- 22 Mart 2019
- 5.278
- 11.814
- 248
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.621
Cok mutlu oldum senin adina canimDoktordan çıktım şimdi ❤Kalbini duyduk çok şükür hiç problem yok çok mutluyum çooooook
Kacta duydunuz kalp atişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mutlu oldum senin adina canimDoktordan çıktım şimdi ❤Kalbini duyduk çok şükür hiç problem yok çok mutluyum çooooook
Sağol canım benim Normalde 6+2 ama 7+1 dedi doktorum canımCok mutlu oldum senin adina canim
Kacta duydunuz kalp atişi
Ozaman erken yumurtlama olmuş olabilir bendeSağol canım benim Normalde 6+2 ama 7+1 dedi doktorum canım
Doktordan çıktım şimdi ❤Kalbini duyduk çok şükür hiç problem yok çok mutluyum çooooook
Bu konuda bilgisi olan kimse yokmu?Kızlar merhaba , benimde agzımda kötü bi tat var , canım hiç bişey yemek istemiyor fakat göğüs hassasiyeti bazen azalıyor , haftalar ilerledikçe böyle olan varmı ? Yoksa göğüs hassasiyeti hepmi oluyor ?
Benimde geliyor yine kahverengi leke. Biraz daha fazla sanki yine hastaneye gidiyorum. Bu leke normal mi degil mi yaaaBugun daga cok gelmeye basladi. Nasip bekliyorum bakalim nolacak
Teşekkür ederim canım inşallah darısı başınızaNe mutlu size maşallah Rabbim bize de göstersin inşallah
Benimde ağzımda kötü bir tat var mide bulantım hız kesmeden devam ediyor karın gurultularım da başladı benim çok ama seninde dediğin gibi gögüs acılarım önceki günlere bakarak biraz daha hafifledi çok kendini göstermiyor yaniBu konuda bilgisi olan kimse yokmu?
Merhaba, biz 6+2de kalp atışını gördük ama duymadık, 4 şubatta tekrar gideceğim, zaman geçmiyor bir türlüSelam kızlar rabbim kısmet ederse bende eylül annesi olacağım inşallah bebislerinizin kalp atışını duydunuzmu acaba
Doktor bir şey demedi mi canım ? Kadın doğumcu?Benimde geliyor yine kahverengi leke. Biraz daha fazla sanki yine hastaneye gidiyorum. Bu leke normal mi degil mi yaaa
İnsan her gün biraz degişiyo galiba , her gün aynı belirti olmuyor gibi , bende 2 kimyasal dan sonra fazlasıyla korku var ondanda sürekli kendimi dinliyorumBenimde ağzımda kötü bir tat var mide bulantım hız kesmeden devam ediyor karın gurultularım da başladı benim çok ama seninde dediğin gibi gögüs acılarım önceki günlere bakarak biraz daha hafifledi çok kendini göstermiyor yani
Ben de kimyasal yaşadı bi defa çok iyi anlıyorum sizi ama elden bişi gelmiyor sabretmekten başkaİnsan her gün biraz degişiyo galiba , her gün aynı belirti olmuyor gibi , bende 2 kimyasal dan sonra fazlasıyla korku var ondanda sürekli kendimi dinliyorum
Canım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalımDoktor bir şey demedi mi canım ? Kadın doğumcu?
Ne alaka ben kanda 32 öıkar çıkmaz başlattı doktorum başka dpktora mı gözüksen bide ? Kaç gün geçti adetinden?Canım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalım
Ne diyecekler bakalim cikinca yaz inslalalh kotu birsey yoktur.Benimde geliyor yine kahverengi leke. Biraz daha fazla sanki yine hastaneye gidiyorum. Bu leke normal mi degil mi yaaa
Merhaba bizde 7+2 de gördük ama duymadık 10 şubatta tekrar gidicem inşAllahSelam kızlar rabbim kısmet ederse bende eylül annesi olacağım inşallah bebislerinizin kalp atışını duydunuzmu acaba
Bende gunde 3 tane iciyorim bende ilk gunden beri kullaniyorim vermeleri lazim ilaciCanım geçen gün gittigimde normal demisti rahim kalinlastikca kendini temizliyor dedi. Kese henüz olmadığı icin progestana gerek yok dedi. Ama bugün daha cok geldi korkuyorum ya. Yine gidiyorum hastaneye bakalım
Dokuz gün geçti canım. Baska doktora gidiyorum bu seferNe alaka ben kanda 32 öıkar çıkmaz başlattı doktorum başka dpktora mı gözüksen bide ? Kaç gün geçti adetinden?
Benimde Bi kere düşüğüm oldu bende endişeliyim ama yapıcak bişey yok herşey Allahtan dua edicez kendimize dikkat edicez inşAllah sağlıkla kucağımıza alırızİnsan her gün biraz degişiyo galiba , her gün aynı belirti olmuyor gibi , bende 2 kimyasal dan sonra fazlasıyla korku var ondanda sürekli kendimi dinliyorum