• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım benim 8100lerdeydi dün hatta keseyi de gördük ama doktorum ısrarla vermiyor. Sağlıksız gebelikse kanamayı durdurmamak doğru olmaz diyor. O yüzden kalp atışını duyana kadar ilaç vermeyeceğini söyledi iki Farklı doktora gittim bir Prof perinatolog . İkisi de aynı şeyi söyleyince ikna oldum.
Benim doktorumda prof ve perinatolog günde bir rahimden bir etkisi olacağını düşünmüyorum sağlıksız öyle ya da böyle düşüyor çünkü.

Benim doktorumda prof ve perinatolog günde bir rahimden bir etkisi olacağını düşünmüyorum sağlıksız öyle ya da böyle düşüyor çünkü.
Aynen canım o yüzden ilaç almıyorum hakkimızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼 Benim kanamam kahverengi ve genelde tuvalette idrar sonrası geliyor. Sende durum nedir? Keseyi gördünüz mü?

Tamam canım haberdar et sakin ol beta hcg n gayet yüksek yerleşmeye çalışıyor olabilir
Minik bir kese gördü 2 mm dedi. Daha cok küçük dedi. Düşük önleyici iğne verdi. Yerlesme kanaması da olabilir üstüne görme de dedi. Beta hcg fazla artmış dedi. Yani pazartesi kontrole gore karar verecek.

İnşallah hayırlı ve sağlıklıysa bizi bırakmasınlar. Amin canım. Ama kahvrengi pek sıkıntılı degil de kırmızı yine istenmeyen durum
Minik bir kese gördü 2 mm dedi. Daha cok küçük dedi. Düşük önleyici iğne verdi. Yerlesme kanaması da olabilir üstüne görme de dedi. Beta hcg fazla artmış dedi. Yani pazartesi kontrole gore karar

Minik bir kese gördü 2 mm dedi. Daha cok küçük dedi. Düşük önleyici iğne verdi. Yerlesme kanaması da olabilir üstüne görme de dedi. Beta hcg fazla artmış dedi. Yani pazartesi kontrole gore karar verecek.
Anladım canım iyibari göründüyse. Vajinal mi baktı karından mı? Acilde usg cihazı var mı ya karın ağrısıyla fln gitmiştim geçen yılalrda fln usgyle bakın diodum acilde usg olmaz dediler bana

Anladım canım iyibari göründüyse. Vajinal mi baktı karından mı? Acilde usg cihazı var mı ya karın ağrısıyla fln gitmiştim geçen yılalrda fln usgyle bakın diodum acilde usg olmaz dediler bana
Vajinal baktı canim özel hastanede. Çarşamba 297 hcg, cumartesi 1542 . Normal mi bu sizce. Doktor biraz fazla gibi dedi. Dış gebelik değil dedi. Kimyasal olabilir mi

Vajinal baktı canim özel hastanede. Çarşamba 297 hcg, cumartesi 1542 . Normal mi bu sizce. Doktor biraz fazla gibi dedi. Dış gebelik değil dedi. Kimyasal olabilir mi
Canım kese göründüyse beta hcg den korkma hızla artması iyi benimde 4+5 te ilk keseyi gördüm ve gorunmeyecegini bile bile baktık kesem ordaydı. Hızlı artmıştı beta hcg. Boş ver herşeyi çok ca dua et inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde sana tutunur.

Back