- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.541
Bende 3 hafta sonra falan giderim bidahaBenimde 7+5 bugün işte 9. Haftanın sonunda gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 hafta sonra falan giderim bidahaBenimde 7+5 bugün işte 9. Haftanın sonunda gideceğim
Maşallah canimbunlarda benim muhteşem 3lü şükürler olsun 26 yaşıma 3 tane bebiş sığdırdım herşeyden çok sevdim çünkü anne olmayı
4.3 mm demi kuzum seninkiBebek yokken keseyi bebek varken bebegi olcuyor benimki bu sekilde
Banada doktor geç döllenme olabilir dedi ama öyle mi değil mi tam bilmiyorum ben 6. Hafta da falan gördüm keseyi 3300 Dü değerimGeç döllenen arkadaşlar keseyi kac haftada gördünüz ve beta hcg kaçtı
Evet bebek 4.3 mm canim4.3 mm demi kuzum seninki
Pek anlamam ama kese şekline göre bir an içimden erkek gibi geçti kendimde yaptığım çıkarımda kese şekli böyle olunca erkek oluyor gibi geldi. İç ses.Ben de bugün gördüm sonunda bebişimi çok şükür.. 6+2 deyiz 5mm miş şuan. Kalp atışını duyamadık ama gördük pıt pıt atıyodu minicik :)
Ne kadarlık peki kuzum hafta olarak benim bebeğim 7+2 de 5mm gözüktü de çok mu küçük acaba diye düşündümEvet bebek 4.3 mm canim
Benim 6+2 de yapildi bu ultrason canim senin gec dollenme olabilir dedin ya sebebi odur belki bilemiyorum kiNe kadarlık peki kuzum hafta olarak benim bebeğim 7+2 de 5mm gözüktü de çok mu küçük acaba diye düşündüm
İnşAllah öyledir kuzumBenim 6+2 de yapildi bu ultrason canim senin gec dollenme olabilir dedin ya sebebi odur belki bilemiyorum ki
bunlarda benim muhteşem 3lü şükürler olsun 26 yaşıma 3 tane bebiş sığdırdım herşeyden çok sevdim çünkü anne olmayı
Yaa ben de oyle hissediyorum bakalim hamis hislerimiz tutacak mi ?Pek anlamam ama kese şekline göre bir an içimden erkek gibi geçti kendimde yaptığım çıkarımda kese şekli böyle olunca erkek oluyor gibi geldi. İç ses.
ilaç derken?Maşallah canim
İnsallah 3 de kucagina almak nasip olur
İlac yada başka bisey kullandinmi cnm
ay yok 3uz filan değil biri 4 yaşında biri 1 yaşında 3.yu bekliyorumYaaa muhteşemmm birşey bu maşallah sübhanallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm. Normal yollamı hamile kaldın tüp bebek mi yada ne bilim ilaç falan kullandın mı hiç? Çok şaşırdınız mı? Ay çok heyecanlı yaaa
Hepimiz 3 üz sandıkay yok 3uz filan değil biri 4 yaşında biri 1 yaşında 3.yu bekliyorum
erkek gibi canım ben artık tecrübe de ettiğim icinkızlar 6+3 buda benim fasulyem kesenin şekli hakkında yorumlarınızı merak ettiim keseye göre cinsiyet yorumu yapanlardan burdada var mıı
Ayy çok istiyorum ilk çocupumun erkek olmasınıı innşallah çin takviminde kız diyor çevremdekilerde bi çirkinleştin kesin kız modundalar kız annenin güzeeelliğinii alırmışmışmış Kızımmda olsun istiyorum tabii orası ayrıerkek gibi canım ben artık tecrübe de ettiğim icin