boş gebelikmişim doktor progestan verdi vajinal kullandığım için düşmedi boş kese progestanı bıraktım düşmekye başladı bencede tedavi kalp atışı gördükten sonra başlanmalı doktora bol gebelikse neden düşmüyor dedim progestan kullandığın için yoksa şimdiye düşmüştü dedi
Özel doktoru progestan yazmadı bana sadece pruloton iğne verdi. Şehir hastanesi aciline gittim simdi progestan yazdı. Kızlar sizce progestan kullanmali mi kullanmamalı mı. Bos gebelikse sıkıntı olur mu,yada sağlıksız bir bebege mi sebep olunur. Kafam cok karıştı.

Kızlar aynı soruyu sormuş olcm ama. Progestanla ilgili ne düşünüyorsunuz. Şehir hastanesi ne gittim bu sefer doktor yazdı progestan , özelde yazmamışlardı. Sizce kullanmak gerekli mi. Sağlıksız bebege mi sebep olur yoksa boş gebelik vs varsa ona mı sıkıntı olur ne yapmali sizce. Cok kararsız kaldim alip almama konusunda

Kizlar lutfen etrafinizda kanamali gebelik geciren hic olmadi mi benim cok var ve saglikli dogum yaptilar bebekleri gayet saglikli progestan kullanin ve bol bol dinlenin benim bos gebelikti ve progestan kullanmama ragmen düştü siz elinizden geleni yapin gerisi Rabbimin takdiri Allah yardimciniz olsun

Kızlar aynı soruyu sormuş olcm ama. Progestanla ilgili ne düşünüyorsunuz. Şehir hastanesi ne gittim bu sefer doktor yazdı progestan , özelde yazmamışlardı. Sizce kullanmak gerekli mi. Sağlıksız bebege mi sebep olur yoksa boş gebelik vs varsa ona mı sıkıntı olur ne yapmali sizce. Cok kararsız kaldim alip almama konusunda
Benim onceki bos gebelikmis progestan kullanmama ragmen kalbi atmadi. Bi öncekinde yine kullandim hem igne hem progestan dogdu sukur bir sikintisi yok. Bunda yine kullaniyorum allah bilir olup olmayacağını. Bence icmelisin kanama dursun diye veriyolar

bende öğrendikten ertesi gün kanama başladı adet olur gibi kirmizi kirmizi daha hcg yeni yükseliyordu kimyasal dediler hiç durmadan 1 hafta sürdü ama hcg artmaya devam etti progestan kullandım kanama durdu şuan gayet iyiyim sukur ler olsun kalp atisinida duydum🤲

Özel doktoru progestan yazmadı bana sadece pruloton iğne verdi. Şehir hastanesi aciline gittim simdi progestan yazdı. Kızlar sizce progestan kullanmali mi kullanmamalı mı. Bos gebelikse sıkıntı olur mu,yada sağlıksız bir bebege mi sebep olunur. Kafam cok karıştı.
Bos gebelikse zaten gunu geldiginde bebek olusmuyor ve mecbur ilaci birakip dusuk yapiyorsun.
Su asamada kullanmakta fayda var bence. Sonucta vucutta progesteron hormonun eksikse o tamamlayici oluyor ve dusugu engelliyor. Yani suan dusuk tehliken olmasi illa sagliksiz gebelik oldugu anlamina gelmezki

Benim onceki bos gebelikmis progestan kullanmama ragmen kalbi atmadi. Bi öncekinde yine kullandim hem igne hem progestan dogdu sukur bir sikintisi yok. Bunda yine kullaniyorum allah bilir olup olmayacağını. Bence icmelisin kanama dursun diye veriyolar
Canım boş gebeliğinde yolk kesesi görünmüş müydü?

Kizlar lutfen etrafinizda kanamali gebelik geciren hic olmadi mi benim cok var ve saglikli dogum yaptilar bebekleri gayet saglikli progestan kullanin ve bol bol dinlenin benim bos gebelikti ve progestan kullanmama ragmen düştü siz elinizden geleni yapin gerisi Rabbimin takdiri Allah yardimciniz olsun
Sana katılıyorum canım progesteron ancak sağlıklı gebeliği devam ettirir boş gebelikse bi yerden sonra belli oluyor onda da kesiyor doktor ilacı hızlıca düşüyor feğerlerin zaten

Back