2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar iki gun önce beta 70 di bugun tekrar verdim 280 cıktı. henuz doktora gitmedim 6 şubata aldım randevu bu degere göre o tarihte kalp atışı duyulur mu acaba 6+4 oluyo
Benim carsamba günü 297,1 idi doktor kese icin salı gel dedi. Haftaya haftasonu gelsem kalp atışı duyulur mu dedim. Geç döllenme olmuş keseden iki hafta sonra duyulur dedi

Merhaba hanimlar.. bende ikinciyi bekliyorum.. bir bucuk yasinda bi oglum var.
Muhtemel dogum tarihi 24 eylül, 26 yasindayim ve 75 kiloyum..
Umarim hepimiz guzel bir hamilelik geciririz, evlatlarimizida sag salim kucagimiza aliriz Allahin izniyle
Hoşgeldin aramıza

Kızlar merhaba bugün keseyi gördük çok şükür 6+1 olduğunı söyledi doktor biz 5+2 sayıyoduk. Ama kesenin aşağıda olduğunu söyledi. Yukarı çıkıp çıkmayacağını takip edicez haftaya gel kalp atışlarınada bakarız dedi. Çok yorulma dinlenmene bak dedi çok negatif değildi ama aşağıda olması düşük riski oluşturuyomuş. Varmı Böyle bi durumu yaşayan.

Kızlar merhaba
Bitsey sorcam. Kafama çok takıldı. Ben 5 haftada kesti gördük ve Doktorum bebek içinde dedi geçen hafta gittik kalp atışı için gördü kendisi Bi sıkıntı yok dedi ama bana açık dinletti 2hafta sonrada gem dedi. Progestan kullaniyordum onu biraktiracak

Ne güzel iste canım hayırlı olsun

Hayır canım hatırladığım kadarıyla görmemiştik doktor bir şey dememisti çünkü

Ultrasonla bakti doktor kizlar rahim kalın gözüküyor gayet iyi dedi. Henüz gözükmez cok yeni daha başındayız dedi. Hcg aldi 2 saate falan cikicak sonuc insallah artmıştırrrr

Içeriğinasil acaba hangi sigorta ve ne zaman yatirdiniz
Benim 3-4 senedir var canım hamilelik doğum ne kadar karşılıyor şu an bilgim yok gittiğim zaman öğreneceğim ama kapsamlı olduğu için karşılar diye düşünüyorum şimdilik arayıp konuşmadım da daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…