2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah

Oo maşallah ne güzel
Biz de görsek de rahatlasak
Dediğin iyi oldu daha önce öyle riskli falan diyen olmamıştı. Dikkat edelim o zamanda hepimiz inşallah

Masallah canim pek buyumus darisi bizlere insallah cok sevindim senin adina

Canım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalım
Merhaba canım ben de aynı durumdayım haberleşelim Bana da doktor aynı şeyi söyledi ve ilaç vermedi

Maşallah canım gözün aydın cok sevindim İnsallah hepimiz sağlıkla güzellikle atlatırız bu dönemi

Oo maşallah ne güzel
Biz de görsek de rahatlasak
Dediğin iyi oldu daha önce öyle riskli falan diyen olmamıştı. Dikkat edelim o zamanda hepimiz inşallah
Masallah canim pek buyumus darisi bizlere insallah cok sevindim senin adina
Maşallah canım gözün aydın cok sevindim ☺ İnsallah hepimiz sağlıkla güzellikle atlatırız bu dönemi
Çok teşekkürler kızlar, allah her kontrolden gönül ferahlığı ile çıkmayı nasip etsin hepimize

Kızlar beta

Kizlar beta hcg çarşamba günü 297 idi bugün yani cumartesi 1542 çıkmış. İki katı mi artması gerekiyor illaki. Yine progestan yapma taraftarı değiller
Canım benim 8100lerdeydi dün hatta keseyi de gördük ama doktorum ısrarla vermiyor. Sağlıksız gebelikse kanamayı durdurmamak doğru olmaz diyor. O yüzden kalp atışını duyana kadar ilaç vermeyeceğini söyledi iki Farklı doktora gittim bir Prof perinatolog . İkisi de aynı şeyi söyleyince ikna oldum.

Bende öyle okudum bi.yerde. sağlıksız gebelikse progestanla tutunmasini saglamak ilerde bebeğin sağlıksiz olmasına neden olur diye. Vermediler bana da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…