- 27 Şubat 2019
- 113
- 242
- 33
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.641
MaşallahMerhaba kızlar biz geldik
Her şey yolunda şimdilik, ilaçlara devam dedi boyu 14 mm olmuş 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktık, hareket ediyordu minigim, dr bu 20 gun çok riskli bir donem dedi, genelde bebeklere bisey oluyorsa bu 20 gün içinde oluyormuş, dikkat et dedi, ilişki son aya kadar serbest dedi, içim çok rahatladı, sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarim
Kan verdim şimdi sonuç çıksın ona gore bi.sey yapacaklar. Dış gebelik veya kimyasal gebelik varsa onu daha da tetikler bu sefer daha kötü olur dediler yineBende gunde 3 tane iciyorim bende ilk gunden beri kullaniyorim vermeleri lazim ilaci
9 gün geçtiyse gözükmesi lazım yavaştan artık ne diyorlar gözükme olayına cnm ?Dokuz gün geçti canım. Baska doktora gidiyorum bu sefer
Bana vermediler canım kalp atışını duyarsak kanamayı durduracağız dediler hayırlısı olsun inşallah. Benim hala devam ediyor kanamam.Benim de lekelenmem oldu Doktorum bana da düşeceği varsa düşer saglikliysa kalır dedi. Ama yine de progestan vermisti
Ayniyiz canim ben de o tarihlerde gitcemMerhaba, biz 6+2de kalp atışını gördük ama duymadık, 4 şubatta tekrar gideceğim, zaman geçmiyor bir türlü
Merhaba kızlar biz geldik
Her şey yolunda şimdilik, ilaçlara devam dedi boyu 14 mm olmuş 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktık, hareket ediyordu minigim, dr bu 20 gun çok riskli bir donem dedi, genelde bebeklere bisey oluyorsa bu 20 gün içinde oluyormuş, dikkat et dedi, ilişki son aya kadar serbest dedi, içim çok rahatladı, sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarim
Canım çok sevindim Allah sana bağışlasın yavrunuDoktordan çıktım şimdi ❤Kalbini duyduk çok şükür hiç problem yok çok mutluyum çooooook
Masallah canim pek buyumus darisi bizlere insallah cok sevindim senin adinaMerhaba kızlar biz geldik
Merhaba canım ben de aynı durumdayım haberleşelimCanım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalım
Maşallah canım gözün aydın cok sevindimMerhaba kızlar biz geldik
Sağolasın canım benimCanım çok sevindim Allah sana bağışlasın yavrunuDarısı başımıza inşallah
Kizlar beta hcg çarşamba günü 297 idi bugün yani cumartesi 1542 çıkmış. İki katı mi artması gerekiyor illaki. Yine progestan yapma taraftarı değillerMerhaba canım ben de aynı durumdayım haberleşelimBana da doktor aynı şeyi söyledi ve ilaç vermedi
Salı günü gel dediler kese için ama hcg 1542 şimdi. Çarşamba 297 idi anlamadım bu işi9 gün geçtiyse gözükmesi lazım yavaştan artık ne diyorlar gözükme olayına cnm ?
Oo maşallah ne güzel
Biz de görsek de rahatlasak
Dediğin iyi oldu daha önce öyle riskli falan diyen olmamıştı. Dikkat edelim o zamanda hepimiz inşallah
Masallah canim pek buyumus darisi bizlere insallah cok sevindim senin adina
Çok teşekkürler kızlar, allah her kontrolden gönül ferahlığı ile çıkmayı nasip etsin hepimizeMaşallah canım gözün aydın cok sevindim ☺ İnsallah hepimiz sağlıkla güzellikle atlatırız bu dönemi
Canım benim 8100lerdeydi dün hatta keseyi de gördük ama doktorum ısrarla vermiyor. Sağlıksız gebelikse kanamayı durdurmamak doğru olmaz diyor. O yüzden kalp atışını duyana kadar ilaç vermeyeceğini söyledi iki Farklı doktora gittim bir Prof perinatolog . İkisi de aynı şeyi söyleyince ikna oldum.Kızlar beta
Kizlar beta hcg çarşamba günü 297 idi bugün yani cumartesi 1542 çıkmış. İki katı mi artması gerekiyor illaki. Yine progestan yapma taraftarı değiller
Canım en az %60 olması gereken. İki katı güzel görüyorlar. Bazen ikiden fazla da arayabiliyorKızlar beta
Kizlar beta hcg çarşamba günü 297 idi bugün yani cumartesi 1542 çıkmış. İki katı mi artması gerekiyor illaki. Yine progestan yapma taraftarı değiller
Bende öyle okudum bi.yerde. sağlıksız gebelikse progestanla tutunmasini saglamak ilerde bebeğin sağlıksiz olmasına neden olur diye. Vermediler bana da .Canım benim 8100lerdeydi dün hatta keseyi de gördük ama doktorum ısrarla vermiyor. Sağlıksız gebelikse kanamayı durdurmamak doğru olmaz diyor. O yüzden kalp atışını duyana kadar ilaç vermeyeceğini söyledi iki Farklı doktora gittim bir Prof perinatolog . İkisi de aynı şeyi söyleyince ikna oldum.
Gayet güzel artmış değerin ben 3300 de 6. Haftada yen gördüm keseyi bence sende 2 3 gün sonra görürsünSalı günü gel dediler kese için ama hcg 1542 şimdi. Çarşamba 297 idi anlamadım bu işi
İnşallah canımGayet güzel artmış değerin ben 3300 de 6. Haftada yen gördüm keseyi bence sende 2 3 gün sonra görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?