2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çişli bezi oluyor hatta üzerime işiyor genelde ama mama yiyince kaka yapıp anne sütünde neden yapmıyor anlamadım
Anne sutu daha kolay sindirildiği için olabilir tamamını sindiriyor demekki ne guzel

Bu gece carsafta sallayarak uyutmaya gectik cok etkili oldu 5dk da uyudu aklıma dogurmadan onceki artistliklerim geldi yok sallamaya alıştırmam kucaga alıştırmam
Kız ayakta sallamak neysede çarşafta sallamak baya cesaret işi ben kızımı alıştırmıştım bekleki baba gelsin sallayalımda uyusun.
En son yaptım çingen salıncağıda öyle kurtuldum.Ayakta salla bacım bu bebeler hemen alışıyolar ve hep istiyolar.

Bende çarsaf ta salladım bugün yerine bırakınca anında uyandı sağolsun

Su an kac kilosun canm bnde cok zayofim gidiyo hemen dogun kilolarim yiyorum ama alamiyorm 61 ile doguma gittim suan 54 m
62 ile doğuma gittim 51-52 arasında değişiyorum 47 kiloyla hamile kalmıştım 4-5 kilo daha var gözüküyor ama nerede anlamadım cok az göbek kaldı cok cok az da basen hamile kalmadan önceki Halime geri döndüm neredeyse inşallah kızımın iştahı bana değil de babaya benzer maşallah adam benim doğum kilolarını kendi üstüne aldı sanki aldıkça alıyor

Aksam kendimi tutamadım kv işkembe corbası yapmıştı bişi olmaz dediler içmez olaydım yavrum kıvrandı ilk defa boyle oldu kıyamadım

Ben de bu aralar nem olayına taktım sabaha benim bile burnum kuruyor tıkanıyor artık bebeğimin de olmaya başladı ama ölçüm için bile bir şey almamışım siz ne kullanıyorsunuz
Odaya tencerede kaynar su mu bıraksak

Tencere mantıklı medisana oda derecesi cnm nem oranı da gösteriyor

Dün bi mucize olmuştu ve uyumuştu bu bebe dimi? Ben kendimden geçtim artık onun gözler faltaşı
Yine zalım geceler takılıyoruz
O değilde ben onca uyutmaya uğraştım uyumadı sabaha kadar iyice yoruldu birazdan eşim uyanacak ve yorulmuş bebeyi 2 dk. Da uyutup bak nasıl uyuttum diyecek ona sinirim bozuluyo

O değilde ben onca uyutmaya uğraştım uyumadı sabaha kadar iyice yoruldu birazdan eşim uyanacak ve yorulmuş bebeyi 2 dk. Da uyutup bak nasıl uyuttum diyecek ona sinirim bozuluyo
Kolik mi acaba niye o kadar uyumamış ki. benim kızım da kac zamandır akşam 6 dan gece 12 ye kadar sürekli ağıt halinde sürekli meme istiyor ama onda da bırakıyor uyumak için 5 saniye sonra aniden gözlerini açıp bağırmaya başlıyor kaç gündür bu şekilde diğer saatlerde gayet sakin artık göğsüm tahriş oluyordu dün sıkı kundak yapıp zorla emzik tutturup kolik müziği açtım aniden sustu ve aniden uyudu tabi sonra tekrar başladı saatini doldurana kadar daha kaç gün böyle devam eder bilmiyorum ama umarım çok sürmez

İnşallah sürmez insan tükeniyor gerçekten. Benim ki dün gece 1 buçuğa kadar aralıksız uyudu sanırım çok uyuduğu için uyumadı 1 buçuktan sonra. Kolikte bebeğin sürekli ağlaması gerekiyor sanırım bizimki sürekli ağlamadı ama sabit yatmakta istemiyor ya kucağımda tutucam ya omuzumda sırtını sıvazlicam ya ayağımda sallicam ya evin içinde gezdiricem vs. . gibi şeyler istiyor. Yada konuşucam sürekli sabit yatınca 5 dk. Kadar yatıyo sonra ağlıyor. Kolik gibi de değil sanki anlayamadım henüz.

Biri benim kızımı mı tarif etti
Kolik değiller gibi. Benimki de kucaktayken ağlamıyo. Sürekli şarkı söylememi istiyo.

Şu an emiyo. Ortada hiçbir şey yok bir anda ağlamaya başlıyo

Ben bikaç kez geldim sonradan doktor değiştirdim medicanada yaptım doğumu, öğrendiğim iyi oldu bizede en yakın hastane orası arabayla 5 dk

Kızlar bozayı kim söylemişti hatırlamıyorum ama Allah razı olsun bikaç gündür sütüm az gibiydi dün akşam 1 bardak boza üstüne 1 litre su içtim sütüm arttı.
Ben soylemistim cnm. Afiyet olsun bol sutler olsun insallah.

Ben de henuz duzeni kuramadim. Yapisik ikiz gibiyiz gun boyu. Biraz uzun uyursa kizimla biseyler yapmaya calisiyorum ya da ben de uyuyorum. Annem bende ama haftaya gidicek o da ne yapicaz bakalim.. psikolojik cokmezsem iyi..
Yikaman gerekiyo cnm garmastan suruyosan.
Bi de surdukten sonra seffaf folyoyla sar meme ucunu atlete degip cekmesin. Memede kalsin.
Tahin yagini da dene bence onu da surunce seffaf folyoyla sar. Sifa olsun insallah.

Nasil yani?? Nasil anladin sahte oldugunu??
Ben de vefa aliyorum onun tadi guzel geliyo gecen eaim baska marka almis pek sevmedim.

Bana niye onu vermediler okadar çarpıntım oldu ölecem sandım
Yaa sen de mi?? Ben de cok kotu oldum tansiyoum cikti 19lara beni uyutuun diye bagirdim yine de uyutmadi pis kadin..
Onceki dogumumda dikme asamasinda uyutmuslardi. Bunda yapmadilar. Hst farki iste..

Evet bizde de yumurta, tas, para verilir. Ama bu 40ta cikamam ben de anca senin gibi ust kat komsuya giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…