• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben de tahminlerime göre eylül annesiyim Allah’ın izniyle 😊 Dün öğrendim gebeliğimi. Sat 12 aralık ancak sanırım gec döllenme oldu benim. Son 2-3 aydır döngüm 38 gün sürüyor çünkü. Değerim dün kanda 120+ çıktı. Bana düşük geld ancak. Sizce nasıl değerim endişeleniyorum açıkçası. Yarın doktora gidip yeniden kan vereceğim.
benim de geç döllenme olmuştu, ilk değerim 100 çıkmıştı, ilk başta önemli olan iki günde bir en az 2 katına çıkması, belirli bir değerden sonra baktırmaya gerek yok diyorlar sadece ultrason takibine geçiyorlar, ben de 3-4 kez baktırıp bırakmıştım

merhaba kızlar
6+1 de bugün kalp atışını duyduk herşey yolunda dedi doktorum.birdahaki kontrolümüz 1 ay sonra
merhaba, biz 6+2de kalp atışını gördük ama duyamadık, sorun olup olmadığını sordum, normal daha çok küçük dedi, sonraki kontrolde bakalım dedi, ama evham yapıyorum bu günlerde genelde duymuşlar kalp atışını:KK61:

merhaba, biz 6+2de kalp atışını gördük ama duyamadık, sorun olup olmadığını sordum, normal daha çok küçük dedi, sonraki kontrolde bakalım dedi, ama evham yapıyorum bu günlerde genelde duymuşlar kalp atışını:KK61:
Kalp stisini dinletmiyolar ki sadece gosteriyolar ordadaki pit pit dan anliyosun. Bi sey surekli yanip sonuyo. Bu haftalar kalp dinlenmesi icin uygun degil bebek rahatsiz oluyormus kalp dinlemek icin gonderilen sesten. Dr un anlatmadi mi bunlari?

Ben de geçen ay kullandım canım ama olmadı :( tek yumurtam vardı. Senin kaç taneydi günde kaç hap kullandın? Bir de eşinde sıkıntı var mıydı ? Çok soru sordum kusura bakma :/
Zaten ben 3 hamileliğimde de ilk seferinde hamile kalmadım canım... Adetin 3.gğnğ başlıyorum klomene sabah bir akşam bir kullanıyorum 5 gün sürüyor.. Bu geçen ay 2 yumurta olmuştu ama hamile kalmadım bu ay bir yumurta oluşmuştu hamile kalmışım... Kocamda bir sıkıntı yok.. Aklına takılanları sorabilirsin tabiki yardımcı olmak isterim...

Kalp stisini dinletmiyolar ki sadece gosteriyolar ordadaki pit pit dan anliyosun. Bi sey surekli yanip sonuyo. Bu haftalar kalp dinlenmesi icin uygun degil bebek rahatsiz oluyormus kalp dinlemek icin gonderilen sesten. Dr un anlatmadi mi bunlari?
gördük zaten, dinletecekti birkaç saniyelik ama duyamadık, şu aşamada doktorumun bebeğe zararlı bir şey yapacağını düşünmüyorum oldukça iyi bir doktora gidiyorum, bu haftalarda dinleyen çok kişi tanıyorum

Herkese selamun aleyküm.Ben 11 yıl önce kızıma hamile kaldığımda bu foruma üyelik açmıştım.Şimdi inşallah nasip olursa 3.çocuğuma hamileyim ve inşallah eylül-2020 doğum olacak.Ankaradan yazıyorum.Benim sorum Ankarada gidebileceğim bi doktor veya hastane varmıdır bildiğiniz,tavsiye edeceğiniz?.Ben iki çocuğumu da Batıkent bilgi hastanesinde doğurdum.Doktorum Selçuk ASLAN dı.Fakat şimdi selçuk bey Akay Lokman Hekim'e geçmiş ve orası bana çok pahalı geliyor.Bana fikir verecek varmıdır?

Canim hic korkma ben de 6+2 de kalp atisini gorduk dinletmedi cok kucuk diye❤

gördük zaten, dinletecekti birkaç saniyelik ama duyamadık, şu aşamada doktorumun bebeğe zararlı bir şey yapacağını düşünmüyorum oldukça iyi bir doktora gidiyorum, bu haftalarda dinleyen çok kişi tanıyorum
Canim herkesin degeri vs farkli ondan gelişimlerde farklı

Zaten ben 3 hamileliğimde de ilk seferinde hamile kalmadım canım... Adetin 3.gğnğ başlıyorum klomene sabah bir akşam bir kullanıyorum 5 gün sürüyor.. Bu geçen ay 2 yumurta olmuştu ama hamile kalmadım bu ay bir yumurta oluşmuştu hamile kalmışım... Kocamda bir sıkıntı yok.. Aklına takılanları sorabilirsin tabiki yardımcı olmak isterim...
Tamam canım teşekkürler 🙏🏼

SeN naptın cnm kahve lekelenmen vardı sanırım? Ağızdan nie alıosun cnm yab etki oluyorsa progestanı? Kaç mg lik kullanıosun?
Ben fitil gibi seyleri kullanamiyorum. 200 mg lik 3 tane iciyorum gunde. Bi geliyor bi gidiyor gun gun tutmuyor lekeler bakalim nolack. Dunde dr a gitmiştim hersey normal en kötüsünü düşünme hemen dedi.

Back