2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şimdi geldim hastaneden bebişim sağlıklı sorun yok dedi ilk baştan beri 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme dedi kan tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyon yok dedi ama yine de bi kültür yapalım dedi trombositlerin güzel iğneye devam edeceğiz dedi folik asit yarım yarım iç dedi bu ara folik asitle ilgili hiç hoş şeyler duymuyorum dedi sonrada folbiol değil de GEBYFOLL başlayalım dedi bizden bu kadar

Eklentiler

• 0942E772-0611-4CEE-B13A-96ECA25A3318.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 70
Nee guzel masallah . Isaretli yer bebek mi acaba net goremedim de merak ettim kalp atisi ile ilgili birsey dedi mi

Nee guzel masallah . Isaretli yer bebek mi acaba net goremedim de merak ettim kalp atisi ile ilgili birsey dedi mi
Çok teşekkür ederim evet işaretli olan yer geçen hafta görmüştük canım kalp atışını zaten bu haftada izledik Zararlı olabileceğini düşünüyor doktorum o yüzden dinletmiyor q

Çok teşekkür ederim evet işaretli olan yer geçen hafta görmüştük canım kalp atışını zaten bu haftada izledik ☺ Zararlı olabileceğini düşünüyor doktorum o yüzden dinletmiyor q
Anladim canim zaten 1 kere dinletiyorlar diye biliyorum darisi bizlere insallah

Boyle birsey yasayan olmadi hic kizlar
Merhaba canım benim lekelenmem adetten üç gün sonra başladı hala da devam ediyor. Kahverengi olduğu için ve kanama şeklinde olmadığı için iki Farklı doktora gitmeme rağmen olabilir dediler. Ki gittiğim doktorlardan biri bir Prof. perinatolog. Bana dinlen ağır iş yapma ama günlük hayatına devam edebilirsin eğer bu sağlıklı bir gebelikse kalır değilse düşer dediler. Kese yeni daha 6 mm kalp atışını henüz duymadık.

6 mm mi kuzum kesen ne kadar

Kızlar ultrason sonuçlarınızı rica etsem atabilir misiniz doktor üstten bakınca 5mm demişti alttan usg görüntüsünde 2,52 mm yazıyor Yolk kesesini gördüm dedi örnek görüntülere baktım hiç bnmkine benzemiyor

Son düzenleme:
Merhaba ben de Acıbadem sigortayı araştırıyorum da siz hamile kalmadan önce mi yaptırmıştınız?

Acıbadem doğum teminatı için 6 ay bekleme süresi var. sadece anadolu tamamlayıcıda yok fakat onda da sigorta yapılırken gebe olmamış olmanız gerekiyor. son adet tarihine bakılıyor. Demir Hayat ve Türk Nippon gebeyken de sigorta yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…