2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar yemeklere karşı çok isteksizlik var bende, mide bulantısı da değil ama midem çok ekşiyor bu kadar erkenden olur mu ki böyle belirtiler . Yarın 3. Testi yaptiricam artışı takip etmek için insallah degerim yükselmiştir.

Benim kaydımı sağlık ocağı ilk beta ölçğmünde yaptı. İkinci değerim yükseldimi diye gittiğimde de diğer gerekli lan testlerini yaptı.kadın doğum Doktoru için 6-7 hafta daha iyi net olarak görülmesi için. ilk hamileliğim de (düşük oldu) ben çok erken başladım doktora gitmeye 5.haftada gitmiştim kese için çok küçük deyip bebek için bir şey dememişlerdi. Ben ondan 7. Haftayı bekliyorum :) birde daha önceki sayfada değerler ile ilgili mesaj bekliyordunuz ya e nabızı indirin sizde tahlilleri görebiliyorsunuz işlem hızlanmış olur arayıp değerim çıktı nasıl diye sorabilirsiniz. Hepimiz için bu süreçte doktorlara gitmek ne yazık ki çok riskli Bunu bilmiyordum bunuda deneyeceğim teşekkürler :)

Sabrınıza hayran kaldım. Ben 7. Haftaya kadar ölürüm heralde benm de ilk gebeliğim kimyasal oldu. Busefer gecikmemde hemen test yapmıcam demiştim daha regl tarihim gelmeden test yaptım:)
Teste bende öyle demiştim dayanamadım adet tarihim den önce yapmıştım çok iyi anlıyorum sizi :) 3 ay doktordan çıkmayıp sonunda düşük olunca bunda olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah sağlıkla lucaklarımıza alırız

İnşallah allah yardımcımız olsun

Canım ilk tahlilimde e nabizi sürekli takip ettim oraya eklenmedi en son gittim kebdim aldım sonucu az önce tekrar baktım en son Şubat ayindski tahlil sonuçlarım görünüyor bu ay hiç eklenmemis

Sabrınıza hayran kaldım. Ben 7. Haftaya kadar ölürüm heralde benm de ilk gebeliğim kimyasal oldu. Busefer gecikmemde hemen test yapmıcam demiştim daha regl tarihim gelmeden test yaptım:)
Canm kimyasal gebelik nasıl oluyor çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum

Bende şuan ne yesem diye düşünüyorum yalnız ekşime bendede var ondan yeme ihtiyacı duyuyorum

Canm kimyasal gebelik nasıl oluyor çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum
kimyasal gebelik soyle oluyor. kese olusmadan vucut kendisi atiyor. hani her 2 gunde bir betanim 2 ye katlanmasi gerekli ya. kimyasalda katlanmiyor. az artiyor sonra azalip 0 laniyor ve regl oluyorsun. ama biraz fzla sanciyla. ve suan karantinadan dolayi kan veremiyorum ya oyuzden surekli aklmda ya 2 kat artmadiysa korkusu var cok korkuyorum

Anladım canm test varsa onunla takip edebilirsin rengin koyulasmasiyla

Bende eksime fln yok ama inanılmaz uykum geliyor hep ve halsizlik çöküyor ara ara önceki hamileliğimin 4 ayı aşırı kusmayla geçmişti şu bile içemiyordum 9 kilo vermistim umarım bu hamileliğim daha iyi geçer

Cuma gunune randevu aldim en azindan vitaminlere bakip eksik olanlarida almak istiyorum hafif kasik agrisi disinda daha bi sorunla karsilasmadim kanama falanda olmadi

Rica ederimm Merak ettim sağlık ocağında hangi testleri yaptırdınız başka doktora gidince hazırlıklı olmak gerek aslında tekrar gitmemek için

Rica ederimm Merak ettim sağlık ocağında hangi testleri yaptırdınız başka doktora gidince hazırlıklı olmak gerek aslında tekrar gitmemek için
Aynen. Valla 4 tüp kan aldılar 20 ye yakın değer vardı rutinin dışında. Vitamin glukoz dermir kan öçlümüm grubum sanırım her hamilelikte standart hepsine bakılıyor. Çünkü ileriki aşamalarda yeniden yapacağız takip açısından demiişlerdi

Canım ilk tahlilimde e nabizi sürekli takip ettim oraya eklenmedi en son gittim kebdim aldım sonucu az önce tekrar baktım en son Şubat ayindski tahlil sonuçlarım görünüyor bu ay hiç eklenmemis
Doğrudur o zaman. Ben daha 2 kere kullanmak nasip oldu o zamanda zamanında güncellendiği için yazmıştım ama demekki sürekli güncel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…