• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım bendede duyulmadı 6+4 te ama atışları gördük sadece çok şükür hiç sıkma canını daha erken bol bol dinlen inşallah tutunur bebeğin sana ama eğer aksilik olursa üzülme bebek sağlıksızdırki tutunamamıştır rabbimm hakkında hayırlısıını nasipp etsin güzel haberlerinii bekliyoruzz
Inşallah kuzum bide ilk gebeliğim olduğu için bende eşimde fazlasıyla hevesliyiz

10 gün sonra gel kalp atışını duymazsak kürtaja alırız dedi kanama içinde bol dinlen ev içinde bile yürüme dedi😔
Canim
İnsallah kalp atişi duymak nasip olur
Benimde ilk gebeligim 6haftada kurtaj oldum kalp atişi yoktu
Oyuzden bu seferkide boyle olcak diye korkuyorum

Yeni ogrenmedim canım yaklaşık iki haftadır biliyorum bende iki gün önce gittim 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadı birde kanamalarim var inan çok korkuyorum :(
Kuzum bende 6+4 de gittim hiç kalp atışı duymadı Dr korktum aklıma türlü türlü şeyler getirdim kendimi strese soktum
Ama bir hafta sonra tekrar gittim yani sat a göre 7+4 de bu sefer Dr duydu kalp atışını
Ve kesenin bir hafta geride olduğunu söyledi
O yüzden duyulmadı diye hiç sıkma canını duyulur inşallah

Kızlar merhaba , benimde agzımda kötü bi tat var , canım hiç bişey yemek istemiyor fakat göğüs hassasiyeti bazen azalıyor , haftalar ilerledikçe böyle olan varmı ? Yoksa göğüs hassasiyeti hepmi oluyor ?

Kuzum bende 6+4 de gittim hiç kalp atışı duymadı Dr korktum aklıma türlü türlü şeyler getirdim kendimi strese soktum
Ama bir hafta sonra tekrar gittim yani sat a göre 7+4 de bu sefer Dr duydu kalp atışını
Ve kesenin bir hafta geride olduğunu söyledi
O yüzden duyulmadı diye hiç sıkma canını duyulur inşallah
Inşallah canım insallah

Ha gitti ha gidecek diye bekliyorum. Bigun bigune uymuyor. Moralim bozuk baya. Daha oncekilerde boyle lekelenme olmamisti hic. Lekelenme varsa sıkıntı vardir ama ne olacak bilmiyorum hic.

Canım teşekkür ederim cevap için bi hafta izin aldım iş yerinden dinlenicem İnşallah. Dün akıntı şeklinde lekelenmem oldu progestan aldım. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin
Aminn canım. Stres yapma sakın ay düştü düşecek diye kendini yıpratma. Allah büyük mucizen seninle birlikte şuan karnında ve bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sağlıklıysa annesine tutunur bırakmaz doğar. Kendini oyalayacak birşeyler bul kitap okumak örgü gibi şeyler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende bizde.

Ha gitti ha gidecek diye bekliyorum. Bigun bigune uymuyor. Moralim bozuk baya. Daha oncekilerde boyle lekelenme olmamisti hic. Lekelenme varsa sıkıntı vardir ama ne olacak bilmiyorum hic.
Çocuğunuz var mı? Bende hiç olmadı ama bebde de belirtiler gitti ya çok korkuyorum valla salı günü nasıl gelcek bilmiyorum. Belirtileriniz devam ediyor mu sizin?

Back