• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ve hosbuldumm kizlaarr 😁
Ya dogum kardesimin dugununden bir hafta ønce falan artik lohusa lohusa gitcem :))) gelin odasinda dururuz mecbur, arada annem bazen yengem ilgilencek, nasip iste ❤

Siz atin bakalim bi ultrason goruntunuzu
0B3BBE14-9346-4503-84D8-CC5CCD8C69CD.jpeg

6 mm mi kuzum kesen ne kadar
[/QUOTE
canım benim artık keseyi ölçmüyor doktor bebişi ölçüyor bebişte 6.83mm olmuş keseyi ölçmüyor
bunlarda benim muhteşem 3lü 😄şükürler olsun 26 yaşıma 3 tane bebiş sığdırdım herşeyden çok sevdim çünkü anne olmayı🤗🤗
Ahhh kuzum benim üçüzmü senin bilmiyordum ben Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin

sanırım görüntüyü hiç büyütmeden ölçmüş. yanılma payı yüksek olur tabii. ayrıca yolkun da görünmemesi normal bu durumda. büyütüp bakmıştır elbet diye tahmin ediyorum herşeyin normal olduğunu söylediğine göre...
Kesenin içinde bişi var gibi sanki ama nasıl görüntü aldıysa artık mantıklı ama hiç düşünmedim ben öyle sağolun ya 🙏🏻 Karnımdan baktı 5mm kese yolk var dedi ama tam emin olamadı sonra vajinal baktı kesin var yolk dedi bu görüntüyü verdi 5mm olmayıca altta yazan rakam şüpheye düştüm bi de vajinal usg bi hafta önden denilio bu durumda haftaya karından yine belli olmayacak mı bebek bi hafta sonra gel dedi ama..

Merhaba canım benim lekelenmem adetten üç gün sonra başladı hala da devam ediyor. Kahverengi olduğu için ve kanama şeklinde olmadığı için iki Farklı doktora gitmeme rağmen olabilir dediler. Ki gittiğim doktorlardan biri bir Prof. perinatolog. Bana dinlen ağır iş yapma ama günlük hayatına devam edebilirsin eğer bu sağlıklı bir gebelikse kalır değilse düşer dediler. Kese yeni daha 6 mm kalp atışını henüz duymadık.

Benim de lekelenmem oldu Doktorum bana da düşeceği varsa düşer saglikliysa kalır dedi. Ama yine de progestan vermisti

Anladım kuzum bende normalde 7+2 deyim dün doktor bebeği 5mm ölçtü küçük değil mi dedim geç döllenme olmuş olabilir dedi

Back