- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.501
Acıbadem sigorta cnmIçeriğinasil acaba hangi sigorta ve ne zaman yatirdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıbadem sigorta cnmIçeriğinasil acaba hangi sigorta ve ne zaman yatirdiniz
Yok tatlım yaptırmayıda düşünmüyorumkızlar sizin özel sağlık sigortanız var mı ya da yaptırmayı düşünen var mı ?
Nee guzel masallah . Isaretli yer bebek mi acaba net goremedim de merak ettim kalp atisi ile ilgili birsey dedi miŞimdi geldim hastaneden bebişim sağlıklı sorun yok dedi ilk baştan beri 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme dedi kan tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyon yok dedi ama yine de bi kültür yapalım dedi trombositlerin güzel iğneye devam edeceğiz dedi folik asit yarım yarım iç dedi bu ara folik asitle ilgili hiç hoş şeyler duymuyorum dedi sonrada folbiol değil de GEBYFOLL başlayalım dedi bizden bu kadar
Banada 3 hafta sonra gel dedi tam net kalp atisi duymak ve sizinde dinlemeniz icinAma açıp öyle dinletmedi sadece kendi dinledi. Ve normalde ayda bir gek diyordu şimdi 2hafta sonra gel dedi Bi sorun mu varacaba
Anladim canim yinede bir sansimi deniyeyim.İnşAllah canım çok minik görmüştü bende biraz endişe etmiştim ama bana normalde 6 bine yakın veya geçmiş olması lazım görmemiz için demişti ama gördü yani
Çok teşekkür ederim evet işaretli olan yer geçen hafta görmüştük canım kalp atışını zaten bu haftada izledik Zararlı olabileceğini düşünüyor doktorum o yüzden dinletmiyor qNee guzel masallah . Isaretli yer bebek mi acaba net goremedim de merak ettim kalp atisi ile ilgili birsey dedi mi
Anladim canim zaten 1 kere dinletiyorlar diye biliyorum darisi bizlere insallahÇok teşekkür ederim evet işaretli olan yer geçen hafta görmüştük canım kalp atışını zaten bu haftada izledik ☺ Zararlı olabileceğini düşünüyor doktorum o yüzden dinletmiyor q
Aynen ya rahatladım bende . Çok teşekkür ederim hepinizeAaa çok sevindim o zaman canım iyi oldu gittiğim bak içimiz rahatladı☺
Merhaba canım benim lekelenmem adetten üç gün sonra başladı hala da devam ediyor. Kahverengi olduğu için ve kanama şeklinde olmadığı için iki Farklı doktora gitmeme rağmen olabilir dediler. Ki gittiğim doktorlardan biri bir Prof. perinatolog. Bana dinlen ağır iş yapma ama günlük hayatına devam edebilirsin eğer bu sağlıklı bir gebelikse kalır değilse düşer dediler. Kese yeni daha 6 mm kalp atışını henüz duymadık.Boyle birsey yasayan olmadi hic kizlar
Ama bana sorarsan ben kendime çok umut bağlamıyorum yine de hayırlısı diyorum çünkü gebelikte lekelenme kanama istenilen bir durum değil maalesef.Rabbim nasip ederse olur , etmezse olmazBoyle birsey yasayan olmadi hic kizlar
6 mm mi kuzum kesen ne kadarŞimdi geldim hastaneden bebişim sağlıklı sorun yok dedi ilk baştan beri 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme dedi kan tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyon yok dedi ama yine de bi kültür yapalım dedi trombositlerin güzel iğneye devam edeceğiz dedi folik asit yarım yarım iç dedi bu ara folik asitle ilgili hiç hoş şeyler duymuyorum dedi sonrada folbiol değil de GEBYFOLL başlayalım dedi bizden bu kadar
Bencede git Bi dene şansını bakalımAnladim canim yinede bir sansimi deniyeyim.
yarin. daha hic gitmedim doktora.sadece acile gidip beta hcg baktiriyom☺
Az once hastaneden ciktim 120+ydi degerim 376 olmuş kızlarr
Merhaba ben de Acıbadem sigortayı araştırıyorum da siz hamile kalmadan önce mi yaptırmıştınız?Acıbadem sigorta cnm
Siz atin bakalim bi ultrason goruntunuzuKızlar ultrason sonuçlarınızı rica etsem atabilir misiniz doktor üstten bakınca 5mm demişti alttan usg görüntüsünde 2,52 mm yazıyor Yolk kesesini gördüm dedi örnek görüntülere baktım hiç bnmkine benzemiyor
Merhaba ben de Acıbadem sigortayı araştırıyorum da siz hamile kalmadan önce mi yaptırmıştınız?