- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.441
Ooo hanimlar nasil yetiscem size hem okul hem is hemde oglum var, MasAllah 231 sayfa etmissiniz simdiden :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi görüşücem dr ile de o yüzden hemen yazmak istedim Çok saolun sakinledim valla buradan okuduklarımlaYanlis yonlendirmis olmakta istemem tabi ama benim dr sorun olmaz dedi. Kendi dr sor yinede
Canım söyle beni cidden rahatlattı bir hafta hiç bir sey yiyememiştim şimdi yiyorum tabi etkileri sıfıra indirmiyor ama faydasını gördüm birde türkiyede yazdırma imkanı olan biri varsa yazdırsın canım ben eczanede iki kutuya 17 ödedim direk alsam tek kutu 50tl imişPrilam kullanan arkadaşlar bulantinizi kestimi.Memnun musunuz?Ben türkiyede yaşamıyorum memnunsaniz bulantinizi kestiyse ben getirtmek istiyorum ilaci
Valla allah yardımcın olsun canım benımde bir oğlum var tüm enerjimi ona veriyorum işi iyice boşladımOoo hanimlar nasil yetiscem size hem okul hem is hemde oglum var, MasAllah 231 sayfa etmissiniz simdiden :)))
Merhaba hanimlar.. bende ikinciyi bekliyorum.. bir bucuk yasinda bi oglum var.
Muhtemel dogum tarihi 24 eylül, 26 yasindayim ve 75 kiloyum..
Umarim hepimiz guzel bir hamilelik geciririz, evlatlarimizida sag salim kucagimiza aliriz Allahin izniyle
Ooo hanimlar nasil yetiscem size hem okul hem is hemde oglum var, MasAllah 231 sayfa etmissiniz simdiden :)))
Çok sağol canımCanım söyle beni cidden rahatlattı bir hafta hiç bir sey yiyememiştim şimdi yiyorum tabi etkileri sıfıra indirmiyor ama faydasını gördüm birde türkiyede yazdırma imkanı olan biri varsa yazdırsın canım ben eczanede iki kutuya 17 ödedim direk alsam tek kutu 50tl imiş
Ay canım bilemiyorum ki belki de enfeksiyon dan bugün doktora gideceğim yine tahlilleri göstermeye miniğimi görmeyeHamilelik hormonları iyiden iyiye kendini belli ediyor canım.
kızlar sizin özel sağlık sigortanız var mı ya da yaptırmayı düşünen var mı ?Ay canım bilemiyorum ki belki de enfeksiyon dan bugün doktora gideceğim yine tahlilleri göstermeye miniğimi görmeye
Canım daha kese gorunmediginden progestan vermediler. Doktor rahim bir.anda kalınlaşır, kalınlaşırken de icini temizler dedi. Kan olmadığı sürece korkma dedi. Sağlıklı bir.gebeliğe benziyor dedi.Ne yaptij cNim merak ettim yaz bizede. Ne dediler
Hayırlı olsun. HosgeldinMerhaba hanimlar.. bende ikinciyi bekliyorum.. bir bucuk yasinda bi oglum var.
Muhtemel dogum tarihi 24 eylül, 26 yasindayim ve 75 kiloyum..
Umarim hepimiz guzel bir hamilelik geciririz, evlatlarimizida sag salim kucagimiza aliriz Allahin izniyle
Canim benim yok birde şimdi yaptırsan hamile olduğun için ya karşılamıycak ya da çok yüksek fiyat verecek hamileliği dahil edipkızlar sizin özel sağlık sigortanız var mı ya da yaptırmayı düşünen var mı ?
Aaa çok sevindim o zaman canım iyi oldu gittiğim bak içimiz rahatladıCanım daha kese gorunmediginden progestan vermediler. Doktor rahim bir.anda kalınlaşır, kalınlaşırken de icini temizler dedi. Kan olmadığı sürece korkma dedi. Sağlıklı bir.gebeliğe benziyor dedi.
Canim nasilsinBeni de ekler misiniz? Tahmini doğum 23 eylül.
Hayirli olsun canim.benimki de gec dollenme gibi duruyor.benimde sat 10 aralik ben 16 ocakta testimde beta hcg degerim 25 ile ogrendim.iki gun once 830 du az once yine kan vermeye gittim. senin adetin kac gun geciktiginde ogrendin.Kızlar ben de tahminlerime göre eylül annesiyim Allah’ın izniyle Dün öğrendim gebeliğimi. Sat 12 aralık ancak sanırım gec döllenme oldu benim. Son 2-3 aydır döngüm 38 gün sürüyor çünkü. Değerim dün kanda 120+ çıktı. Bana düşük geld ancak. Sizce nasıl değerim endişeleniyorum açıkçası. Yarın doktora gidip yeniden kan vereceğim.
iki can hamilelik sigortası varmış sadece hamileyken yapılan o konuda bilginiz var mıCanim benim yok birde şimdi yaptırsan hamile olduğun için ya karşılamıycak ya da çok yüksek fiyat verecek hamileliği dahil edip
1 ay sonra sanırım 2li test zamanına denk geliyor değil mibizde duyduk kalp❤ atışını icim rahat 1 ay sonra tekrar görüşeceğiz