- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.601
Bence kız canımkızlar 6+3 buda benim fasulyem kesenin şekli hakkında yorumlarınızı merak ettiim keseye göre cinsiyet yorumu yapanlardan burdada var mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kız canımkızlar 6+3 buda benim fasulyem kesenin şekli hakkında yorumlarınızı merak ettiim keseye göre cinsiyet yorumu yapanlardan burdada var mıı
Inşallah kuzum bide ilk gebeliğim olduğu için bende eşimde fazlasıyla hevesliyizCanım bendede duyulmadı 6+4 te ama atışları gördük sadece çok şükür hiç sıkma canını daha erken bol bol dinlen inşallah tutunur bebeğin sana ama eğer aksilik olursa üzülme bebek sağlıksızdırki tutunamamıştır rabbimm hakkında hayırlısıını nasipp etsin güzel haberlerinii bekliyoruzz
10 gün sonra gel kalp atışını duymazsak kürtaja alırız dedi kanama içinde bol dinlen ev içinde bile yürüme dediCanim kotu duşunme hemen
Kalp atişi 7bazen 8 haftaliken yeni duyalabiliyormuş
Doktor sana kanamalarin hakinda bisey dedimi peki
Canim10 gün sonra gel kalp atışını duymazsak kürtaja alırız dedi kanama içinde bol dinlen ev içinde bile yürüme dedi
Kuzum bende 6+4 de gittim hiç kalp atışı duymadı Dr korktum aklıma türlü türlü şeyler getirdim kendimi strese soktumYeni ogrenmedim canım yaklaşık iki haftadır biliyorum bende iki gün önce gittim 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadı birde kanamalarim var inan çok korkuyorum
Ay ben yüz üstü yatmazdım hamile olduğumu öğrendiğimden beri yüz üstü yatıyorumBir de yüz üstü yatan var mı aranızda? Ben daha karnım çıkmadı diye yatıyorum arada
Bir de yüz üstü yatan var mı aranızda? Ben daha karnım çıkmadı diye yatıyorum arada
Bir de yüz üstü yatan var mı aranızda? Ben daha karnım çıkmadı diye yatıyorum arada
Bugun daga cok gelmeye basladi. Nasip bekliyorum bakalim nolacakCnm senin kahve akıntın vardı yanlış hatırlamıyprsam noldu ?
Inşallah canım insallahKuzum bende 6+4 de gittim hiç kalp atışı duymadı Dr korktum aklıma türlü türlü şeyler getirdim kendimi strese soktum
Ama bir hafta sonra tekrar gittim yani sat a göre 7+4 de bu sefer Dr duydu kalp atışını
Ve kesenin bir hafta geride olduğunu söyledi
O yüzden duyulmadı diye hiç sıkma canını duyulur inşallah
Aminn canım. Stres yapma sakın ay düştü düşecek diye kendini yıpratma. Allah büyük mucizen seninle birlikte şuan karnında ve bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sağlıklıysa annesine tutunur bırakmaz doğar. Kendini oyalayacak birşeyler bul kitap okumak örgü gibi şeyler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende bizde.Canım teşekkür ederim cevap için bi hafta izin aldım iş yerinden dinlenicem İnşallah. Dün akıntı şeklinde lekelenmem oldu progestan aldım. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin
Çocuğunuz var mı? Bende hiç olmadı ama bebde de belirtiler gitti ya çok korkuyorum valla salı günü nasıl gelcek bilmiyorum. Belirtileriniz devam ediyor mu sizin?Ha gitti ha gidecek diye bekliyorum. Bigun bigune uymuyor. Moralim bozuk baya. Daha oncekilerde boyle lekelenme olmamisti hic. Lekelenme varsa sıkıntı vardir ama ne olacak bilmiyorum hic.
1 cocugum var cok sukur. Belirtilerim hic yok malesef. Bulantim fln da olmadi hic. Bende pzt gitcem dra bakalm ne diyecekÇocuğunuz var mı? Bende hiç olmadı ama bebde de belirtiler gitti ya çok korkuyorum valla salı günü nasıl gelcek bilmiyorum. Belirtileriniz devam ediyor mu sizin?
Allah bağışlasın inşallah sorun çıkmaz hiçbirimizde Rabbiim yar ve yardımcımız olsun. Haber edin1 cocugum var cok sukur. Belirtilerim hic yok malesef. Bulantim fln da olmadi hic. Bende pzt gitcem dra bakalm ne diyecek