• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba , benimde agzımda kötü bi tat var , canım hiç bişey yemek istemiyor fakat göğüs hassasiyeti bazen azalıyor , haftalar ilerledikçe böyle olan varmı ? Yoksa göğüs hassasiyeti hepmi oluyor ?
Bu konuda bilgisi olan kimse yokmu?

Bu konuda bilgisi olan kimse yokmu?
Benimde ağzımda kötü bir tat var mide bulantım hız kesmeden devam ediyor karın gurultularım da başladı benim çok ama seninde dediğin gibi gögüs acılarım önceki günlere bakarak biraz daha hafifledi çok kendini göstermiyor yani

Benimde ağzımda kötü bir tat var mide bulantım hız kesmeden devam ediyor karın gurultularım da başladı benim çok ama seninde dediğin gibi gögüs acılarım önceki günlere bakarak biraz daha hafifledi çok kendini göstermiyor yani
İnsan her gün biraz degişiyo galiba , her gün aynı belirti olmuyor gibi , bende 2 kimyasal dan sonra fazlasıyla korku var ondanda sürekli kendimi dinliyorum

Canım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalım
Ne alaka ben kanda 32 öıkar çıkmaz başlattı doktorum başka dpktora mı gözüksen bide ? Kaç gün geçti adetinden?

Canım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalım
Bende gunde 3 tane iciyorim bende ilk gunden beri kullaniyorim vermeleri lazim ilaci

Merhaba kızlar biz geldik🤱
Her şey yolunda şimdilik, ilaçlara devam dedi boyu 14 mm olmuş 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktık, hareket ediyordu minigim, dr bu 20 gun çok riskli bir donem dedi, genelde bebeklere bisey oluyorsa bu 20 gün içinde oluyormuş, dikkat et dedi, ilişki son aya kadar serbest dedi, içim çok rahatladı, sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarim🥰🙏

Eklentiler

• Screenshot_20200125-120502_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200125-120502_WhatsApp.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 78
İnsan her gün biraz degişiyo galiba , her gün aynı belirti olmuyor gibi , bende 2 kimyasal dan sonra fazlasıyla korku var ondanda sürekli kendimi dinliyorum
Benimde Bi kere düşüğüm oldu bende endişeliyim ama yapıcak bişey yok herşey Allahtan dua edicez kendimize dikkat edicez inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız

• Beğen
Reactions: Mgt
Back