2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya ben çok kötüyüm sabahtan beri bişey yiyemedim bir tane salatalık Yedim onu da kustum su bile içemiyorum midem sürekli kımıl kımıl çok kötüyüm

Ben de bugün gördüm sonunda bebişimi çok şükür.. 6+2 deyiz 5mm miş şuan. Kalp atışını duyamadık ama gördük pıt pıt atıyodu minicik :)
Pek anlamam ama kese şekline göre bir an içimden erkek gibi geçti kendimde yaptığım çıkarımda kese şekli böyle olunca erkek oluyor gibi geldi. İç ses.

bunlarda benim muhteşem 3lü şükürler olsun 26 yaşıma 3 tane bebiş sığdırdım herşeyden çok sevdim çünkü anne olmayı

Yaaa muhteşemmm birşey bu maşallah sübhanallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm. Normal yollamı hamile kaldın tüp bebek mi yada ne bilim ilaç falan kullandın mı hiç? Çok şaşırdınız mı? Ay çok heyecanlı yaaa

kızlar 6+3 buda benim fasulyem kesenin şekli hakkında yorumlarınızı merak ettiim keseye göre cinsiyet yorumu yapanlardan burdada var mıı

Eklentiler

• 015DA8C7-1719-4965-964D-DED59B1DF54C.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 55
ay yok 3uz filan değil biri 4 yaşında biri 1 yaşında 3.yu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…