- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.581
Ben de oyle dusunuyorum ama tek tarafli olunca garip geliyor umarim rahim genisledigindendirAynı durum bu ayın başından beri var bende, daha az önce sadece sağ kasığıma şiddetli ağrı girdi ama dayanmaya çalışıyorum rahmin büyüdüğü zamanlar ya normaldir diye
Bende öyleyim doktoruma sordum herhangi bir kanama yoksa çok normal dedi sıkıntı etme dediKizlar benim sol kasigimda 2 gundur bi sanci sızı gibi bisey var ara ara geliyor bazen artiyor . Boyle tek tarafli yasayan var mi
Maşallah canım, sağlıkla gelsin minikler, folik asit hakkında benim de dra soracaklarim var yarınki kontrolde. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimŞimdi geldim hastaneden bebişim sağlıklı sorun yok dedi ilk baştan beri 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme dedi kan tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyon yok dedi ama yine de bi kültür yapalım dedi trombositlerin güzel iğneye devam edeceğiz dedi folik asit yarım yarım iç dedi bu ara folik asitle ilgili hiç hoş şeyler duymuyorum dedi sonrada folbiol değil de GEBYFOLL başlayalım dedi bizden bu kadar
Cok sagolun icim rahatladi biraz simdiBende öyleyim doktoruma sordum herhangi bir kanama yoksa çok normal dedi sıkıntı etme dedi
Benimnde oyle bicak saplanir gibi oluyor aniden oluyor dr tutunma ağrıları normal diyorKizlar benim sol kasigimda 2 gundur bi sanci sızı gibi bisey var ara ara geliyor bazen artiyor . Boyle tek tarafli yasayan var mi
Canım bende de oluyor bel ağrısı da oluyor bana da doktor iyi bir şey dedi.Cok sagolun icim rahatladi biraz simdi
Cnm senin kahve akıntın vardı yanlış hatırlamıyprsam noldu ?Benimnde oyle bicak saplanir gibi oluyor aniden oluyor dr tutunma ağrıları normal diyor
Merhaba bizde 5+3 te keseyi görebildik. Kalp atışı daha başlamadığı için 1 hafta sonraya randevu verdi doktorum pazartesi inşallah duyarız kalp atışını. Hiç içine korku düşürme, benim teyzem 4 çocuğunuda o şekilde doğurdu. Her hamileliğinde alttan dikiş attılar içerde tutabilmek için. Bol bol dinlen ağır iş yapma sürekli ayakta dolanma bebek iyice tutunana kadar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Kızlar merhaba bugün keseyi gördük çok şükür 6+1 olduğunı söyledi doktor biz 5+2 sayıyoduk. Ama kesenin aşağıda olduğunu söyledi. Yukarı çıkıp çıkmayacağını takip edicez haftaya gel kalp atışlarınada bakarız dedi. Çok yorulma dinlenmene bak dedi çok negatif değildi ama aşağıda olması düşük riski oluşturuyomuş. Varmı Böyle bi durumu yaşayan.
Selam, her hamilelik aynı olmuyormuş. Ben ilk bebeğimde sonuna kadar hiç sorun yaşamadım ama bu ikincisi şimdiden zorlayacak gibi görünüyor. Mide bulantısı, yorgunluk ve kasıklarda ara ara ağrı oluyor. Doktorum bebek yerleşiyor normal dedi. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Hanımlar mide bulantıları vs yaşamaya başladınız mı ? Benim 3-4 gündür midem bulanıyor. Sevdiğim şeyleri sevmemeye başladım. Mesela çayı kolayı çok severim bikac gündür canım istemiyor. Birde inanılmaz üşüyorum. Eskiden hiç üşümezdim. Şimdi ısınamıyorum resmen. Evin içinde hirkayla geziyorum, oturuyorsamda bacaklarıma battaniye örtüyorum. Hele uyku olayı Allahım YarabbimBütün gün uyuyorum. Akşama anca ayılıyorum. Sizce de erken degilmi bunlar için yahu ? Ama bende durum bu. Umarım zorlu bir süreç olmaz hiçbirimiz için. Ilk çocukta hiç bukadar erken olmamıştı belirtiler. 8. haftada mide bulantılarım başlamıştı, 12. haftaya kadar sürmüştü okadar. Birde 2. 3. aylarda deli gibi meyve ve turşu yiyordum. Ama uyku hali falan yoktu. Çalışabiliyordum rahatça. Şimdi çalışıyo olsam zorlancaktım demekki. Allah çalışan hamişlerin yardımcısı olsun.
Merhaba bizde 5+3 te keseyi görebildik. Kalp atışı daha başlamadığı için 1 hafta sonraya randevu verdi doktorum pazartesi inşallah duyarız kalp atışını. Hiç içine korku düşürme, benim teyzem 4 çocuğunuda o şekilde doğurdu. Her hamileliğinde alttan dikiş attılar içerde tutabilmek için. Bol bol dinlen ağır iş yapma sürekli ayakta dolanma bebek iyice tutunana kadar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Bilemesin ki2 oğlandan sonra bende ikiz kızlarım olsun isterdim ama buda erkek sanırım nasipp
Mrb canim yenimi ogrendin hamiş oldugunuSelam kızlar rabbim kısmet ederse bende eylül annesi olacağım inşallah bebislerinizin kalp atışını duydunuzmu acaba
belirtilerim ve hislerim sanki diğer hamileliklerim gibi kız olursa şaşırırım bir okadarda sevinirimBilemesin ki
Kiz yada erkek oldugunu
Yeni ogrenmedim canım yaklaşık iki haftadır biliyorum bende iki gün önce gittim 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadı birde kanamalarim var inan çok korkuyorumMrb canim yenimi ogrendin hamiş oldugunu
Ben suan 5 haftaligim ama daha gitmedim
6haftada gitmeyi düşünüyorum insallah ozaman duyarim
Canım bendede duyulmadı 6+4 te ama atışları gördük sadece çok şükür hiç sıkma canını daha erken bol bol dinlen inşallah tutunur bebeğin sana ama eğer aksilik olursa üzülme bebek sağlıksızdırki tutunamamıştır rabbimm hakkında hayırlısıını nasipp etsin güzel haberlerinii bekliyoruzzYeni ogrenmedim canım yaklaşık iki haftadır biliyorum bende iki gün önce gittim 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadı birde kanamalarim var inan çok korkuyorum
Bence belirti ve hisler yaniltabilirbelirtilerim ve hislerim sanki diğer hamileliklerim gibi kız olursa şaşırırım bir okadarda sevinirim
Canim kotu duşunme hemenYeni ogrenmedim canım yaklaşık iki haftadır biliyorum bende iki gün önce gittim 6 haftalık dedi ama kalp atışını duyamadı birde kanamalarim var inan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?