benmde bugun daha az. ama agrim daha fazlaKizlar ya normalde kaç gündür gogusumde bir hassaslik vardı dokunamıyordum bugün daha az endiselendim biraz
Benimde kasık ağrım vardı azaldi ama içinizi ferah tutun birşey yoktur inşallahKizlar ya normalde kaç gündür gogusumde bir hassaslik vardı dokunamıyordum bugün daha az endiselendim biraz
Benim kaydımı sağlık ocağı ilk beta ölçğmünde yaptı. İkinci değerim yükseldimi diye gittiğimde de diğer gerekli lan testlerini yaptı.kadın doğum Doktoru için 6-7 hafta daha iyi net olarak görülmesi için. ilk hamileliğim de (düşük oldu) ben çok erken başladım doktora gitmeye 5.haftada gitmiştim kese için çok küçük deyip bebek için bir şey dememişlerdi. Ben ondan 7. Haftayı bekliyorum :) birde daha önceki sayfada değerler ile ilgili mesaj bekliyordunuz ya e nabızı indirin sizde tahlilleri görebiliyorsunuz işlem hızlanmış olur arayıp değerim çıktı nasıl diye sorabilirsiniz. Hepimiz için bu süreçte doktorlara gitmek ne yazık ki çok riskliHanımlar
27 marta 14,3 HCG
31 Mart. 93,5 HCG
Aile hekimim kadın dogumcuna gitmlesin 10. Haftada kayıt için sağlık ocağına gel dedi kadın dogumcuya gitmek için erken değil mi ? Haftaya gitsem ne olur ki hem değer artmış olur
Bunu bilmiyordum bunuda deneyeceğim teşekkürler :)E nabıza sonuç geç düşebiliyor eğer saglikocagindan kan barkodu ile sonuç barkodunuda alırsanız internetten sağlık.tahlilsonuclari.gen.tr sayfasından labaratuar doktoru onayladığı anda düşüyor çok hızlı tavsiye ederim
Teste bende öyle demiştim dayanamadım adet tarihim den önce yapmıştım çok iyi anlıyorum sizi :) 3 ay doktordan çıkmayıp sonunda düşük olunca bunda olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah sağlıkla lucaklarımıza alırızSabrınıza hayran kaldım. Ben 7. Haftaya kadar ölürüm heraldebenm de ilk gebeliğim kimyasal oldu. Busefer gecikmemde hemen test yapmıcam demiştim daha regl tarihim gelmeden test yaptım:)
İnşallah allah yardımcımız olsunTeste bende öyle demiştim dayanamadım adet tarihim den önce yapmıştım çok iyi anlıyorum sizi :) 3 ay doktordan çıkmayıp sonunda düşük olunca bunda olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah sağlıkla lucaklarımıza alırız
Canım ilk tahlilimde e nabizi sürekli takip ettim oraya eklenmedi en son gittim kebdim aldım sonucu az önce tekrar baktım en son Şubat ayindski tahlil sonuçlarım görünüyor bu ay hiç eklenmemisBenim kaydımı sağlık ocağı ilk beta ölçğmünde yaptı. İkinci değerim yükseldimi diye gittiğimde de diğer gerekli lan testlerini yaptı.kadın doğum Doktoru için 6-7 hafta daha iyi net olarak görülmesi için. ilk hamileliğim de (düşük oldu) ben çok erken başladım doktora gitmeye 5.haftada gitmiştim kese için çok küçük deyip bebek için bir şey dememişlerdi. Ben ondan 7. Haftayı bekliyorum :) birde daha önceki sayfada değerler ile ilgili mesaj bekliyordunuz ya e nabızı indirin sizde tahlilleri görebiliyorsunuz işlem hızlanmış olur arayıp değerim çıktı nasıl diye sorabilirsiniz. Hepimiz için bu süreçte doktorlara gitmek ne yazık ki çok riskli
Canm kimyasal gebelik nasıl oluyor çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorumSabrınıza hayran kaldım. Ben 7. Haftaya kadar ölürüm heraldebenm de ilk gebeliğim kimyasal oldu. Busefer gecikmemde hemen test yapmıcam demiştim daha regl tarihim gelmeden test yaptım:)
Bende şuan ne yesem diye düşünüyorumKızlar yemeklere karşı çok isteksizlik var bende, mide bulantısı da değil ama midem çok ekşiyor bu kadar erkenden olur mu ki böyle belirtiler . Yarın 3. Testi yaptiricam artışı takip etmek için insallah degerim yükselmiştir.
kimyasal gebelik soyle oluyor. kese olusmadan vucut kendisi atiyor. hani her 2 gunde bir betanim 2 ye katlanmasi gerekli ya. kimyasalda katlanmiyor. az artiyor sonra azalip 0 laniyor ve regl oluyorsun. ama biraz fzla sanciyla. ve suan karantinadan dolayi kan veremiyorum ya oyuzden surekli aklmda ya 2 kat artmadiysa korkusu var cok korkuyorumCanm kimyasal gebelik nasıl oluyor çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum
Anladım canmkimyasal gebelik soyle oluyor. kese olusmadan vucut kendisi atiyor. hani her 2 gunde bir betanim 2 ye katlanmasi gerekli ya. kimyasalda katlanmiyor. az artiyor sonra azalip 0 laniyor ve regl oluyorsun. ama biraz fzla sanciyla. ve suan karantinadan dolayi kan veremiyorum ya oyuzden surekli aklmda ya 2 kat artmadiysa korkusu var cok korkuyorum
Rica ederimmBenim kaydımı sağlık ocağı ilk beta ölçğmünde yaptı. İkinci değerim yükseldimi diye gittiğimde de diğer gerekli lan testlerini yaptı.kadın doğum Doktoru için 6-7 hafta daha iyi net olarak görülmesi için. ilk hamileliğim de (düşük oldu) ben çok erken başladım doktora gitmeye 5.haftada gitmiştim kese için çok küçük deyip bebek için bir şey dememişlerdi. Ben ondan 7. Haftayı bekliyorum :) birde daha önceki sayfada değerler ile ilgili mesaj bekliyordunuz ya e nabızı indirin sizde tahlilleri görebiliyorsunuz işlem hızlanmış olur arayıp değerim çıktı nasıl diye sorabilirsiniz. Hepimiz için bu süreçte doktorlara gitmek ne yazık ki çok riskli
Bunu bilmiyordum bunuda deneyeceğim teşekkürler :)
Aynen. Valla 4 tüp kan aldılar 20 ye yakın değer vardı rutinin dışında. Vitamin glukoz dermir kan öçlümüm grubum sanırım her hamilelikte standart hepsine bakılıyor. Çünkü ileriki aşamalarda yeniden yapacağız takip açısından demiişlerdiRica ederimmMerak ettim sağlık ocağında hangi testleri yaptırdınız başka doktora gidince hazırlıklı olmak gerek aslında tekrar gitmemek için
Doğrudur o zaman. Ben daha 2 kere kullanmak nasip oldu o zamanda zamanında güncellendiği için yazmıştım ama demekki sürekli güncel değil.Canım ilk tahlilimde e nabizi sürekli takip ettim oraya eklenmedi en son gittim kebdim aldım sonucu az önce tekrar baktım en son Şubat ayindski tahlil sonuçlarım görünüyor bu ay hiç eklenmemis
Tebrik ederim canimMerhaba Aralık 2020 de allah kısmet ederse bende anne olacağım
Tebrik ederim canim hoşgeldin aramızaMerhaba Aralık 2020 de allah kısmet ederse bende anne olacağım
Tebrik ederim canim ♥♥
HosbuldumTebrik ederim canim hoşgeldin aramıza ❤