• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bir de yerleşme kanaması olursa erkek, olmazsa kız diyorlar. Tecrübe eden var mı acep 😀
Kızıma hamileyken yerleşme kanaması yaşamadım ama bunda yaşadım. Çin takvimi de erkek diyor. Hayırlısı bakalım. Kasık sancılarım sol tarafta oldu ama. Sancı soldaysa kız sağdaysa erkek derler. Kızımda da soldaydı. Kardeşimin hamileliğinde sağ tarafında sancı oldu. Onun oğlu oldu.

kızlar 6+3 buda benim fasulyem kesenin şekli hakkında yorumlarınızı merak ettiim keseye göre cinsiyet yorumu yapanlardan burdada var mıı😅😅
Ben anlamam ama sanki kese fasulye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız gibi geliyor bana. Seninki de erkeğe benziyor 😊

Biz de bugün 6+4de kalp atışını gördük hamdolsun🤩 nasıl da güzel atıyor minicik pıt pıt 💕 Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻
IMG_20200124_200502.jpg

Kizlar benim sol kasigimda 2 gundur bi sanci sızı gibi bisey var ara ara geliyor bazen artiyor . Boyle tek tarafli yasayan var mi
Aynı durum bu ayın başından beri var bende, daha az önce sadece sağ kasığıma şiddetli ağrı girdi ama dayanmaya çalışıyorum rahmin büyüdüğü zamanlar ya normaldir diye

Back