- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.521
Hahahah erkek cocuklarida pek hareketli oluyoe ya, sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsunValla allah yardımcın olsun canım benımde bir oğlum var tüm enerjimi ona veriyorum işi iyice boşladım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah erkek cocuklarida pek hareketli oluyoe ya, sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsunValla allah yardımcın olsun canım benımde bir oğlum var tüm enerjimi ona veriyorum işi iyice boşladım![]()
Sağol kuzum folic trio verdi doktorNe güzel canım sevindim![]()
Anladım çok teşekkürlerAcıbadem doğum teminatı için 6 ay bekleme süresi var. sadece anadolu tamamlayıcıda yok fakat onda da sigorta yapılırken gebe olmamış olmanız gerekiyor. son adet tarihine bakılıyor. Demir Hayat ve Türk Nippon gebeyken de sigorta yapıyor.
Siz atin bakalim bi ultrason goruntunuzu
6 mm mi kuzum kesen ne kadar
[/QUOTE
canım benim artık keseyi ölçmüyor doktor bebişi ölçüyor bebişte 6.83mm olmuş keseyi ölçmüyor
Ahhh kuzum benim üçüzmü senin bilmiyordum ben Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinbunlarda benim muhteşem 3lüşükürler olsun 26 yaşıma 3 tane bebiş sığdırdım herşeyden çok sevdim çünkü anne olmayı
![]()
Kesenin içinde bişi var gibi sanki ama nasıl görüntü aldıysa artık mantıklı ama hiç düşünmedim ben öyle sağolun yasanırım görüntüyü hiç büyütmeden ölçmüş. yanılma payı yüksek olur tabii. ayrıca yolkun da görünmemesi normal bu durumda. büyütüp bakmıştır elbet diye tahmin ediyorum herşeyin normal olduğunu söylediğine göre...
Banada 3 hafta sonra gel dedi tam net kalp atisi duymak ve sizinde dinlemeniz icin
Merhaba canım benim lekelenmem adetten üç gün sonra başladı hala da devam ediyor. Kahverengi olduğu için ve kanama şeklinde olmadığı için iki Farklı doktora gitmeme rağmen olabilir dediler. Ki gittiğim doktorlardan biri bir Prof. perinatolog. Bana dinlen ağır iş yapma ama günlük hayatına devam edebilirsin eğer bu sağlıklı bir gebelikse kalır değilse düşer dediler. Kese yeni daha 6 mm kalp atışını henüz duymadık.
Olcumu pek iyi yapamamis acikcasi . 6.5 cm yaziyor yukarda o da kese boyutu oluyor sanirim
Bebek yokken keseyi bebek varken bebegi olcuyor benimki bu sekilde
Maşallah helal olsunbunlarda benim muhteşem 3lüşükürler olsun 26 yaşıma 3 tane bebiş sığdırdım herşeyden çok sevdim çünkü anne olmayı
![]()
Merhaba ben 3-4 sene önce yaptırmıştımMerhaba ben de Acıbadem sigortayı araştırıyorum da siz hamile kalmadan önce mi yaptırmıştınız?
Sağol kuzum folic trio verdi doktor![]()
6,5 cm kese boyuty değil bence çünkü 5mm dedi kese boyutuna 6.5 cmde bebekte görünmesi lazım büyütme oranı fln mı acaba bilemedimOlcumu pek iyi yapamamis acikcasi . 6.5 cm yaziyor yukarda o da kese boyutu oluyor sanirim
Anladım kuzum bende normalde 7+2 deyim dün doktor bebeği 5mm ölçtü küçük değil mi dedim geç döllenme olmuş olabilir dedi